• Iasomie Belle Etoile de 20-35 cm la ghiveci

  06

   

  Puiet de Iasomie alba Belle Etoile ( Philadelphus Belle Etoile) de 20-35cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust de foioase de dimensiuni medii, cu funzele  ovale, de culoare verde. Florile sunt foarte parfumate, miros a portocală, sunt purpurii în centru cu stamine aurii –  favoritele albinelor și fluturilor. Culoarea florilor de iasomie este albă. La maturitate poate ajunge la 150-180 cm inaltime si 100-150 cm latime. Distanta minimă de plantare este de 100cm. Surpinde plăcut prin aspectul luxuriant al frunzelor de culoare verde precum și prin inflorescentele albe, care creaza imagini spectaculoase în perioada de înflorire și un parfum deosebit. Se poate folosi și la prepararea de ceaiuri.

   

  Mod și timp pentru plantat. Iasomia Belle Etoile nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Iasomie Belle Etoile se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

  18,30 lei19,30 lei
 • Iasomie roz ( Philadelphus Rosace) de 10-20cm

  04

  Puiet de Iasomie roz ( Philadelphus Rosace) de 10-20cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust de foioase de dimensiuni medii, cu funzele  ovale, de culoare verde închis iar florile sunt foarte parfumate,  miros a parfum de portocală, purpurii în centru, cu stamine aurii, favoritele albinelor și fluturilor. Culoarea florilor de iasomie este roz. La maturitate poate ajunge la 150-180 cm înălțime și 210 – 240 cm lațime. Surpinde placut prin aspectul luxuriant al frunzelor de culoare verde precum și prin inflorescentele albe, care creaza imagini spectaculoase în perioada de înflorire și un parfum deosebit. Se poate folosi și la prepararea de ceaiuri.

   

  Mod și timp pentru plantat. Iasomia roz nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Iasomia roz se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

  18,00 lei21,00 lei
 • Iasomie cu flori duble ”Schneesturm” de 20-25 cm

  02

  Iasomie cu flori duble (Philadelphus SCHNEESTURM) de 20-25cm la ghiveci P9. Iasomie Schneestrum are creștere de 30-40 cm pe an și ajunge la 2 metri înălțime la maturitate și lățime de 1,5m . Se deosebește de alt soi de iasomie prin florile albe duble care formează un mănunchiuri dense. De asemenea, emană un parfum caracteristic pe tot parcursul anului. Perioada de înflorire este din Mai până în Septembrie.

   

  Mod și timp pentru plantat. Iasomie cu flori duble nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Iasomia cu flori duble se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile

  19,60 lei22,40 lei
 • Lamaita-Iasomie Aureus de 25 cm la ghiveci

  02

   

  Iasomie / Lamanita (Philadelphus Aureus) de 25 cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust de foioase de dimensiuni medii, cu funzele ovale, de culoare verde închis iar florile sunt foarte parfumate și miros a parfum de portocală, purpurii în centru, cu stamine aurii- favoritele albinelor si fluturilor. Culoarea florilor de iasomie este albă și forma este în stea. La maturitate poate ajunge la 150-180 cm înălțime și 210 – 240 cm lățime. Surpinde plăcut prin aspectul luxuriant al frunzelor de culoare verde precum și prin inflorescențele albe, care crează imagini spectaculoase în perioada de înflorire și un parfum deosebit. Se poate folosi și la prepararea de ceaiuri. Se plantează pe același rand la distanta de minim 150 cm.

   

  Mod și timp pentru plantat. Iasomia-Lămâița Aureus nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Iasomia-Lămâița Aureus se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

   

  17,60 lei22,00 lei
 • Iasomie albă cu frunze pătate (Philadelphus „Innocence”) de 25 cm

  04

  Iasomie albă cu frunze pătate (Philadelphus „Innocence”) de 25 cm la ghiveci P9. Iasomia Innocence ajunge la înălțimea de 3 metri la maturitate și 1,5 metri în lățime. Se deosebește de alte soiuri de iasomie prin frunzele sale ovale, de 2-3 centimetri care au culoarea verde închis cu pete de alb. Florile apar în luna  Aprilie și au culoarea albă.

   

  Mod și timp pentru plantat. Iasomie Innocence nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Iasomia Innocence se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să le îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  22,10 lei27,00 lei

Meniu Principal