• Afin albastru ”Duke” pe rod de 25-35cm

  10

  Afin albastru închis ” Vaccinium Duke” de 25-35cm la ghiveci P9. Acesta este unul dintre cele mai căutate soiuri de afin. Deoarece este altoit, soiul Duke produce afine mari, rezistente și gustoase. Perioada de coacere este din Iulie până în Septembrie, iar afinele se coc continuu. Afinul Chandler ajunge la maturitate la 1,6 metri înălțime și 60-70 lățime formând o tufă viguroasă. Afinul Duke este o plantă autofertilă, deci poate fructifica fără polenizatori și intră pe rod din anul 2.

   

  Mod și timp pentru plantat. Afinul Duke nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Afinul Duke se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să îl țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

   

   

  23,00 lei
 • Afin Spartan pe rod de 25-35cm

  10

  Afin Spartan ” Vaccinium corymbosum ‘Spartan’) de 25-35cm la ghiveci P9. Acesta crește până la 1.8 metri în înălțime și un diametru de 1 m formând o tufă viguroasă. Fructele sunt mari, de culoare albastru deschis, foarte aromate și dulci. Perioada de coacere este din Iulie până în Septembrie. Afinul Spartan este o plantă autofertilă, deci poate fructifica fără polenizatori și intră pe rod din anul 2.

  Afinele sunt bogate in vitamine si minerale, precum: vitamina A, vitamina C, vitamina K, vitamina PP, dar si in magneziu, etc. Afinele contin in concentratie mare si cel mai puternic antioxidant din natura – resveratrolul, o substanta mult mai activa decat vitamina C, cu efecte antitumorale, anticancerigene si de crestere a imunitatii. Resveratrolul combate stresul oxidativ si protejeaza ADN-ul celular.

   

  Mod și timp pentru plantat. Afinul Spartan nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Afinul Spartan se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

   

   

  22,90 lei28,00 lei
 • Afin dulce Bluegold de 25-30cm

  02

  Afinul dulce Bluegold (Vaccinium corymbosum ‘Bluegold’) de 25-30cm la ghiveci P9. Acesta este unul dintre cele mai căutate și vândute soiuri de afin din lume, deoarece este considerat unul dintre cele mai productive soiuri. Afinele se coc din Iulie până în Septembrie, iar dacă sunt depozitate corespunzător rezistă timp îndelungat. Afinul ajunge la 1,5-2 metri la maturitate și crește sub formă de tufă. Afinul Bluegold este o plantă autofertilă, deci poate fructifica fără polenizatori și intră pe rod din anul 2.

   

  Mod și timp pentru plantat. Afinul Bluegold nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Afinul Bluegold se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  21,20 lei26,00 lei
 • Scorus negru( Aronia) de 25-30 cm la ghiveci

  08

   

  Puiet de Scoruş negru( Aronia melanocarpa Amit) de 25-30cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust multianual cu numeroase ramuri ce este apreciat atât ca plantă ornamentală cât și medicinală. Fructele se coc in Iunie-Iulie ( Aceasta este diferența față de soiul Aronia Hugin ale căror fructe se coc la finalul lui August- început de Septembrie). Aronia melanocarpa Amit este rezistentă atât la frig( rezista până la -40 grade) cât și la secetă, zone nisipoase. Durata de viață este de 20 ani. La maturitate ajunge pana la 3 metri inaltime și 70cm în lățime. Distanta minima de plantare intre plante pe acelasi rand este de: 70cm. Aronia Amit nu are nevoie de polenizatori.

   

  Instrucțiuni de plantare:

  • plantele se pot planta în orice perioada a anului, deoarece sunt în ghiveci
  • Săpăm groapa mai mare decât mărimea ghiveciului și punem multă apă în ea
  • Planta se pune cu tot cu pămânul din ghiveci și apoi se udă bine
  • Se planteaza la 70 cm unul față de celălalt

  Fructele de Aronia ajută la:

  • Curele de detoxifiere, deoarece conțin multă catehina, luteina și caroten
  • Îmbunătățirea sistemului imunitar
  • Susținerea funcției cognitive
  • Ajută vederea
  • Efect antibacterian

   

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livreaza plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 5-7 zile până la urmatoare udare. Fiind în ghiveci, Scoruşul negru( Aronia melanocarpa Amit) se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  17,20 lei21,30 lei
 • Afin Siberian ”Sinoglaska” pe rod de 25-30cm

  03

  Afin Siberian (Lonicera kamtschatica ‘Sinoglaska’) de 25-30cm la ghiveci P9. Acesta ajunge la 1.5 metri înălțime și și 1 metru lățime formează o tufă bogată. Perioada de coacere este din Iunie până în Septembrie, iar afinele au forma caracteristică de bob de strugure alungit. Afinele au gust dulce și sunt bogate în vitamine. Frunzele au culoarea verde, apar primăvara, iar pe timpul iernii cad. Afinul Siberian este o plantă autofertilă, deci poate fructifica fără polenizatori și intră pe rod din anul 2.

