• Tuia occidentala de 65 cm

  25

  *in imaginile 1 si 2 este planta asa cum o trimitem

  *În imaginea 3 sunt tufe de tuia anul 3.

   

  Tuia occidentala de 60-65 cm cu pamant la radacina. Acesta este un conifer veșnic verde, cu formă piramidală ce are capacitate de adaptare pentru orice sol.  Tuia Smaragd este cel mai cumpărat confier din Romania datorita creșterii sale compacte și rapide de 40-50 cm în înalțime și 10- 15 cm în lățime pe an. Tuia Smaragd ajunge până la 4-6metri înalțime și este o plantă care se adaptează oricărui sol.

  Se poate folosi și pentru formarea de gard viu daca se plantează la 60 cm. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Brabant… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

   

  Mod și timp pentru plantat. Tuia nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zapadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cat și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 20-25 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se uda din abundentă, până când “ baltește apa”.  În primele 2 săptămâni este indicat sa fie udate de 2-3 ori pe săptămână.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania va livrează plante fresh cu pământ la rădăcina apoi puse într-un sac de rafie. Plantele sunt udate cu o seară inainte și pot rezista și 5-7 zile până la urmatoare udare. Fiind cu pământ la radacină, tuia se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le tineți și 25-30 zile cu condiția să le fie pusă apă în balotul de pământ măcar o dată la 7 zile.

  Pentru orice intrebare va stam la dispozitie la nr de telefon: 021.555.4077

   

   

  12,00 lei16,00 lei
 • Tuia Biota 50 cm

  15

  Vindem tuia soiul Biota la 40 cm. Acesta este un conifer veșnic verde cu formă conică foarte densa, dar care crește și în lateral. ( Aceasta este diferența principală față de soiul Smaragd, care crește mai mult în înălțime). Soiul Biota are o culoare verde-smarald și are un ritm de creștere de 45-50 cm pe an în înalțime, la maturitate ajungând la înalțimea de 4-6 metri, iar în lațime crește 20 cm pe an.

  Acest soi este perfect pentru formarea de gard viu. Daca se plantează la 60 cm pe același rând, din anul 3 se vor uni complet, formând un gard stufos, verde și foarte compact. De asemenea, tuia Biota este o plantă care se adaptează oricărui sol și în afară de a fi tăiată la finalul iernii nu necesită altă îngrijire. Pentru formarea de gard viu se pot folosi și tuia Smaragd, Columna, Brabant…( TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU ).

   

  Mod de livrare:

  • Plantele se scot din pământ în ziua când sunt trimise, se înfoliază cu pământul de la rădacină. Apoi se pun într-un sac de rafie și pornesc către dvs.

  Mod de plantare:

  • Se tund rădăcinile 1-2 cm și apoi se pun în pămâ Gropa ar fi bine să aiba 15-20cm adâncime. În primele 2 săptămâni după plantare este indicat sa fie udate de 2 ori pe săptămână.

   

   

  11,00 lei
 • Tuia 80-90 cm

  07

  *în pozele 1 și 2 este tuia Biota pe care o trimitem

  *în poza 3  este tuia Biota matură

    Tuia orientala Biota de 80-90 cm cu pământ la rădăcină. Acesta este un conifer veșnic verde, cu formă piramidală ce are capacitate de adaptare pentru orice sol.  Tuia este cel mai cumpărat confier din Romania datorită creșterii sale compacte și rapida de 40-50 cm în înălțime și de 10- 15 cm în lățime pe an. Tuia  ajunge pînă la 4-6metri înălțime și este o plantă care se adaptează oricărui sol.

   

  Mod și timp pentru plantat. Tuia nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zapadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cat și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 20-25 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se uda din abundentă, până când “ baltește apa”.  În primele 2 săptămâni este indicat sa fie udate de 2-3 ori pe săptămână.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania va livrează plante fresh cu pământ la rădăcina apoi puse într-un sac de rafie. Plantele sunt udate cu o seară inainte și pot rezista și 5-7 zile până la urmatoare udare. Fiind cu pământ la radacină, tuia se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le tineți și 25-30 zile cu condiția să le fie pusă apă în balotul de pământ măcar o dată la 7 zile.

