• Chiparos albastru-argintiu „Chamaecypari Boulevard” de15cm

  01

  Chiparos albastru-argintiu (Chamaecyparis pisifera Boulevard) de 15cm la ghiveci P9. Acesta este unul dintre cele mai cautate soiuri de chiparos. Chiparosul Boulevard ajunge la maturitate la 3-4 metri înalțime și are o creștere densă, verticală și de formă piramidală. Pe timpul iernii își schimbă culoarea din albastru-argintiu spre gri strălucitor. Nu este necesară tunderea.

   

  Mod și timp pentru plantat. Chiparosul Boulevard nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Chiparosul Boulevard se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  14,40 lei

Meniu Principal