• Chiparos auriu de 40-50cm la ghiveci mare

    Chiparos auriu ( Chamaecyparis Laws Ivonne) de 40-50cm la ghiveci C3. Chiparosul True Blue este renumit pentru forma sa conică perfectă și pentru culoarea aurie imaculată ce rezista si pe timp de iarnă. Acesta ajunge până la 3-4 metri înălțime la maturitate și la diametrul de 60-80 cm. Poate forma gard viu dacă se plantează din metru în metru, dar se poate planta și solitar.

    Mod și timp pentru plantat. Chiparosul auriu nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

    Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Chiparosul auriu se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să îț țineți și în ghiveci cu condiția să îî fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

     

    38,70 lei53,00 lei

Meniu Principal