   

  14,50 lei17,00 lei

  Tuia 80-90 cm

  14,50 lei17,00 lei Adaugă în coș
 • Tuia Danica de 15-20cm la ghiveci

  14

  Tuia globuara Danica ( Thuja occidentalis Danica) de 15-20cm la ghiveci P9. Acesta este unul dintre cele mai cunoscute și folosite soiuri de tuia. Acesta are forma unui glob foarte dens ce ajunge la maturitate la înalțimea de 150 cm maxim și la diametrul de 100 cm. Are un ritm de creștere destul de lent, in jur de 20 cm în înalșime și 15-20 cm în diametru pe an. O caracteristică importantă este ca forma globulară se formează fară a fi nevoie de tundere. Culoarea frunzelor este verde pe tot parcusul anului, iar iarna devine un verde închis. Frunzele au un miros deosebit atunci cand sunt strivite, comparabil cu cel de ananas.

   

  Mod și timp pentru plantat. Tuia Danica nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Tuia Danica se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

  17,30 lei21,00 lei
 • Tuia Columnara de 40-50cm

  10

  Tuia Occidentala Columnara (Thuja occidentalis ‘Columna’) de 40-50cm la ghiveci P9. Acesta este unul dintre cele mai vândute soiuri de tuia din lume. Tuia Columnara este un conifer de talie medie cu coroană bogată, cu formă piramidală și cu creștere de 40-50 cm pe an care ajunge la 5-7 metri la maturitate și lațime 1m . Pentru a forma gard viu veșnic verde se plantează la  60 cm pe același rând. Culoarea este verde smarald și rămâne neschimbată pe timp de iarnă. De asemenea, tuia columnara nu trebuie tunsă.

  Tuia Columna este ideală pentru formarea de gard viu unindu-se complet din anul 3.Pentru a forma gard viu se plantează la 60 cm unul față de celalalt. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Smaragd… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

   

  Mod și timp pentru plantat. Tuia columnara nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Tuia columnara se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  17,00 lei
 • Tuia Smaragd 30-35cm la ghiveci P9

  08

   

  Tuia Smaragd (Tuia occidentalis Smaragd) de 30-35 cm la ghiveci P9.. Acesta este un conifer veșnic verde, cu forma piramidală ce are capacitate de adaptare pentru orice sol.  Tuia Smaragd este cel mai cumparat confier din Romania datorită cresterii sale complacte și rapide de 40-50 cm în înălțime și 15-20 cm în lățime pe an. Tuia Smaragd ajunge până la 4-6 metri înălțime, 1.5 metri în lățime și este o plantă care se adaptează oricărui sol.

  Pentru a forma gard viu se plantează la 60-80 cm unul față de celălalt. Este o plantă rezistentă la umbra si îngheturi. Raspunde pozitiv la tăiere și tundere. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Brabant… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

   

  Mod și timp pentru plantat. Tuia Smaragd nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Tuia Smaragd se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  16,30 lei20,00 lei
 • Tuia Golden Globe de 15-20 cm la ghiveci

  01

   

   Tuia globulara Golden Globe( Thuja occidentalis Golden Globe) de 15-20cm la ghiveci P9. Acesta este unul dintre cele mai cunoscute și folosite soiuri de tuia. Acesta are forma unui glob foarte dens ce ajunge la maturitate la înaltimea de 150 cm maxim și la diametrul de 100 cm. Are un ritm de creștere destul de lent, în jur de 20 cm în înalțime și 15-20 cm în diametru pe an. O caracteristică importantă este ca forma globulară se formează fără a fi nevoie de tundere. Culoarea frunzelor este verde deschis cu galben pe tot parcusul anului, iar iarna devine un galben mai închis spre roșiatic. Frunzele au un miros deosebit atunci când sunt strivite, comparabil cu cel de ananas.

