• Catina portocalie ( Pyracantha Orange Glow) de 25 cm

  01

  Catina portocalie ( Pyracantha Orange Glow) de 25 cm la ghiveci P9. Acesta este un arbore ornamental ce formează tufe bogate extrem de decorative iar fructele cresc în buchete bogate și dense. Catina portocalie poate ajunge până la 3 metri înalțime. Fructele au culoare portocalie iar perioada de înflorire începe din luna Mai si se termină in luna August. Cătina roșie este utilizată în special pentru decorarea bordurilor și trotuarelor. Acest soi de catina este autofertil.

  De asemenea, este perfect pentru garduri vii senzationale dacă se plantează la 40 cm una față de cealaltă. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Smaragd… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

  Mod și timp pentru plantat. Catina portocalie nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Catina portocalie se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

   

  15,10 lei17,80 lei
 • Catina rosie ( Pyracantha Red Column) de 25 cm

  Catina rosie ( Pyracantha Red Column) de 25 cm la ghiveci P9. Acesta este un arbore ornamental ce formează tufe bogate extrem de decorative iar fructele cresc în buchete bogate și dense. Catina rosie poate ajunge până la 3 metri înălțime. Fructele au o culoare roșie aprinsă iar perioada de înflorire începe din luna Mai si se termină in luna August. Cătina roșie este utilizată în special pentru decorarea bordurilor și trotuarelor. De asemenea, este perfect pentru garduri vii senzationale dacă se plantează la 40 cm una față de cealaltă. Acest soi de catina este autofertil.

   

  Mod și timp pentru plantat. Cătina roșie nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Cătina roșie se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  15,10 lei
 • Catina galbena ( Pyracantha Golden Charmer) de 25 cm

  02

  Catina galbena ( Pyracantha Golden Charmer) de 25 cm la ghiveci P9. Acesta este un arbore ornamental ce formează tufe bogate extrem de decorative iar fructele cresc în buchete bogate și dense. Aceasta poate ajunge până la 3 metri înălțime. Fructele au culoare galbenă iar perioada de înflorire începe din luna Mai si se termină in luna August. Cătina galbenă este utilizată în special pentru decorarea bordurilor și trotuarelor. Acest soi de catina este autofertil.

  De asemenea, este perfect pentru garduri vii senzationale dacă se plantează la 40 cm una față de cealaltă. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Smaragd… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

   

  Mod și timp pentru plantat. Catina galbena nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Catina galbena poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

  15,10 lei17,00 lei

Meniu Principal