• Dud alb la ghiveci de 20-25cm

  01

  Dud alb ( Morus Alba) la ghiveci P9 de 20-25cm la ghiveci P9. Acesta este un pom fructifer care are și cu un aspect decorativ aparte.  Acesta ajunge la maturitate la 5-7 metri.Distanța de plantare este 150 – 200 cm. Frunzele au o culoare întensă de verde.  Dudele au o culoare albă si se aseamănă cu murele. La gust sunt dulci-acrișoare. Perioada de coacere este din Mai până în Iunie, iar dudele pot fi culese timp de mai multe săptămani.

  Proprietațile dudelorː

  • Contin vitamina C si K, calciu, fosfor
  • Accelerează tranzitul
  • Scad tensiunea arteriala
  • Prevenirea deteriorării vederii
  • Creșterea sistemului imunitar

   

  Mod și timp pentru plantat. Dudul alb nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Dudul alb se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

  19,50 lei25,00 lei

Meniu Principal