  Mod și timp pentru plantat. Tuia Golden Globe nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Tuia Golden Globe se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

   

   

  17,30 lei19,30 lei
 • Tuia Little Giant de 40-50cm

  01

  Tuia Little Giant (Thuja occidentalis ‘Little Giant’) de 40-50 cm la ghiveci P9. Aceasta este perfectă pentru decorarea gradinilor datorită formei globulare alungite și dimensiunii compacte. Se plantează pe langa borduri, trotuare, alei sau în combinație cu alți arbori și alte plante decorative. Tuia Little Giant ajunge la 1,5 metri și si o lațime similară la maturitate, iși păstrează forma globurală si alungita fară a fi tunsă, iar culoarea verde-aurie rămâne la fel și pe timp de iarnă. Pentru a forma gard viu se planteaza la 60 cm unu față de altu.

  Mod și timp pentru plantat. Tuia Little Giant nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Tuia Little Giant se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  20,30 lei23,00 lei
 • Tuia Brabant de 20-35cm la ghiveci

  01

   

  Tuia occidentalis Brabant de 20-35cm la ghiveci P9. Acesta este un arbore conifer cu o formă columnară  râmânâd veșnic verde. În fiecare an crește în jur de 40-50 cm înălțime și 20 cm lățime. Inaltimea maxima ce o pot atinge este de 5-6 metri, iar lățimea de 1-1,5 metri. Un alt avantaj considerabil este ca tuia Brabant crește pe orice sol, de la umede la uscate. Este o plantă rezistentă la umbră și înghețuri. Răspunde pozitiv la tăiere și tundere.

  Această planta este ideală pentru formarea de gard viu unindu-se complet din anul 3.Pentru a forma gard viu se plantează la 60-80 cm unul față de celalalt. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Smaragd… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

   

  Mod și timp pentru plantat. Tuia Brabant nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Tuia Brabant se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

  17,10 lei20,80 lei
 • Tuia Smaragd de 30-40 cm la ghiveci

  *in pozele 1,2,4 este ghiveciul de tuia pe care il trimitem

  *in pozele 3 si 5 este tuia anul 3

   

   Tuia Smaragd ( Tuia occidentalis Smaragd ) de 30-40 cm la ghiveci. Acesta este un conifer vesnic verde, cu forma piramidala ce are capacitate de adaptare pentru orice sol.  Tuia Smaragd este cel mai cumparat confier din Romania datorita cresterii sale complacte si rapida de 40-50 cm in inaltime si 10- 15 cm in latime pe an. Tuia Smaragd ajunge pana la 4-6m inaltime si este o planta care se adaptează oricărui sol.

  Mod si timp pentru plantat. Tuia Smaragd se poate planta oricand, in afara de perioadele cu zapada sau cand solul este inghetat. Se fac gropi la 20-25 cm adancime si 15 cm diametru si se pun plantele. Apoi se uda din abundenta, pana cand “ balteste apa”. Daca doriti sa formati gard viu trebuie plantate la 60 cm una fata de cealalta pe acelasi rand, iar din anul 3 se vor uni.

   

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania va livreaza plante fresh, in ghiveci si puse in cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seara inainte si pot rezista si 5-7 zile pana la urmatoare udare. Fiind in ghiveci Tuia Smaragd se poate planta oricand avand o rata de prindere 100%. Asa cum ajung la dvs puteti sa le tineti si in ghiveci cu conditia sa le fie pusa apa in ghiveci macar o data la 10 zile.

