• Tufe lavanda 20-25cm

  07

  Vindem tufe de lavandă BIO de 20-25cm. Fiind plantă perenă, iarna rezistă afară neacoperită până la -40 de grade. Soiul este Angustifolia Sevtopolis, plantele au o radacină puternică fiind complet pregatite pentru plantare. Înforesc de 2 ori pe an: in Iunie si Septembrie, emana un parfum puternic și alungă permanent țânțarii. Preț: 8 lei / tufa

  Mod și timp pentru plantat. Lavanda nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zapadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cat și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 20-25 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se uda din abundentă, până când “ baltește apa”.  În primele 2 săptămâni este indicat sa fie udate de 2-3 ori pe săptămână.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania va livrează plante fresh cu pământ la rădăcina apoi puse într-un sac de rafie. Plantele sunt udate cu o seară inainte și pot rezista și 5-7 zile până la urmatoare udare. Fiind cu pământ la radacină, Lavanda se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le tineți și 25-30 zile cu condiția să le fie pusă apă în balotul de pământ măcar o dată la 7 zile.

  Trimitem oriunde în țară prin curier cu verificare la livrare.

   

  6,50 lei10,00 lei
 • Zmeur remontant Polka de 40-50cm

  25

  *în poza 1 aveți puietul de Zmeur Polka așa cum îl trimitem

  Puiet Zmeur Remontant Polka de 30-40cm cu pământ la rădăcină. Puietii de zmeur Polka au o creștere rapidă sunt de densitate medie toamna după ultima recoltare.  Zmeura Polka are creștere viguroasă cu lăstari de lungime 1,5 – 1,8 metri, cu tulpină rigidă, puternică, groasă dar au nevoie de susținere datorită încărcăturii mari de fructe.

  Pentru o producție ridicată drajonii de zmeur Polka, au nevoie de soluri bogate, bine drenate cu expoziție însorită și apă suficientă mai ales în timpul înfloritului și producției de fructe deoarece suportă destul de greu seceta. Zmeura Polka are o rezistenţă ridicată la îngheţ şi este destul de rezistent la boli.

  Fructul:Este de dimensiuni deosebit de mari cu grutate medie de peste 6,6 grame. Are formă conică uşor alungită fiind de culoare roşu aprins cu luciu deosebit și aspect comercial foarte atrăgător. Are o aromă specială gust dulce excelent şi este folosit atât în stare proaspătă cât şi congelate sau preparate în diverse moduri. Este ferm rezistent la manipulare şi transport dacă este ambalat corespunzător.

  Epoca de maturare:Recoltarea zmeurei din soiul Polka începe la mijlocul lunii Iulie cu un vârf de producţie la mjlocul lunii August şi continuă să producă pană în Octombrie- Noiembrie la venirea îngeţului. Zmeura Polka are un randament deosebit de ridicat cu o productie mare pe planta, poate avea peste 2,5 kg pe plantă şi foarte ridicată pe unitatea de suprafaţă.

   

  Mod și timp pentru plantat. Zmeurul Polka nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zapadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cat și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 20-25 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se uda din abundentă, până când “ baltește apa”.  În primele 2 săptămâni este indicat sa fie udate de 2-3 ori pe săptămână.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania va livrează plante fresh cu pământ la rădăcina apoi puse într-un sac de rafie. Plantele sunt udate cu o seară inainte și pot rezista și 5-7 zile până la urmatoare udare. Fiind cu pământ la radacină, zmeurul polka se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le tineți și 25-30 zile cu condiția să le fie pusă apă în balotul de pământ măcar o dată la 7 zile.

   

   

   

  6,50 lei8,50 lei
 • Tuia occidentala de 65 cm

  24

  *in imaginile 1 si 2 este planta asa cum o trimitem

  *În imaginea 3 sunt tufe de tuia anul 3.

   

  Tuia occidentala de 60-65 cm cu pamant la radacina. Acesta este un conifer veșnic verde, cu formă piramidală ce are capacitate de adaptare pentru orice sol.  Tuia Smaragd este cel mai cumpărat confier din Romania datorita creșterii sale compacte și rapide de 40-50 cm în înalțime și 10- 15 cm în lățime pe an. Tuia Smaragd ajunge până la 4-6metri înalțime și este o plantă care se adaptează oricărui sol.

