Afin aromat Hannah’s Choice de 25-30 cm

17,50 lei

În stoc

Afin aromat Hannah’s Choice de 25-30cm la ghiveci P9. Acest soi de afin este cunoscut pentru coacerea sa târzie, care începe la finalul lui August și durează până în Noiembrie.  Afinul Hannah Choice produce fructe mari, ferme, rezistente care au gust dulce-acrisor și puțin aromat. Afinele resistă 3-4 săptămâni, dar pentru o păstrare mai îndelungată se pot ingheta. La maturitate ajunge la 2 metri înălțime. O tufă produce 7-9 kg de afine într-un sezon.

Mod și timp pentru plantat. Afinul Hannah’s Choice nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Afinul Hannah’s Choice se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

 

SKU: 280 Categorii: , ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

25-30cm

Distanță de plantare pe rând

60cm

Înălțime la maturitate

2 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă coacere

August-Noiembrie

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Afin aromat Hannah’s Choice de 25-30 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal