Afin Sierra pe rod de 20-30cm

18,70 lei27,00 lei (-31%)

În stoc

Afin Sierra de 20-30 cm la ghiveci P9. Acest soi de afin este cunoscut prin faptul ca produce afine cu boabe mari și că are o coacere mijlocie. Înălțimea la maturitate este de 2 metri, lățimea de 1,2 metri. Distanța minimă de plantare este de 80cm pe același rând.  Perioada de coacere începe în August și dureaza 3-4 săptămâni. Recolta este potrivită pentru înghețarea îndelungată și păstrarea proaspătă. Fructele durează câteva săptămâni. Randamentul este de 6-8 kg pentru fiecare pom. Perioada cu cea mai mare productivitate se încadrează în 5-6 an de dezvoltare. Niciunul din afinii ce îi comercializam nu are nevoie de polenizatori.

 

 

Mod și timp pentru plantat. Afin Sierra nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Afin Sierra se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 202 Categorii: , ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

20-30cm

Înălțime la maturitate

2 m

Lățime la maturitate

1,2 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă coacere

August-Septembrie

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -35 grade

Productie fructe pe an

6-8 kg

Rata medie

5.00

01
( 1 Recenzie )
5 Stea
100%
4 Stea
0%
3 Stea
0%
2 Stea
0%
1 Stea
0%
Adaugă Recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Recenzii Pentru Acest Produs

  1. 01

    de Jitaru Florin

    Îmi place

    • de butasideromania.ro

      Si noua:)

Meniu Principal