• Teișor ”Kerria japonica” de 25 cm

  01

  Teișor ”Kerria japonica” de 25 cm la ghiveci P9. Aceasta este un arbust ce ajunge la 2.5-3 metri înălțime și care daca se planteză la 60 cm formează gard viu. Teisorul formeză o tufă mare, destul de aerisită, cu lăstari care tind să se lase către exterior. Florile au culoarea galbenă, sunt numeroase și duble. Perioada de înforire este din Aprilie până în Iulie. Se poate tunde la început de primăvară o dată la 1-2 ani.

   

   

  Mod și timp pentru plantat. Teișorul nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Teișorul se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung   plantele la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile

   

  16,70 lei

Meniu Principal