  Se poate folosi și pentru formarea de gard viu daca se plantează la 60 cm. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Brabant… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

   

  Mod și timp pentru plantat. Tuia nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zapadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cat și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 20-25 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se uda din abundentă, până când “ baltește apa”.  În primele 2 săptămâni este indicat sa fie udate de 2-3 ori pe săptămână.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania va livrează plante fresh cu pământ la rădăcina apoi puse într-un sac de rafie. Plantele sunt udate cu o seară inainte și pot rezista și 5-7 zile până la urmatoare udare. Fiind cu pământ la radacină, tuia se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le tineți și 25-30 zile cu condiția să le fie pusă apă în balotul de pământ măcar o dată la 7 zile.

  Pentru orice intrebare va stam la dispozitie la nr de telefon: 021.555.4077

   

   

  12,00 lei16,00 lei
 • Tuia Biota 50 cm

  14

  Vindem tuia soiul Biota la 40 cm. Acesta este un conifer veșnic verde cu formă conică foarte densa, dar care crește și în lateral. ( Aceasta este diferența principală față de soiul Smaragd, care crește mai mult în înălțime). Soiul Biota are o culoare verde-smarald și are un ritm de creștere de 45-50 cm pe an în înalțime, la maturitate ajungând la înalțimea de 4-6 metri, iar în lațime crește 20 cm pe an.

  Acest soi este perfect pentru formarea de gard viu. Daca se plantează la 60 cm pe același rând, din anul 3 se vor uni complet, formând un gard stufos, verde și foarte compact. De asemenea, tuia Biota este o plantă care se adaptează oricărui sol și în afară de a fi tăiată la finalul iernii nu necesită altă îngrijire. Pentru formarea de gard viu se pot folosi și tuia Smaragd, Columna, Brabant…( TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU ).

   

  Mod de livrare:

  • Plantele se scot din pământ în ziua când sunt trimise, se înfoliază cu pământul de la rădacină. Apoi se pun într-un sac de rafie și pornesc către dvs.

  Mod de plantare:

  • Se tund rădăcinile 1-2 cm și apoi se pun în pămâ Gropa ar fi bine să aiba 15-20cm adâncime. În primele 2 săptămâni după plantare este indicat sa fie udate de 2 ori pe săptămână.

   

   

  10,50 lei
 • Radacini ( Drajoni) de paulownia Tomentosa

  14

  *în imaginile 1 si 3 este pomul de paulownia matur

  Paulownia este o plantă cu creștere foarte rapidă de 1,5-3 metri pe an ce pot ajunge până la 12-15 metri înălțime și diametrul tulpinii de 30-40 cm. Frunzele au formă de inimă, au diametrul de 15-40 cm, sunt aranjate în perechi. Frunzele de paulownia stau verzi de primăvara până la finalul toamnei.  Florile sunt produse primăvara devreme în buchete de 10-30cm cu o colorație violetă.

   

  Mod de plantare:

  • Rădăcinile (drajonii) de paulownia se pot planta oricând atâta timp cât pământul nu este înghețat..
  • Se fac gropi la 15-20 cm. Astfel se întarzie creșterea la suprafață și paulownia are timp să își facă tulpina puternică
  • Se pune rădăcina( drajonul) de paulownia culcată complet în pământ, se acoperă cu pământ și se udă până când băltește apa. Distanța dintre paulownia trebuie să fie mai mare de 1metru.
  • În prima lună se recomandă udarea de 2 ori pe săptămână. Dupa ce a ieșit tulpina la suprafața pământului nu mai este necesară udarea decât pe timp de secetă
  • 25-40 zile durează până când tulpina iese la suprafața pământului

  Mod de livrare:

  • Rădacinile( drajonii) de paulownia se trimit către dvs în plic cu bule antisoc.. Plata se face la livrare, după deschiderea coletului
  7,50 lei12,40 lei
 • Tuia 80-90 cm

  07

  *în pozele 1 și 2 este tuia Biota pe care o trimitem

  *în poza 3  este tuia Biota matură

    Tuia orientala Biota de 80-90 cm cu pământ la rădăcină. Acesta este un conifer veșnic verde, cu formă piramidală ce are capacitate de adaptare pentru orice sol.  Tuia este cel mai cumpărat confier din Romania datorită creșterii sale compacte și rapida de 40-50 cm în înălțime și de 10- 15 cm în lățime pe an. Tuia  ajunge pînă la 4-6metri înălțime și este o plantă care se adaptează oricărui sol.

   

  Mod și timp pentru plantat. Tuia nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zapadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cat și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 20-25 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se uda din abundentă, până când “ baltește apa”.  În primele 2 săptămâni este indicat sa fie udate de 2-3 ori pe săptămână.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania va livrează plante fresh cu pământ la rădăcina apoi puse într-un sac de rafie. Plantele sunt udate cu o seară inainte și pot rezista și 5-7 zile până la urmatoare udare. Fiind cu pământ la radacină, tuia se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le tineți și 25-30 zile cu condiția să le fie pusă apă în balotul de pământ măcar o dată la 7 zile.

   

  12,50 lei16,00 lei

  Tuia 80-90 cm

  12,50 lei16,00 lei Adaugă în coș
 • Lavanda roz de 25-35 cm la ghiveci

  12

   

  Puiet de Lavandula angustifolia Rosea de 25-35 cm la ghiveci P9 ( diametrul de 9 cm) . Aceasta este unul dintre cele mai vândute soiuri perene de lavandă din lume. Culoarea florilor este roz deschis. Înflorește o dată pe an: în iunie-iulie. Este rezistentă la înghețuri pînă la -40 grade și are o durată de viață de 20-25 ani. Preferă zonele însorite, dar se acomodează perfect și în zonele cu semi-umbră. Pentru a se uni complet plantele de lavanda trebuiesc puse la 40 cm una față de cealaltă pe același rând..

   

  Mod și timp pentru plantat. Lavanda roz nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Lavanda roz se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  15,30 lei
 • Hortensie roșie ”Wim’s red” de 25-35cm

  12

  Hortensie roșie ”Wim’s red” de 25-35cm la ghiveci P9. Aceasta este o plantă perenă ce ajunge până la 2-3 metri înălțime, crește sub forma unui arbust mare și rezistent. Florile au culoarea roșu închis, sunt mari, catifelate și emană un miros plăcut de miere de primăvara până toamna. Florile sunt dispuse în panicule piramidale lungi de 20-25cm. Perioada de înflorire este din Iulie până în Septembrie. Primăvara, hortensia roșie se poate tunde.

   

  Mod și timp pentru plantat. Hortensia roșie ”Wim’s red” nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Hortensia roșie ”Wim’s red” se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  22,10 lei27,00 lei
 • Lavanda Victory de 20-30 cm la ghiveci

  06

   

  Puiet de Lavandula stoechas Victory de 20-30 cm la ghiveci P9 ( diametrul de 9 cm) . Aceasta este unul dintre cele mai vândute soiuri perene de lavandă din lume. Culoarea florilor este violet aprins. Înflorește o data pe an: în iunie-iulie. Este rezistentă la înghețuri până la -40 grade și are o durată de viață de 20-25 ani. Preferă zonele însorite, dar se acomodează perfect și în zonele cu semi-umbră. Pentru a se uni complet plantele de lavanda trebuiesc puse la 40 cm una față de cealaltă pe același rând.

  Mod și timp pentru plantat. Lavanda Victory nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Lavanda Victory se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  15,30 lei18,30 lei
 • Afin albastru ”Duke” pe rod de 15-30 cm

  10

  Afin albastru închis ” Vaccinium Duke” de 15-30 cm la ghiveci P9. Acesta este unul dintre cele mai căutate soiuri de afin. Deoarece este altoit, soiul Duke produce afine mari, rezistente și gustoase. Perioada de coacere este din Iulie până în Septembrie, iar afinele se coc continuu. Afinul Chandler ajunge la maturitate la 1,6 metri înălțime și 60-70 lățime formând o tufă viguroasă. Afinul Duke este o plantă autofertilă, deci poate fructifica fără polenizatori și intră pe rod din anul 2.

