• Physocarpus opulifolius ‘Red Baron’ de 25-35cm

  Physocarpus opulifolius ‘Red Baron’ de 25-35cm la ghiveci P9.  Acesta este un soi de plante perene care ajung la maturitate la înălțimea de 2 metri și lățimea de 1-2metri. Forma este rotunda, iar frunzele de culoare rosiatcă cu nuanțe de maro sunt acoperite de un puf de păr roșu. Florile apar în luna Iulie-August și au culoarea alb-roșiatică. Frunzele sunt lobate, cu o textură ușor aspră și sunt dispuse alternativ pe ramuri. Culoarea roșie a frunzișului persistă pe tot parcursul sezonului și poate deveni chiar mai intensă în timpul toamnei.

   

  Mod și timp pentru plantat. Physocarpus opulifolius ‘Red Baron’ nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Physocarpus opulifolius ‘Red Baron’ se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să îl țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  20,90 lei26,00 lei
 • Physocarpus Luteus de 30-40 cm

   

  Physocarpus Luteus de 30-40cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust decorativ care creste dens si creeaza tufisuri globulare cu frunze in nuante de verde-galbui si flori albe si parfumate. Inaltimea la care poate ajunge la maturitate este de 150 de centimetri, iar latimea de 100cm. Perioada de inflorire incepe in mai si tine pana la sfarsitul lunii iunie. Soiul nu este foarte pretentios in privinta expunerii la lumina soarelui, se poate planta in orice zona, atat in locuri insorite cat si in locuri cu umbra.

   

   

   

  Mod și timp pentru plantat. Physocarpus Luteus nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Physocarpus Luteus se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  20,30 lei23,00 lei

Meniu Principal