• Ploaie de aur ” Forsythia viridissima ‘Kumson” de 15-20cm

  Ploaia de aur ” Forsythia viridissima ‘Kumson” de 15-20cm la ghiveci P9. Ploaia de aur este un arbust cunoscut pentru frunzele și coloritul său ce ajunge la 1,5 metri înălțime la maturitate și o lățime de 2 m .  Acesta are formă de tufă și poate forma gard viu dacă sunt plantate la 40-50cm. Florile au culoarea galbenă, apar în luna Aprilie și persistă până în Noiembrie. Frunzele au culoarea verde-argintiu, iar pe  timp de toamnă capătă o nuanță de  violet.

   

  Mod și timp pentru plantat. Ploaia de aur nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Ploaia de aur se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  19,70 lei23,00 lei

Meniu Principal