• Salba aurie de 15-20 cm la ghiveci

  01

   

  Puiet de Salba Euonymus Sunshine de 15-20cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust decorativ cu frunze de culoare verde deschis cu nuanțe de galben ce își menține culoarea pe tot parcursul anului. Aceasta formează tufișuri bogate și dense ce se pot uni daca sunt plantate la 60 cm una față de cealaltă. Frunzele au forma ovală cu maringi ușor ondulate. Înalțimea la care ajunge la maturitate este de 60-80 cm. și 60 cm în lățime.

   

  Mod și timp pentru plantat. Salba aurie Sunshine nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Salba aurie Sunshine se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  17,40 lei19,70 lei
 • Puiet Salba verde cu alb de 15-20 cm la ghiveci

  01

   

  Puiet de Salba verde cu alb ( Euonymus fortunei „Emerald Gaiety”) la ghiveci P9. Acesta este un arbust ce se dezvoltă și ramifică puternic. Frunzele sunt simple de formă ovală și de culoare verde smarald cu margini albe neregulate. Acest arbust este foarte ramificat având culoarea veșinca verde și poate urca pe lângă un perete . Euonymus fortunei ajunge până la o înalțime de 60-80 cm și lațime de 60cm. Anotimpul pentru înflorire este primavara.

  Pentru formarea de gard viu se plateaza la 50 cm unul fata de celalalt pe acelasi rand. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Brabant… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

   

  Mod și timp pentru plantat. Salba verde cu alb nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, salva verde cu alb se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

  17,40 lei20,00 lei
 • Salva verde cu alb de 30 cm – Euonymus Variegatus

  Salba verde cu alb ( Euonymus fortunei „Variegatus”) de 25-30 cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust ce se dezvoltă și ramifică puternic. Frunzele sunt simple de formă ovală și de culoare verde smarald cu margini albe neregulate. Acest arbust este foarte ramificat având culoarea verde și iarna și ce poate urca pe lânga un perete. Euonymus ajunge până la o înălțime de 30-50 cm. Anotimpul pentru înflorire este primăvara.

  Pentru formarea de gard viu se planteaza la 40 cm unul față de celalalt pe același rând. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Brabant… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

   

  Mod și timp pentru plantat. Salba verde cu alb  nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Salba verde cu albse poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

   

  17,40 lei20,00 lei

Meniu Principal