• Hibiscus mov Ardens de 20-30cm

  22

  Hibiscus mov Ardens de 20-30 cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust foios care poate crește sub forma unui copacel cu o înălțime de 2-3 metri, rezistă și la temperaturi de -30grade. Florile sunt sub formă de trompetă cu petalele duble de culoare mov. Au o perioada mare de înflorire din Iulie până în Septembrie și un număr mare de boboci.

   

  Mod și timp pentru plantat. Hibiscusul Ardens nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Hibiscusul Ardens se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

   

  21,50 lei
 • Hibiscus Redheart de 20-30 cm la ghiveci

  01

   

  Puiet de Hibiscus alb cu rosu (Hibiscus syriacus ‘Red Heart’) la ghiveci P9. Acesta este un arbust foios care poate crește sub forma unui copăcel cu o înaltime de 2-3 metri si latime de 1-1.2 metri. De asemenea,  rezistă și la temperaturi de -30grade. Florile sunt sub formă de trompetă cu petale duble, de culoare albă al căror centru este roșu de unde și denumirea de” inimă roșie”. Au o perioadă mare de înflorire din Iulie până în Septembrie și un număr mare de boboci.

   

  Mod și timp pentru plantat. Hibiscus Red Heart nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Hibiscus Red Heart se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  18,00 lei
 • Hibiscus roz Syriacus de 20-30 cm la ghiveci

  06

  Hibiscus roz (Hibiscus syriacus) de 20-30 cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust foios care poate crește sub forma unui copacel cu o înălțime de 2-3 metri, o lățime pana la 2 metri și rezistă și la temperaturi de -30 grade. Florile sunt sub formă de trompetă cu petalele duble de culoare roz al caror centru este roz. Au o perioada mare de înflorire din Iulie până în Septembrie și un număr mare de boboci. Distanța minimă de  plantare este de 2 metri.

   

  Mod și timp pentru plantat. Hibiscusul roz nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Hibiscusul roz se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

  18,80 lei20,50 lei
 • Hibiscus rosu “Summer in paradise” de 25-30cm

  Hibiscus rosu “Summer in paradise” de 25-30 cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust foios care poate crește sub forma unui copacel cu o înălțime de 2-3 metri, rezistă și la temperaturi de -30grade. Florile sunt sub formă de trompetă cu petalele duble de culoare rosu aprins spre roz. Au o perioada mare de înflorire din Iulie până în Septembrie și un număr mare de boboci.

   

  Mod și timp pentru plantat. Hibiscusul rosu nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Hibiscusul rosu se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

   

   

  21,10 lei

Meniu Principal