   

  Mod și timp pentru plantat. Lemnul cainesc Aureum nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Lemnulul cainesc Aureum se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  22,80 lei33,00 lei
 • Afin boabă de miere uriaș ”Wojtek” de 25-35cm

  02

  Afin boabă de miere uriaș ( Lonicera caerulea ‘Wojtek’) de 25-35cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust fructifer ce ajunge la înălțimea de 1.5 metri și care formează o tufă bogată. Afinul Wojtek este renumit pentru fructele sale uriase ce ajung până la 3 cm lungime, iar un arbust poate produce 3-4 kg de fructe pe an. Perioada de coacere este din Mai până in Iulie. Afinele au formă de pară. Afinul Wojtek este o plantă autofertilă, deci poate fructifica fără polenizatori și intră pe rod din anul 2.

   

  Mod și timp pentru plantat. Afinul boaba de miere nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, afinul boaba de miere se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile

  25,60 lei36,00 lei
 • Kiwi verde Issai de 15-20cm

  05

  Kiwi Actinidia “Issai” de 15-20cm la ghiveci P9. Acesta este unul dintre cele mai rezistente soiuri de kiwi la ger și dăunatori. Kiwi Issai produce o mulțime de fructe de mărimea unei prune ce nu trebuiesc curățate pentru a fi consumate. Fructele au o culoare verde deschis, formă ovală, gust dulce-aromat  și conțin multe vitamine.  Fructele sunt gata pentru a fi culese la finalul lui august- început de septembrie. Frunzele apar în luna Mai si sunt foarte numeroase cu o culoare verde închis. La maturitate ajunge la înălțimea de 3 metri și lățimea de 2 metri.

  De asemenea, acest soi de Kiwi este foarte bun ca plantă decorativă deoarece poate forma o boltă stufoasă sau acoperi un gard sau un perete. Alt mare avantaj al soiului de Kiwi Issai ar fi că o singură planta are și flori femele și mascule, astfel se autopolenizează.

   

  Mod și timp pentru plantat. Kiwi Issai nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Kiwi Issai se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

  .

   

  24,90 lei25,90 lei
 • Merisor ”Vaccinium McFarlin” de 25-30cm

  02

  Merisor ”Vaccinium McFarlin” de 25-30cm la ghiveci P9.  Merișorul este un arbust ce este din ce în ce mai cautat la noi în țară. Ajunge la maturitate la înălțimea de 35-40 cm, lățimea de 40-50 cm și produce merișoarele. Acestea sunt fructe rotude de culoarea roșu închis care conțin o multitudine de vitaminte. Perioada de coacere este în lunile Septembrie-Octombrie. Se plantează pe același rand la 40-50cm. Un arbust de merișor produce în jur de 1-1.3 kg de fructe pe an. Pe același rând se planteaza la distață de 50 cm.

   

   

  Mod și timp pentru plantat. Merisorul nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Merisorul se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să îl țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  23,30 lei
 • Kiwi rosu Kenʿs Red de 25-35cm

  06

  Kiwi rosu arguta Ken`s Red de 25-35cm la ghiveci P9. Acesta este o specie cu creștere rapidă și vigururoasă care la maturitate ajunge până la 6 metri înalțime.  Kiwi rosu produce o mulțime de fructe de mărimea unei prune ce nu trebuiesc curățate pentru a fi consumate.  Fructele au o culoare roșie-violet, dimensiunea de 4-5 cm în lungime și 3-4cm în diametru.  Fructele se coc începand de la jumatatea lunii septembrie până la jumatatea lunii octombrie . Având o aroma puternică și durabilă când se coc , acestea nu se înmoaie excesiv, ceea ce le face potrivite pentru transport. Florile sunt de culoare albă, foarte parfumate și apar în luna Iunie.  Kiwi Ken’s Red are nevoie de polenizator, spre exemplu kiwi mascul Weiki.

   

  Mod și timp pentru plantat. Kiwi Ken`s Red nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Kiwi Ken`s Red se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

  23,90 lei27,00 lei
 • Afin Elizabeth pe rod de 10-25cm

  Afin Elizabeth de 10-25cm la ghiveci P9. Acest soi de afin formează tufe bogate și compacte care ajung la maturitate la 1.5-1.7 metri înălțime, 1-1,2 metri lățime.  Afinele sunt grupate în ciorchini uriași și au gust dulce, aromat. Perioada de coacere este în Iulie-August.  În afara conținutului de substanțe nutritive benefice organismului, fructele sunt apreciate și pentru aspectul ornamental al arbustului. Acest soi este foarte productive, oferind circa 6-7 kg de afine pe tufă. Nu ii trebuie polenizator.

  Mod și timp pentru plantat. Afinul Elizabeth nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Afinul  Elizabeth se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  21,90 lei
 • Scorus negru Hugin – Aronia de 20-25cm

  02

  Scorușul negru Hugin( Aronia melanocarpa Hugin) de 20-25cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust exotic decorativ prin flori, fructe, frunze a cărui înalțime ajunge la 1-1,5 metri iar diametrul la 1,5 metri. Distanța minimă de plantare este de 90 cm pe același rând. Fructele soiului Hugin ajung la coacere în Septembrie (Aceasta este o diferenta față de soiul Aronia Amit ale căror fructe se coc în Iunie-Iulie). Culoarea frunzelor este de un verde închis iar toamna devin de culoare roșie-maronie. Aronia Hugin nu are nevoie de polenizatori.

   

  Fructele de Aronia ajută la:

  • Curele de detoxifiere, deoarece contin multa catehina, luteina și carotene
  • Îmbunătațirea sistemului imunitar
  • Susținerea funcției cognitive
  • Ajută vederea
  • Efect antibacterian

   

  Mod și timp pentru plantat. Aronia Hugin nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Aronia Hugin se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  17,60 lei21,40 lei
 • Agriș verde ”Invicta” de 20-30cm

  03

  Agriș verde ”Invicta” de 20-30cm la ghiveci P9. Agrișul Invicta crește până la 80-100 cm în înăltime și 60-80 în lățime. Deoarece este un soi altoit, produce fructe foarte mari, gustoase și rezistente. Timpul de coacere este din luna Iunie până în Septembrie, iar fructele se coc constant. Agrișele au formă ovală, culoare verde-gălbui și sunt pline de vitamine, fiind printre cele mai bogate fructe în antioxidanți, cu un conținut ridicat de vitamina C, minerale și flavonoide. Agrișul este o plantă autofertilă, deci poate fructifica fără polenizatori.

   

  Mod și timp pentru plantat. Agrișul Invicta nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Agrișul Invicta se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să îl țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pus apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  21,70 lei25,00 lei
 • Goji la ghiveci de 25-35cm

  01

  Goji (Lycium barbarum) de 25-35cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust viguros cu ramurile arcuite, frunzele sunt  gri-verzui care produce fructe de pădure roșii. Fuctele sunt dulci, savuroase și sănătoase. Fcutele Goji conțin o mare cantitate de substanțe nutrivite, vitamine și minerale. Au efect energizant, iar consumul lor previne apariția a  numeroase boli. Înățimea acestui arbust poate atinge de la 2 pana la 4 m și formează tufe bogate și viguroase. Rezistent și ușor de întreținut, acest soi este unul dintre cele mai productive. Fructele de Goji pot fi culese în Septembrie și Octombrie.

  Proprietați fructe de gojiː

  • Sunt bogate în minerale precum magneziu, fier, calciu, potasiu, cupru, seleniu, conţin 18 aminoacizi, vitamina A, vitamina B, B2 şi B6, vitamina E, polizaharide, acizi graşi nesaturaţi, antioxidanţi, fitosteroli şi fenoli;
  • Cresc nivelul de energie şi alungă oboseala;
  • Pot preveni bolile cardiace, prin scăderea presiunii arteriale și a colesterolului;
  • Contribuie la stabilizarea glicemiei;
  • Pot favoriza pierderea în greutate, prin senzația de sațietate oferită;
  • Normalizează sistemul digestiv şi detoxifiază organismul;
  • Pot contribui la menținerea sănătății pielii;
  • Sunt o sursă de nutrienţi;

