• Cununita alba (Spiraea nipponica ‘Snowmound’) de 20cm

  Puiet de Cununiţă alba (Spiraea nipponica ‘Snowmound’) la ghiveci P9. Acesta este o varietate de cununiță ce se remarcă prin culoarea albă a florilor. Această cununiță înflorește din Mai până în Septembrie.  Are creștere compactă pana la 1-1,2 m , rotunjită, cu răspândire pe lățime, cu formă ușor neregulată. Pentru un foliaj cat mai stalucitor si colorat, planta se tunde semnificativ in primavara inainte de a incepe cresterea.

   

   

  Mod si timp pentru plantat. Cununita cu flori albe nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricand,în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundentă, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seara înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoare udare. Fiind in ghiveci, Cununita cu flori albe se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

  16,80 lei21,00 lei
 • Cununita aurie de 20-35cm la ghiveci

  04

   

  Puiet de Cununiţă aurie ( Spiraea japonica Goldflame) de 20-35cm la ghiveci P9. Acesta este o varietate de cununiță ce se remarcă prin culorile schimbătoare ale frunzelor. Apar în nuanțe de bronz-roșu primăvara, verde-gălbui vara și capătă nuanțe interesante de galben, portocaliu toamna. Cununita are creștere compactă pana la 1-1,2 m înălțime și 0,5-0,8m în lățime.  Pentru un foliaj cât mai stălucitor și colorat, planta se tunde semnificativ în primavara înainte de a începe creșterea.

   

  Mod și timp pentru plantat.  Cununița aurie nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Cununița aurie se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

   

   

   

                

  18,10 lei23,00 lei
 • Cununita roz de 20-30 cm la ghiveci

   

  Puiet de Cununiţa roz ( Spiraea japonica Little Princess) de 20-30cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust ornamental de gradină cu  florile dense în nuanțe rozalii ce crează imagini spectaculoase în perioada de înflorire pe toată durata ei. Atinge înaltimea maximă de 60-100 cm și o lățime de 40-50cm. Se poate planta atât solitară, dar și la distantă de 30 cm una fata de celalată pentru a forma gard viu. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Brabant… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU ).

  Mod și timp pentru plantat. Cununița roz nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Cununița roz se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  18,50 lei19,20 lei
 • Cununiță rosie ”Dartʿs Red” de 20-25 cm

  Cununiță rosie ”Spiraea japonica Dartʿs Red” de 20-25 cm la ghiveci P9. Aceasta ajunge la maturitate la 1.5 metri și 30 cm în lățime. Florile au culoarea roșu deschis și formează o tufă amplă și bogată ce acaparează toate privirile. Perioada de înflorire este din Iunie până în Septembrie. Frunzele sunt colorate în diferite nuanțe de verde, iar pe timp de iarnă cad.

   

  Mod și timp pentru plantat. Cununița rosie nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Cununița rosie se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

  17,70 lei23,40 lei
 • Cununiță roz cu alb ” Genpei” de 20-30cm

  Cununiță roz cu alb Spiraea japonica Genpei” de 20-30cm la ghiveci P9. Aceasta ajunge la maturitate la 1.5 metri și 30 cm în lățime. Cununita Genpei se remarcă prin faptul că o parte din flori sunt de culoare roz, iar o parte de culoare albă. Formează o tufă amplă și bogată ce acaparează toate privirile. Perioada de înflorire este din Iunie până în Septembrie. Frunzele sunt colorate în diferite nuanțe de verde, iar pe timp de iarnă cad. Primăvara poate fi tunsă.

   

   

  Mod și timp pentru plantat. Cununița roz cu alb nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Cununița roz cu alb se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

   

  18,70 lei23,00 lei
 • Cununiță roz deschis ”Anthony Waterer” de 20-30cm

  Cununiță roz deschis ”Spiraea japonica Anthony Waterer” de 20-30cm la ghiveci P9. Aceasta ajunge la maturitate la 1.5 metri și 30 cm în lățime. Florile au culoarea roz deschis și formează o tufă amplă și bogată ce acaparează toate privirile. Perioada de înflorire este din Iunie până în Septembrie. Frunzele sunt colorate în diferite nuanțe de verde, iar pe timp de iarnă cad.

   

   

  Mod și timp pentru plantat. Cununița roz deschis nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Cununița roz deschis se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  18,30 lei23,00 lei
 • Cununita roz-rosiatica ”Magic Carpet” de 20-25cm

  Cununita roz-rosiatica ”Spiraea japonica Magic Carpet” de 20-25 cm la ghiveci P9. Aceasta este un soi de plantă perenă ce formează o tufă compacta, bine raminifacă ce ajunge la maturitate la 50-70cm înălțime și 40-50 cm lățime. Frunzele au o cromatică aparte fiind verzi primavara, iar spre toamnă capătă o nuanță de roșiu. Florile sunt rozaii, iar perioada de înflorire este de la finalul lui Iunie până în August.

   

  Mod și timp pentru plantat. Cununita roz-rosiatica nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Cununita roz-rosiatica se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10zile.

   

   

   

   

  18,30 lei23,00 lei

Meniu Principal