   

  Mod și timp pentru plantat. Afinul Duke nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Afinul Duke se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să îl țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

   

   

  19,00 lei
 • Lemn Cainesc pentru gard viu de 30-50 cm

  Lemn cainesc ”Ligustrum vulgare” de 30-50cm cu pamant la radacina.
  Lemnul cainesc, care are denumirea stiintifica Ligustrum Ovalifolium, este cunoscut in Romania ca si gardul viu. Aceasta planta ajunge pana la 4-5 m inaltime, avand o rata de crestere de 70-80 cm pe an. Pentru a forma gard viu este recomandat sa le plantati la 15 cm pe acelasi rand sau la 15 cm in zig-zag daca doriti un gard mai gros. (Vedeti imaginile produsului)
  Acest soi ramane verde pana la temperaturi de -20 grade si rezista pana la -40 grade. De asemenea, fiind o planta nepretentioasa se dezvolta optim atunci cand este plantat in locuri semi-umbroase, umbroase, sau bogate in lumina naturala.
  Mod de livare:
  – in ziua de luni cand este trimis coletul catre dvs. plantele se uda, se scot din pamant si se infoliaza la radacina cu tot cu pamant. Apoi se pun intr-un sac de rafie si pornesc catre dvs.
  Mod de plantare:
  – dupa ce ati primit plantele puteti sa le tineti si 10 zile infoliate, insa trebuie udate o data la 3 zile.
  – cand doriti sa le plantati ar fi bine sa le tineti cateva ore in apa si dupa aceea se planteaza in gropi pe 15 cm adancime

  4,00 lei5,00 lei
 • Lavanda alba de 20-25 cm la ghiveci

  01

   

  Puiet de Lavanda Angustifolia Alba de 20-25 cm la ghiveci P9 ( diametrul de 9 cm) . Aceasta este unul dintre cele mai vândute soiuri perene de lavandă din lume.  Culoarea florilor este alb deschis. Înflorește de 2 ori pe an: Iulie și Septembrie. Este rezistentă la înghețuri până la -40 grade și are o durată de viață de 20-25 ani. Preferă zonele însorite, dar se acomodează perfect și in zonele cu semi-umbră. Pentru a se uni complet tufele trebuiesc plantate la 40 cm una față de cealaltă pe același rând.

   

  Mod și timp pentru plantat. Lavanda alba nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Lavanda alba se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  15,30 lei20,20 lei
 • Afin uriaș ”Chandler” de 20-30 cm

  01

  Afin uriaș ( Vaccinium ‘Chandler”) de 20-30 cm la ghiveci P9. Acesta este unul dintre cele mai căutate soiuri de afin. Deoarece este altoit, soiul Chandler produce afine foarte mari, rezistente și gustoase. Perioada de coacere este din Iulie până în Septembrie, iar afinele se coc continuu. Afinul Chandler ajunge la maturitate la 1 metru înălțime și 60-70 lățime formând o tufă viguroasă. Afinul Chandler este o plantă autofertilă, deci poate fructifica fără polenizatori și intră pe rod din anul 2.

   

  Mod și timp pentru plantat. Afinul Chandler nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Afinul Chandler se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să îl țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

   

  17,80 lei25,70 lei
 • Afin Spartan pe rod de 20-30cm

  09

  Afin Spartan ” Vaccinium corymbosum ‘Spartan’) de 20-30 cm la ghiveci P9. Acesta crește până la 1.8 metri în înălțime și un diametru de 1 m formând o tufă viguroasă. Fructele sunt mari, de culoare albastru deschis, foarte aromate și dulci. Perioada de coacere este din Iulie până în Septembrie. Afinul Spartan este o plantă autofertilă, deci poate fructifica fără polenizatori și intră pe rod din anul 2.