   

  Mod și timp pentru plantat. Goji (Lycium barbarum) nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Goji (Lycium barbarum) se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  20,20 lei
 • Kiwi polenizator ”Weiki” de 20 cm

  04

  Kiwi polenizator ”Actinidia arguta’Weiki” de 20 cm la ghiveci P9. Kiwi Weiki ajută la polenizarea soiului de mini Wiki ”Lucy” și la creșterea producției soiurilor de Kiwi verde ”Issai” și  Kiwi roșu ”Kenʿs Red”. Fiind o plantă cățăratoare acoperă perfect gardul, pergola, etc și este foarte ornamental datorită frunzelor mari de culoare verde închis.Înflorește in Aprilie – Iunie, ajunge pana la 6 m înalțime la maturitate.

   

  Mod și timp pentru plantat. Kiwi polenizator Weiki nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Kiwi polenizator Weiki se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

  23,80 lei
 • Afin Sierra pe rod de 10-25cm

  01

  Afin Sierra de 10-25cm la ghiveci P9. Acest soi de afin este cunoscut prin faptul ca produce afine cu boabe mari și că are o coacere mijlocie. Înălțimea la maturitate este de 2 metri, lățimea de 1,2 metri. Distanța minimă de plantare este de 80cm pe același rând.  Perioada de coacere începe în August și dureaza 3-4 săptămâni. Recolta este potrivită pentru înghețarea îndelungată și păstrarea proaspătă. Fructele durează câteva săptămâni. Randamentul este de 6-8 kg pentru fiecare pom. Perioada cu cea mai mare productivitate se încadrează în 5-6 an de dezvoltare. Niciunul din afinii ce îi comercializam nu are nevoie de polenizatori.

   

   

  Mod și timp pentru plantat. Afin Sierra nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Afin Sierra se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  21,70 lei30,00 lei
 • Afin roz-galbui ”Pink Lemonade” de 25-35cm

  01

  Afinul roz-galbui (Vaccinium ‘Pink Lemonade’) de 25-35cm la ghiveci P9. Acesta este unul dintre cele mai căutate și vândute soiuri de afin din lume, deoarece este considerat unul dintre cele mai productive soiuri. Afinele se coc din Iulie până în Septembrie, iar dacă sunt depozitate corespunzător rezistă timp îndelungat. Afinul ajunge la 1,5-2 metri la maturitate și crește sub formă de tufă. Afinul Pink Lemonade este o plantă autofertilă, deci poate fructifica fără polenizatori și intră pe rod din anul 2.

   

  Mod și timp pentru plantat. Afinul roz-galbui nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Afinul roz-galbui se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să îl țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

  24,20 lei31,00 lei
 • Afin dulce-acrisor Herbert de 25-35cm

  01

  Afin Herbert (Vaccinium Herbert) de 25-35cm la ghiveci P9. Acesta este unul dintre cele mai aromate soiuri de afin care se poate mândri și cu faptul ca mărimea afinelor poate depăși 2 cm. La maturitate ajunge la înălțimea de 1.5 metri, lățimea de 1 metru. Distanța minimă de plantare este de 0.8 metri pe același rând.  Afinele au culoarea albastru deschis și sunt dulci-acrisoare. Coacerea începe la mijlocul lunii Iulie și ține până în Septembrie. Niciun soi de afin nu necesita polenizator.

   

  Mod și timp pentru plantat. Afinul Herbert nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Afinul Herbert se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  19,60 lei27,00 lei
 • Dud alb la ghiveci de 20-25cm

  01

  Dud alb ( Morus Alba) la ghiveci P9 de 20-25cm la ghiveci P9. Acesta este un pom fructifer care are și cu un aspect decorativ aparte.  Acesta ajunge la maturitate la 5-7 metri.Distanța de plantare este 150 – 200 cm. Frunzele au o culoare întensă de verde.  Dudele au o culoare albă si se aseamănă cu murele. La gust sunt dulci-acrișoare. Perioada de coacere este din Mai până în Iunie, iar dudele pot fi culese timp de mai multe săptămani.

