• Mana maicii domnului-Caprifoi de 20-25cm

  02

  Mana maicii domnului-Caprifoi (Lonicera japonica Aureovariegata) de 20-25cm la ghiveci P9. Acest arbust ajunge la maturitate la înălțimea de 3-4 metri și este indicat să se lase 80cm între plante. De asemenea, acest soi de caprifoi este apreciat nu doar pentru florile sale de culoare alb-gălbui, dar și pentru frunzele care au inserții de culoare galbenă. Perioada de înflorire este din Iunie până în Octombrie. Pe timpul iernii își pierde o parte din frunze.

   

  Mod și timp pentru plantat. Caprifoiul nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Caprifoiul se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  18,30 lei24,00 lei
 • Caprifoi tarator verde ”Lonicera nitida” de 10-20cm

  Caprifoi tarator verde ”Lonicera nitida” de 15-25cm la ghiveci P9.  Acesta este un arbust decorativ foarte spectaculos, ce se poate planta atât pentru formarea de gard viu cât și individual. La maturitate ajunge la înaltimea de 2metri si lâțimea de 2-2,5 metri. Frunzele sunt de formă ovală, alungite și au o culoare verde smarald. Pe timp de iarna frunzele rămân verzi. Florile sunt de culoare albă, mici și apar pe tot parcursul verii.

   

   

  Mod și timp pentru plantat. Caprifoiul târâtor verde nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Caprifoiul târâtor verde nu se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să îl țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  13,90 lei

Meniu Principal