  Afinele sunt bogate in vitamine si minerale, precum: vitamina A, vitamina C, vitamina K, vitamina PP, dar si in magneziu, etc. Afinele contin in concentratie mare si cel mai puternic antioxidant din natura – resveratrolul, o substanta mult mai activa decat vitamina C, cu efecte antitumorale, anticancerigene si de crestere a imunitatii. Resveratrolul combate stresul oxidativ si protejeaza ADN-ul celular.

   

  Mod și timp pentru plantat. Afinul Spartan nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Afinul Spartan se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

   

   

  19,90 lei25,00 lei
 • Tuia Columnara de 20-30cm

  09

  Tuia Occidentala Columnara (Thuja occidentalis ‘Columna’) de 20-30cm la ghiveci P9. Acesta este unul dintre cele mai vândute soiuri de tuia din lume. Tuia Columnara este un conifer de talie medie cu coroană bogată, cu formă piramidală și cu creștere de 40-50 cm pe an care ajunge la 5-7 metri la maturitate și lațime 1m . Pentru a forma gard viu veșnic verde se plantează la  60 cm pe același rând. Culoarea este verde smarald și rămâne neschimbată pe timp de iarnă. De asemenea, tuia columnara nu trebuie tunsă.

  Tuia Columna este ideală pentru formarea de gard viu unindu-se complet din anul 3.Pentru a forma gard viu se plantează la 60 cm unul față de celalalt. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Smaragd… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

   

  Mod și timp pentru plantat. Tuia columnara nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Tuia columnara se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  14,00 lei
 • Tuia Smaragd 30-35cm la ghiveci P9

  08

   

  Tuia Smaragd (Tuia occidentalis Smaragd) de 30-35 cm la ghiveci P9.. Acesta este un conifer veșnic verde, cu forma piramidală ce are capacitate de adaptare pentru orice sol.  Tuia Smaragd este cel mai cumparat confier din Romania datorită cresterii sale complacte și rapide de 40-50 cm în înălțime și 15-20 cm în lățime pe an. Tuia Smaragd ajunge până la 4-6 metri înălțime, 1.5 metri în lățime și este o plantă care se adaptează oricărui sol.

  Pentru a forma gard viu se plantează la 60-80 cm unul față de celălalt. Este o plantă rezistentă la umbra si îngheturi. Raspunde pozitiv la tăiere și tundere. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Brabant… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

   

  Mod și timp pentru plantat. Tuia Smaragd nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Tuia Smaragd se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  13,30 lei17,00 lei
 • Ienupar Blue Arrow de 20-30cm la ghiveci

  08

   Ienupar Blue Arrow (Juniperus scopulorum ‘Blue Arrow’) de 40-50cm la ghiveci P9. Acesta este originar din America de Nord și este denumit și “ Sageata Albastra” sau “ Arcul albastru”. Frunzele sale sunt de culoare albastră și își mențin culoarea pe tot parcursul anului. Acesta crește până la 4 metri înalțime, iar în lațime până la 1-1,5metri!.  În cursul unui an crește în jur de 15-25 cm înalțime și 10-15 lașime. De asemenea, dezvoltă o radacină puternică ce merge adânc și rezistă perfect secetei.

  Se poate folosi pentru a forma gard viu daca se plantează la 100 cm unul față de celalalt. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Brabant… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

   

  Mod și timp pentru plantat. Ienuparul Blue Arrow nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Ienuparul Blue Arrow se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

  16,80 lei
 • Ienupar târător Blue Carpet de 10-15 cm la ghiveci

  13

  Puiet de Ienupar târâtor Blue Carpet ( Juniperus squamata Blue Carpet) la ghiveci P9. Acesta este unul dintre cel mai popular soi de ienupar fiind folosit mult în amenajarile de spații verzi. Acesta are culoarea albastru și se întinde deasupra pământului până la 2 metri în diametru, fără a se înalta mai mult de jumatăte de metru. Astfel acesta are o creștere moderată, în jur de 30 cm în lățime în fiecare an. De asemenea, un avantaj mare este că se poate planta pe orice tip de sol nefiind deloc o plantă pretențioasă.  Rezista fără problemă până la temperatura de – 30 grade.