  Proprietațile dudelorː

  • Contin vitamina C si K, calciu, fosfor
  • Accelerează tranzitul
  • Scad tensiunea arteriala
  • Prevenirea deteriorării vederii
  • Creșterea sistemului imunitar

   

  Mod și timp pentru plantat. Dudul alb nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Dudul alb se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

  22,50 lei28,00 lei
 • Afin Meader de 25-35cm

  Afin Meader de 25-35cm la ghiveci P9. Acest soi de afin este cunoscut pentru coacerea sa târzie, care începe la finalul lui August și durează până în Noiembrie.  Afinul Meader produce fructe mari, ferme, rezistente care au gust dulce-acrisor și puțin aromat. Afinele resistă 3-4 săptămâni, dar pentru o păstrare mai îndelungată se pot ingheta. La maturitate ajunge la 2 metri înălțime, 1,2 metri lățime. Distanta minimă de plantare este de 0.8 metri. O tufă produce 3-5 kg de afine într-un sezon. Niciun soi de afin ce il comercializam nu are nevoie de polenizatori.

  Mod și timp pentru plantat. Afinul Meader nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Afinul Meader se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  20,20 lei
 • Kiwi purpuriu ”Purpurna Sadowa” de 25-40cm

  02

  Kiwi purpuriu ”Purpurna Sadowa” de 25-40cm la ghiveci P9. Acest soi de kiwi este cunoscut pentru fructele sale mici, de 5-7cm, de culoare roșiatică foarte gustoase și dulci.  Kiwi Sadowa are nevoie de polenizator, spre exemplu kiwi mascul Weiki. La maturitate are înălțimea de 5-6 metri și lățimea de 1,5 metri. Perioada de coacere a fructelor este de la jumatatea lui August până în Octombrie. O plantă matură de kiwi Sadowa produce în jur de 12-13kg de kiwi pe an. Soiul de Kiwi Sadowa are nevoie de polenizator cum ar fi kiwi Weiki.

   

  Mod și timp pentru plantat. Kiwiul Purpurna Sadowa nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, kiwiul Purpurna Sadowa se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

   

  23,90 lei
 • Kiwi dulce ”Geneva” de 20-35cm

  Kiwi dulce ”Geneva” de 20-35cm la ghiveci P9. Acest soi de kiwi este cunoscut pentru fructele sale mici, de 5-7cm, de culoare verde roșiatică și care sunt dulci ca mierea. Kiwi Geneva are nevoie de polenizator, spre exemplu kiwi mascul Weiki. La maturitate are înălțimea de 4-6 metri și lățimea de 1-1,5 metri. Distanta minimă de plantare este de 1 metru. Perioada de coacere a fructelor este de la jumatatea lui August până în Octombrie. O plantă matură de kiwi Geneva produce în jur de 13-15kg de kiwi pe an. Kiwi geneva are nevoie de polenizator mascul, un exemplu ar fi kiwi Weiki.

   

  Mod și timp pentru plantat. Kiwiul Geneva nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, kiwiul Geneva se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

  23,30 lei30,00 lei
 • Mur fara spini” Rubus Black Satin”

   

  Mur fara spini” Rubus Black Satin” de 20-25cm la ghiveci P9. Aceasta este un soi de mure foarte productiv. La maturitate ajunge la 2 metri înălțime si 1,5 lățime. Distanța minimă de plantare este de 1,5 metri.  Înflorește în perioada Iunie – Iulie. Florile sunt albe sau roz pal. Se recoltează în perioada Iulie – Septembrie. Mur-ul Black Satin  produce fructe mari, negre– extrem de suculente și gustoase. Inițial culoarea este verde, apoi devin roșii și în final capătă culoarea neagră. Pe an produceȘ 6-8 kg/ mure. Murele pot fi consumate crude sau prelucrate în gemuri, jeleuri și conserve.

  Soiul Black Satin preferă o poziție însorită, care este la adăpost de vânt. Plantarea se face în sol bogat în substanțe nutritive, luminat și moderat umed. PH-ul optim trebuie sa fie în jur de 6,5. Planta matură are nevoie de sprijin. În primul an de la plantare, se lasă să crească în mod liber. Numai atunci când lăstarii ajung la o lungime de aproximativ 2 metri ar trebui sa fie tunse vârfurile – acest lucru va stimula creșterea de muguri laterali, iar în anul următor va produce fructe. Toamna, dupa recoltare, taiați întreaga tulpinp de doi ani, din care fructul a fost recoltat – motivul pentru acest lucru, este de a realiza o recoltă bună în anul următor.

  Mod și timp pentru plantat. Murul Black Satin nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zapadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cat și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 20-25 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se uda din abundentă, până când “ baltește apa”.  În primele 2 săptămâni este indicat sa fie udate de 2-3 ori pe săptămână.

