DESPRE NOI

Butasi de Romania este un proiect care a început în anul 2017 ca o afacere de familie. Pepiniera se află în sat Branet, jud Olt, dar în țară trimitem prin curier cu deschidere la livrare. În prezent “ familia Butasi de Romania” are 6 membrii ce se pot mândrii cu mii de clienţi multumiţi. În primii ani, din 2017 până în 2019, am produs în pepinierele noastre doar lavandă. Din 2020 am început să cultivăm si alte tipuri de arbuşti, ierburi ornamentale. Din 2022 colaborăm şi cu alţi producători de plante din România pentru a vă oferi o gama cât mai variată de plante. Astfel, toate plantele ce le comercializăm sunt aclimatizate la temperaturile din ţara noastră, având o rată de prindere cãtre 100%.

Cuvintele care ne caracterizează tindem sa credem ca sunt profesionalism, seriozitate, corectitudine, încredere şi respect faţă de clienţii noştri.

Toate plantele ce le comercializăm sunt certificate calitativ şi alese cu multă grijă inainte de a fi trimise de către specialiştii noştri agronomi. Ne asigurăm minuţios ca fiecare plantă ce pleacă spre dumneavoastră este perfect sănătoasă, având astfel o rată maximă de prindere. Cu o zi înainte de a fi trimise, plantele sunt udate şi pot rezistă si 7-10 zile până la următoarea udare.

1. Adaugă în coș

2. Finalizează comanda

Pentru a plasa o comandă nu este necesar cont. 

Veți primi SMS după plasarea comenzii în care este specificat când va fi trimisă comanda.

3. Trimitem coletul

Trimiterea coletelor se face în mod normal în 1-3 zile lucratoare

După predarea coletelor la curier, veți primi SMS si e-mail.

Transportul durează 24h după predarea la curier si plata se face la curier după deschiderea coletului.

Meniu Principal