   

  Mod și timp pentru plantat. Ienuparul târâtor Blue Carpet nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Ienupar târâtor Blue Carpet se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  14,40 lei18,80 lei
 • Afin dulce Bluegold de 20-30 cm

  01

  Afinul dulce Bluegold (Vaccinium corymbosum ‘Bluegold’) de 20-30 cm la ghiveci P9. Acesta este unul dintre cele mai căutate și vândute soiuri de afin din lume, deoarece este considerat unul dintre cele mai productive soiuri. Afinele se coc din Iulie până în Septembrie, iar dacă sunt depozitate corespunzător rezistă timp îndelungat. Afinul ajunge la 1,5-2 metri la maturitate și crește sub formă de tufă. Afinul Bluegold este o plantă autofertilă, deci poate fructifica fără polenizatori și intră pe rod din anul 2.

   

  Mod și timp pentru plantat. Afinul Bluegold nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Afinul Bluegold se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  18,00 lei23,00 lei
 • Hibiscus mov Ardens de 20-30cm

  07

  Hibiscus mov Ardens de 20-30 cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust foios care poate crește sub forma unui copacel cu o înălțime de 2-3 metri, rezistă și la temperaturi de -30grade. Florile sunt sub formă de trompetă cu petalele duble de culoare mov. Au o perioada mare de înflorire din Iulie până în Septembrie și un număr mare de boboci.

   

  Mod și timp pentru plantat. Hibiscusul Ardens nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Hibiscusul Ardens se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

   

  18,10 lei
 • Iederă cățăratoare Thorndale de 15-20cm

  05

  Iedera cățăratoare Thorndale de 15-20cm la ghiveci P9. Aceasta este o plantă cu frunziș persistent și culoare verde deschis pe tot parcursul anului.  Cand planta este încă în formare, ramurile sunt flexibile, astfel se pot conduce cu ușurință pe spalier. Poate să atingă înălțimea de 7-10 metri și diametrul de aproximativ 3 metri. Distanța minimă de plantare este de 2 metri pe același rând. Prezintă flori de culoare galbenă, iar perioada de înflorire este Iulie- Septembrie. Planta atinge maturitatea la 5-10 ani.

   

  Mod și timp pentru plantat. Iedera cataratoare Thorndale nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Iedera cataratoare Thorndale se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  14,30 lei
 • Mur Thornfree fara ghimpi anul 1 de 30-35cm

   

  *în poza 1 este puietul de mur Thornfree așa cum îl trimitem

  Puiet Mur fara ghimpi anul 1 soiul Thornfree de 30-35cm. Aceasta este un soi de mure foarte productiv. Înflorește în perioada Iunie – Iulie. Florile sunt albe sau roz pal. Se recoltează în perioada Iulie – Septembrie. Mur-ul Thornfree produce fructe mari, negre de formă conică – extrem de suculente și gustoase. Murele pot fi consumate crude sau prelucrate în gemuri, jeleuri și conserve.

  Soiul Thornfree preferă o poziție însorită, care este la adăpost de vânt. Plantarea se face în sol bogat în substanțe nutritive, luminat și moderat umed. PH-ul optim trebuie sa fie în jur de 6,5. Planta matură are nevoie de sprijin. În primul an de la plantare, se lasă să crească în mod liber. Numai atunci când lăstarii ajung la o lungime de aproximativ 2metri ar trebui sa fie tunse vârfurile – acest lucru va stimula creșterea de muguri laterali, iar în anul următor va produce fructe. Toamna, dupa recoltare, taiați întreaga tulpinp de doi ani, din care fructul a fost recoltat – motivul pentru acest lucru, este de a realiza o recoltă bună în anul următor.

   

  Mod și timp pentru plantat. Murul Thornfree nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zapadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cat și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 20-25 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se uda din abundentă, până când “ baltește apa”.  În primele 2 săptămâni este indicat sa fie udate de 2-3 ori pe săptămână.

   

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania va livrează plante fresh cu pământ la rădăcina apoi puse într-un sac de rafie. Plantele sunt udate cu o seară inainte și pot rezista și 5-7 zile până la urmatoare udare. Fiind cu pământ la radacină, murul Thornfree se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le tineți și 25-30 zile cu condiția să le fie pusă apă în balotul de pământ măcar o dată la 7 zile.