   

  18,10 lei19,00 lei
 • Tuia Rheingold de 20-35cm la ghiveci

  Tuia  Rheingold ( Thuja occidentalis Rheingold) de 20-35cm la ghiveci P9. Acesta este unul dintre cele mai cunoscute și folosite soiuri de tuia. Acesta are forma unui glob ,dar nu la fel de compacta ca forma unei tuia Golden Globe.  Tuia Rheingold ajunge la maturitate la înălțimea de 150 cm maxim și la diametrul de 100 cm. Are un ritm de creștere destul de lent, în jur de 20 cm în înălțime și 15-20 cm în diametru pe an. O caracteristică important este că forma globulara se formează fără a fi nevoie de tundere. Culoarea frunzelor este verde deschis cu galben pe tot parcusul anului, iar iarna devine un galben mai închis spre roșiatic.  Frunzele au un miros deosebit atunci cand sunt strivite, comparabil cu cel de ananas. Distanța minimă de plantare una fată de cealaltă este de 70cm.

   

  Mod și timp pentru plantat. Tuia Rheingold nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Tuia Rheingold se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

   

   

   

  16,70 lei18,80 lei
 • Tuia globuara Danica de 20-25cm la ghiveci mare

  01

  Tuia globuara Danica ( Thuja occidentalis Danica) de 20-25cm la ghiveci C3. Acesta este unul dintre cele mai cunoscute și folosite soiuri de tuia. Acesta are forma unui glob foarte dens ce ajunge la maturitate la înalțimea de 150 cm maxim și la diametrul de 100 cm. Are un ritm de creștere destul de lent, in jur de 20 cm în înalțime și 15-20 cm în diametru pe an. O caracteristică importantă este că forma globulară se formează fară a fi nevoie de tundere. Culoarea frunzelor este verde pe tot parcusul anului, iar iarna devine un verde închis. Frunzele au un miros deosebit atunci cand sunt strivite, comparabil cu cel de ananas.

   

  Mod și timp pentru plantat. Tuia Danica nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Tuia Danica se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

   

  37,50 lei43,00 lei
 • Tuia Smaragd de 60-70 cm la ghiveci mare

  01

  Tuia Smaragd ( Tuia occidentalis Smaragd) de 60-70 cm la ghiveci C3. Acesta este un conifer veșnic verde, cu formă piramidală ce are capacitate de adaptare pentru orice sol.  Tuia Smaragd este cel mai cumpărat confier din Romania datorită creșterii sale compacte și rapide de 40-50 cm în  înălțime și 10- 15 cm în lățime pe an. Tuia Smaragd ajunge până la 4-6 metri înălțme și este o plantă care se adaptează oricărui sol.

   

  Mod și timp pentru plantat. Tuia Smaragd nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Tuia Smaragd se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

  35,50 lei43,00 lei
 • Pachet 50 tuia Biota de 25-35cm

  01

  Pachet 50 Tuia Biota de 25-35cm pentru gard viu. Acesta este un conifer vesnic verde cu forma conica foarte densa, dar care creste si in lateral. ( Aceasta este diferenta principala fata de soiul Smaragd, care creste mai mult in inaltime). Soiul Biota are o culoare verde-smarald si are un ritm de crestere de 45-50 cm pe an in inaltime, la maturitate ajungand la inaltimea de 4-6 m, iar in latime creste 20 cm pe an.

  Acest soi este perfect pentru formarea de gard viu. Daca se planteaza la 60 cm pe acelasi rand, din anul 3 se vor uni complet, formand in gard stufos, verde si foarte compact. ( Pentru formarea de gard viu cu o crestere de 70cm pe an se recomanda Lemn-ul Cainesc). De asemenea, tuia Biota este o planta care se adaptează oricărui sol si in afara de a fi tăiată la finalul iernii nu necesita alta îngrijire.

   

  Mod si timp pentru plantat. Tuia Biota nu este deloc o planta pretentioasa. Se poate planta oricand, in afara de perioadele cu zapada sau cand solul este inghetat; se poate planta atat la soare cat si la umbra. Se dezvolta fara problema in orice tip de sol: stancos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 20-25 cm adancime si 15 cm diametru si se pun plantele. Apoi se uda din abundenta, pana cand “ balteste apa”.  In primele 2 saptamani este indicat sa fie udate de 2-3 ori pe saptamana.

