• Sorbaria sorbifolia de 30-40cm

  Sorbaria sorbifolia de 30-40cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust ce crește sub formă de tufis dens și rotund. Înalțimea la maturitate este de  120-150cm, iar lățimea de 70-80cm. Frunzele au o culoare galben-roșiatică, iar florile sunt albe, cu aspect de puf. Perioada de înflorire este din Iunie până în Septembrie. Se planteaza solitar sau in grupuri pe langa copaci, ziduri, pe langa borduri sau in ronduri.

   

  Mod și timp pentru plantat. Sorbia sorbifolia nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Sorbia sorbifolia se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10zile.

   

  20,90 lei25,00 lei

Meniu Principal