   

   

   

  8,00 lei12,00 lei
 • Iasomie Belle Etoile de 20-35 cm la ghiveci

  05

   

  Puiet de Iasomie alba Belle Etoile ( Philadelphus Belle Etoile) de 20-35cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust de foioase de dimensiuni medii, cu funzele  ovale, de culoare verde. Florile sunt foarte parfumate, miros a portocală, sunt purpurii în centru cu stamine aurii –  favoritele albinelor și fluturilor. Culoarea florilor de iasomie este albă. La maturitate poate ajunge la 150-180 cm inaltime si 100-150 cm latime. Distanta minimă de plantare este de 100cm. Surpinde plăcut prin aspectul luxuriant al frunzelor de culoare verde precum și prin inflorescentele albe, care creaza imagini spectaculoase în perioada de înflorire și un parfum deosebit. Se poate folosi și la prepararea de ceaiuri.

   

  Mod și timp pentru plantat. Iasomia Belle Etoile nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Iasomie Belle Etoile se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

  15,30 lei16,30 lei
 • Lavanda ”Vico” de 20-25cm

  01

   

  Lavanda ”Vico” de 20-25cm la ghiveci P9 ( diametrul de 9 cm) . Aceasta este unul dintre cele mai vândute soiuri perene de lavandă din lume.  Culoarea florilor este violet. Înflorește o dată pe an: in iunie-iulie. Este rezistentă la înghețuri până la -40 grade și are o durată de viața de 20-25 ani. Prefera zonele însorite, dar se acomodează perfect și în zonele cu semi-umbră. Pentru a se uni complet tufele trebuiesc plantate la 40 cm una față de cealaltă pe același rând.

   

  Mod și timp pentru plantat. Lavanda Vico nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Lavanda Vico se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  14,80 lei18,00 lei
 • Zmeur Cayuga de 40-50cm

  01

  *în poza 1 este puietul așa cum îl trimitem

  Puiet Zmeur Cayuga de 40-50cm. Zmeur–ul Cayuga este un soi viguros, cu  tufă formată din numeroase tulpini cu port erect şi cu vârful arcuit. Soiul de zmeur Cayuga are capacitate mijlocie-mare de drajonare. Drajonii zmeurului Cayuga rezistă la bolile de scoarţă, la virusul mozaicului, la temperaturi scăzute, la temperaturi ridicate, la mucegai.

  Fructele de la zmeură Cayuga sunt mijlocii-mari ca mărime, sferice, de culoare roşie-carmin, fără luciu.  Gustul este deosebit, fructele sunt plăcut acidulate şi aromate, cu rezistenţă bună la manipulare şi transport, pretabile pentru consum în stare proaspătă, prelucrare şi congelare. Zmeura din acest soi este renumită pentru aportul mare de vitamine și minerale, fiind recomandate in diete. De asemenea, sunt apreciate de maestri culinari, având o aroma unica.

  Maturarea fructelor din soiul zmeur Cayuga  este timpurie (de la jumătatea lunii Iunie până la sfârşitul  lunii Iulie). Ingrijită corespunzator, zmeura Cayuga ne surprinde cu o nouă productie pe varfurile  tulpinilor noi de un an, care se maturează la jumatatea lunii Septembrie.

  Mod și timp pentru plantat. Zmeurul Cayuga nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zapadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cat și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 20-25 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se uda din abundentă, până când “ baltește apa”.  În primele 2 săptămâni este indicat sa fie udate de 2-3 ori pe săptămână.

   

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania va livrează plante fresh cu pământ la rădăcina apoi puse într-un sac de rafie. Plantele sunt udate cu o seară inainte și pot rezista și 5-7 zile până la urmatoare udare. Fiind cu pământ la radacină, Zmeurul Cayuga se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le tineți și 25-30 zile cu condiția să le fie pusă apă în balotul de pământ măcar o dată la 7 zile.

  .