   

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania va livrează plante fresh cu pământ la rădăcina apoi puse într-un sac de rafie. Plantele sunt udate cu o seară inainte și pot rezista și 5-7 zile până la urmatoare udare. Fiind cu pământ la radacină, murul Black Satin se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le tineți și 25-30 zile cu condiția să le fie pusă apă în balotul de pământ măcar o dată la 7 zile.

   

   

   

   

   

  18,20 lei20,50 lei
 • Zmeur roz Meeker de 30-40cm

  Zmeur Remontant roz ”Meeker”de 30-40cm la ghiveci P9. Puietii de zmeur roz Meeker au o crestere rapidă si produc zmeura din Iunie pana in Noiembrie.  Zmeurul roz Meeker are crestere vigurosa cu lastari de lungime 1,5 – 1,8 m, cu tulpina rigidă, puternică, groasă dar au nevoie de sustinere datorită încărcăturii mari de fructe.

  Pentru o productie ridicata drajonii de zmeur roz Meeker , au nevoie de soluri bogate, bine drenate cu expozitie insorita si apa suficiena mai ales in timpul infloritului si productiei de fructe deoarece suporta destul de greu seceta. Zmeurul roz Meeker are o rezistenţă ridicată la îngheţ şi destul de rezistent la boli.

  Fructul:Este de dimesiuni deosebit de mari cu grutate medie de peste 6,6 grame. Are forma conică uşor alungită fiind de culoare mov aprins cu luciu deosebit si aspect comercial foarte atrăgător. Are o aromă specială gust dulce excelent şi este folosit atât în stare proaspătă cât şi congelate sau preparate în diverse moduri. Este ferm rezistent la manipulare şi transport dacă este ambalat corespunzător.

  Epoca de maturare:Recoltarea zmeurei din soiul Meeker începe la mijlocul lunii Iunie cu un vârf de producţie la mjlocul lunii august şi continuă să producă pană în octombrie- noiembrie la venirea îngeţului. Zmeura roz Meeker are un randament deosebit de ridicat cu o productie mare pe planta, poate avea peste 2,5 kg pe plantă şi foarte ridicată pe unitatea de suprafaţă.

  Mod si timp pentru plantat. Zmeur-ul roz Meeker nu este deloc o planta pretentioasa. Se poate planta oricand, in afara de perioadele cu zapada sau cand solul este inghetat; se poate planta atat la soare cat si la umbra. Se dezvolta fara problema in orice tip de sol: stancos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 20-25 cm adancime si 15 cm diametru si se pun plantele. Apoi se uda din abundenta, pana cand “ balteste apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania va livreaza plante fresh, cu pamant la radacina in sac de rafie. Plantele sunt udate cu o seara inainte si pot rezista si 5-7 zile pana la urmatoare udare. Fiind cu pamant la radacina, zmeur-ul roz Meeker se poate planta oricand avand o rata de prindere 100%. Asa cum ajung la dvs puteti sa le tineti si 10-14 zile pana le plantati cu conditia sa le fie pusa apa macar o data la 10 zile.

   

   

   

   

   

   

   

  17,30 lei
 • Afin aromat Hannah’s Choice de 20-30 cm

  Afin aromat Hannah’s Choice de 20-30cm la ghiveci P9. Acest soi de afin este cunoscut pentru coacerea sa târzie, care începe la finalul lui August și durează până în Noiembrie.  Afinul Hannah Choice produce fructe mari, ferme, rezistente care au gust dulce-acrisor și puțin aromat. Afinele resistă 3-4 săptămâni, dar pentru o păstrare mai îndelungată se pot ingheta. La maturitate ajunge la 2 metri înălțime. O tufă produce 7-9 kg de afine într-un sezon.

  Mod și timp pentru plantat. Afinul Hannah’s Choice nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Afinul Hannah’s Choice se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

  20,50 lei
 • Gutui ” Cydonia Oblonga” de 30cm

  01

  Gutui ” Cydonia Oblonga” de 30cm la ghiveci P9. Soiul de gutui Cydonia este unul dintre cel mai popular soi de gutui din lume. Gutuile se culeg în lunile Septembrie-Octombrie, au culoarea galbenă, formă sferică, iar greutatea este cuprinsă între 300-800 grame. Fructele se pot folosi la dulcețuri, prăjituri, compoturi. Frunzele au culoarea verde aprins și se mențin până la începutul iernii. Gutuiul este o plantă autofertilă, deci poate fructifica fără polenizatori. Înalțime la maturitate până la 3 m și 1-2 m lățime.