   

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania va livreaza plante fresh infoliate cu pamant la radacina. Plantele sunt udate cu o seara inainte si pot rezista si 5-7 zile pana la urmatoare udare. Fiind cu pamant la radacina, tuia Biota se poate planta oricand avand o rata de prindere 100%. Asa cum ajung plantele la dvs puteti sa le tineti si 10-14  zile cu conditia sa le fie pusa apa la radacina macar o data la 7 zile.

   

  250,00 lei350,00 lei
 • Tuia Aurea Nana de 20-30cm

  Tuia Aurea Nana de 20-30cm la ghiveci P9. Tuia Aurea Nana ajunge la maturitate la 2 metri înălțime si 1,5 metri în diametrul. Aceasta are o formă rotund-piramidală, iar culoarea sa galben-aurie se păstreză pe tot parcursul anului. Primăvara devreme se poate tunde daca doriți să îi schimbati forma.

   

  Mod și timp pentru plantat. Tuia Aurea Nana nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Tuia Aurea Nana se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

  18,80 lei22,40 lei
 • Tuia Smaragd aurie de 20-30 cm

   Tuia Smaragd aurie ”Tuia occidentalis Smaragd” de 20-30 cm la ghiveci P9. Acesta este un conifer veșnic auriu, cu forma piramidală ce are capacitate de adaptare pentru orice sol.  Tuia Smaragd aurie și verde este cel mai cumparat confier din Romania datorită cresterii sale complacte și rapide de 40-50 cm în înălțime și 10- 15 cm în lățime pe an. Tuia Smaragd aurie ajunge până la 4-6 metri înălțime, 1,5-2 metri lățime și este o plantă care se adaptează oricărui sol.

  Pentru a forma gard viu se plantează la 60-80 cm unul față de celălalt. Este o plantă rezistentă la umbra si îngheturi. Raspunde pozitiv la tăiere și tundere. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Brabant… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

  Mod și timp pentru plantat. Tuia Smaragd aurie nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Tuia Smaragd aurie se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  17,70 lei
 • Tuia galbenă ”Yellow Ribbon” de 20-30 cm

  Tuia galbenă (Thuja occidentalis ‘Yellow Ribbon’) de 20-30 cm la ghiveci P9. Acesta este un conifer cu ritm de creștere moderat ce ajunge la maturitate la înălțimea de 2 metri și diametrul de 70-80cm. Are formă conică, iar frunzele formă solziformă. Pe timp de primavară-vară are culoarea galben strălucitor, iar toamna galben cu tentă de portocaliu.

   

  Mod și timp pentru plantat. Tuia galbena Ribbon nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Tuia galbena Ribbon se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  19,20 lei
 • Tuia bicolora ”Plicata Zebrina” de 15-25 cm

  Tuia bicolora ”Plicata Zebrina” de 15-25cm la ghiveci P9. Aceasta ajunge până la 5-6 metri înălțime și este perfectă pentru gard viu daca se planteză la 60-70cm. Cel mai spectaculos lucru la tuia Zebrina este frunzișul său compact si dens care are o culoare varde deschisă cu  porțiuni de galben. Aceste culori sunt menținute și pe timp de iarnă. Dacă sunt fărâmițate în palmă frunzele emană miros de portocală.

   

  Mod și timp pentru plantat. Tuia bicoloră Zebrina nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Tuia galbena Ribbon se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  20,80 lei30,00 lei
 • Tuia Aurea Nana de 45-50cm la ghiveci mare

  01

  Tuia Aurea Nana de 45-50cm la ghiveci C3. Tuia Aurea Nana ajunge la maturitate la 2 metri înălțime si 1,5 metri în diametrul. Aceasta are o formă rotund-piramidală, iar culoarea sa galben-aurie se păstreză pe tot parcursul anului. Primăvara devreme se poate tunde daca doriți să îi schimbati forma.

   

  Mod și timp pentru plantat. Tuia Aurea Nana nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Tuia Aurea Nana se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  40,50 lei50,00 lei

Meniu Principal