   

   

  6,00 lei7,80 lei
 • Ghiveci Buxus Sempervirens ( Cismir)

  07

  Buxus Semprivens ( Cimisir) de 15-25 cm la ghiveci P10 ( diametrul de 10 cm). Este o planta de culoare verde care ramane asa pe tot parcursul anului, de talie mica ajungand la 1m latime si care necesita udari minime. Se poate tunde oricand pentru a-I oferi forma dorita. Pentru a forma gard viu trebuiesc plantate la 30-40 cm. La marutitate ajunge până la înălțimea de 3-4 metri. Pe același rand se plantează la minim 30 cm.

  Pentru a forma gard viu se plantează la 30-40 cm unul față de celălalt. Un alt avantaj considerabil este ca Buxusul semprivens crește pe orice sol, de la umede la uscate. Este o plantă rezistentă la umbra si îngheturi. Raspunde pozitiv la tăiere și tundere. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Brabant… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

  Mod și timp pentru plantat. Buxusul semprivens nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Buxusul semprivens se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

  14,10 lei
 • Hibiscus Redheart de 20-30 cm la ghiveci

  01

   

  Puiet de Hibiscus alb cu rosu (Hibiscus syriacus ‘Red Heart’) la ghiveci P9. Acesta este un arbust foios care poate crește sub forma unui copăcel cu o înaltime de 2-3 metri si latime de 1-1.2 metri. De asemenea,  rezistă și la temperaturi de -30grade. Florile sunt sub formă de trompetă cu petale duble, de culoare albă al căror centru este roșu de unde și denumirea de” inimă roșie”. Au o perioadă mare de înflorire din Iulie până în Septembrie și un număr mare de boboci.

   

  Mod și timp pentru plantat. Hibiscus Red Heart nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Hibiscus Red Heart se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  15,00 lei
 • Tuia Golden Globe de 15-20 cm la ghiveci

  01

   

   Tuia globulara Golden Globe( Thuja occidentalis Golden Globe) de 15-20cm la ghiveci P9. Acesta este unul dintre cele mai cunoscute și folosite soiuri de tuia. Acesta are forma unui glob foarte dens ce ajunge la maturitate la înaltimea de 150 cm maxim și la diametrul de 100 cm. Are un ritm de creștere destul de lent, în jur de 20 cm în înalțime și 15-20 cm în diametru pe an. O caracteristică importantă este ca forma globulară se formează fără a fi nevoie de tundere. Culoarea frunzelor este verde deschis cu galben pe tot parcusul anului, iar iarna devine un galben mai închis spre roșiatic. Frunzele au un miros deosebit atunci când sunt strivite, comparabil cu cel de ananas.

  Mod și timp pentru plantat. Tuia Golden Globe nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Tuia Golden Globe se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

   

   

  14,30 lei
 • Sachiu albastru (Vinca major’Variegata’) de 20-30 cm

  Sachiu albastru (Vinca major’Variegata’) de 20-30cm la ghiveci P9. Sachiul este o plantă perenă ce ajunge la maturitate la înălțimea de 30-40 cm și lățimea de 60 cm. Aceasta se deosebește prin coloritul special al frunzelor și anume acestea sunt verzi cu mariginile argintii care rezistă și pe timp de iarnă. Florile au culoarea albastru închis, apar la sfârșitul lui Mai și rezistă până în Septembrie.

   

  Mod și timp pentru plantat. Sachiul albastru nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Sachiul albastru se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să îl țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  14,70 lei20,00 lei
 • Afin boabă de miere uriaș ”Wojtek” de 15-20 cm

  Afin boabă de miere uriaș ( Lonicera caerulea ‘Wojtek’) de 15-20 cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust fructifer ce ajunge la înălțimea de 1.5 metri și care formează o tufă bogată. Afinul Wojtek este renumit pentru fructele sale uriase ce ajung până la 3 cm lungime, iar un arbust poate produce 3-4 kg de fructe pe an. Perioada de coagere este din Mai până in Iulie. Afinele au formă de pară. Afinul Wojtek este o plantă autofertilă, deci poate fructifica fără polenizatori și intră pe rod din anul 2.

   

  Mod și timp pentru plantat. Afinul boaba de miere nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, afinul boaba de miere se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile

  22,60 lei33,00 lei

Meniu Principal