   

  Mod și timp pentru plantat. Gutuiul nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Gutuiul se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să îl țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pus apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  23,90 lei28,00 lei
 • Mini Kiwi verzi ”Lucy” de 20 cm

  02

  Mini Kiwi verzi Lucy ”Actinidia arguta Lucy” de 20 cm la ghiveci P9.  Kiwi Lucy este un arbore fructifer ce poate ajunge până la 5-8metri înălțime la maturitate. Crește în jur de 30-50 cm în înălțime pe an. Fructele de kiwi sunt mici în comparație cu kiwi obișnuit, dar gustul considerăm ca este mult mai intens. Fructele de kiwi Lucy se coc în Septembrie- Octombrie. Frunzele sunt verzi, rotunde, iar florile alb- verzui și foarte parfumate. De asemenea, Actinidia arguta Lucy este un soi feminin, este necesar să plantați un kiwi masculin, cum ar fi Actinidia arguta „Weikii”, în apropiere pentru a-l poleniza ( Îl puteți găsi la noi pe site la secțiunea ”KIWI”. Avem si soiuri de Kiwi auto-fertile cum este Kiwi verde ”Issai”.)

   

  Mod și timp pentru plantat. Kiwi Lucy nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Kiwi Lucy se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

  23,20 lei27,00 lei
 • Zmeur galben ”Golden Bliss” de 30-40cm

  01

  Zmeur Remontant galben Golden Bliss de 30-40cm la ghiveci P9. Puietii de zmeur galben Golden Bliss  au o crestere rapidă si produc zmeura din Iunie pana in Noiembrie.  Zmeurul galben Golden Bliss are crestere vigurosa cu lastari de lungime 1,5 – 1,8 m, cu tulpina rigidă, puternică, groasă dar au nevoie de sustinere datorită încărcăturii mari de fructe. În lățime crește până la 1,3 metri, astfel distanța minimă de plantare recomandată este de 1,1 metri.

  Pentru o productie ridicata drajonii de zmeur galben Golden Bliss , au nevoie de soluri bogate, bine drenate cu expozitie insorita si apa suficiena mai ales in timpul infloritului si productiei de fructe deoarece suporta destul de greu seceta. Zmeurul Golden Bliss are o rezistenţă ridicată la îngheţ şi destul de rezistent la boli.

  Fructul:Este de dimesiuni deosebit de mari cu grutate medie de peste 6,6 grame. Are forma conică uşor alungită fiind de culoare mov aprins cu luciu deosebit si aspect comercial foarte atrăgător. Are o aromă specială gust dulce excelent şi este folosit atât în stare proaspătă cât şi congelate sau preparate în diverse moduri. Este ferm rezistent la manipulare şi transport dacă este ambalat corespunzător.

  Epoca de maturare:Recoltarea zmeurei din soiul Golden Bliss începe la mijlocul lunii Iunie cu un vârf de producţie la mjlocul lunii august şi continuă să producă pană în octombrie- noiembrie la venirea îngeţului. Zmeura Golden Bliss un randament deosebit de ridicat cu o productie mare pe planta, poate avea peste 2,5 kg pe plantă şi foarte ridicată pe unitatea de suprafaţă.

  Mod si timp pentru plantat. Zmeur-ul Golden Bliss nu este deloc o planta pretentioasa. Se poate planta oricand, in afara de perioadele cu zapada sau cand solul este inghetat; se poate planta atat la soare cat si la umbra. Se dezvolta fara problema in orice tip de sol: stancos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 20-25 cm adancime si 15 cm diametru si se pun plantele. Apoi se uda din abundenta, pana cand “ balteste apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania va livreaza plante fresh, cu pamant la radacina in sac de rafie. Plantele sunt udate cu o seara inainte si pot rezista si 5-7 zile pana la urmatoare udare. Fiind cu pamant la radacina, zmeur-ul galben Golden Bliss se poate planta oricand avand o rata de prindere 100%. Asa cum ajung la dvs puteti sa le tineti si 10-14 zile pana le plantati cu conditia sa le fie pusa apa macar o data la 10 zile.

   

   

   

   

   

   

  17,30 lei20,20 lei

Meniu Principal