• Tufe lavanda 30-35cm

  14

  Vindem tufe de lavandă BIO de 30-35cm. Fiind plantă perenă, iarna rezistă afară neacoperită până la -40 de grade. Soiul este Angustifolia Sevtopolis, plantele au o radacină puternică fiind complet pregatite pentru plantare. Înforesc de 2 ori pe an: in Iunie si Septembrie, emana un parfum puternic și alungă permanent țânțarii.

  Mod și timp pentru plantat. Lavanda nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zapadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cat și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 20-25 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se uda din abundentă, până când “ baltește apa”.  În primele 2 săptămâni este indicat sa fie udate de 2-3 ori pe săptămână.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania va livrează plante fresh cu pământ la rădăcina apoi puse într-un sac de rafie. Plantele sunt udate cu o seară inainte și pot rezista și 5-7 zile până la urmatoare udare. Fiind cu pământ la radacină, Lavanda se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le tineți și 25-30 zile cu condiția să le fie pusă apă în balotul de pământ măcar o dată la 7 zile.

  Trimitem oriunde în țară prin curier cu verificare la livrare.

   

  6,50 lei10,00 lei
 • Tuia occidentala de 65 cm

  25

  *in imaginile 1 si 2 este planta asa cum o trimitem

  *În imaginea 3 sunt tufe de tuia anul 3.

   

  Tuia occidentala de 60-65 cm cu pamant la radacina. Acesta este un conifer veșnic verde, cu formă piramidală ce are capacitate de adaptare pentru orice sol.  Tuia Smaragd este cel mai cumpărat confier din Romania datorita creșterii sale compacte și rapide de 40-50 cm în înalțime și 10- 15 cm în lățime pe an. Tuia Smaragd ajunge până la 4-6metri înalțime și este o plantă care se adaptează oricărui sol.

  Se poate folosi și pentru formarea de gard viu daca se plantează la 60 cm. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Brabant… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

   

  Mod și timp pentru plantat. Tuia nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zapadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cat și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 20-25 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se uda din abundentă, până când “ baltește apa”.  În primele 2 săptămâni este indicat sa fie udate de 2-3 ori pe săptămână.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania va livrează plante fresh cu pământ la rădăcina apoi puse într-un sac de rafie. Plantele sunt udate cu o seară inainte și pot rezista și 5-7 zile până la urmatoare udare. Fiind cu pământ la radacină, tuia se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le tineți și 25-30 zile cu condiția să le fie pusă apă în balotul de pământ măcar o dată la 7 zile.

  Pentru orice intrebare va stam la dispozitie la nr de telefon: 021.555.4077

   

   

  12,00 lei16,00 lei
 • Tuia Biota 50 cm

  15

  Vindem tuia soiul Biota la 40 cm. Acesta este un conifer veșnic verde cu formă conică foarte densa, dar care crește și în lateral. ( Aceasta este diferența principală față de soiul Smaragd, care crește mai mult în înălțime). Soiul Biota are o culoare verde-smarald și are un ritm de creștere de 45-50 cm pe an în înalțime, la maturitate ajungând la înalțimea de 4-6 metri, iar în lațime crește 20 cm pe an.

  Acest soi este perfect pentru formarea de gard viu. Daca se plantează la 60 cm pe același rând, din anul 3 se vor uni complet, formând un gard stufos, verde și foarte compact. De asemenea, tuia Biota este o plantă care se adaptează oricărui sol și în afară de a fi tăiată la finalul iernii nu necesită altă îngrijire. Pentru formarea de gard viu se pot folosi și tuia Smaragd, Columna, Brabant…( TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU ).

   

  Mod de livrare:

  • Plantele se scot din pământ în ziua când sunt trimise, se înfoliază cu pământul de la rădacină. Apoi se pun într-un sac de rafie și pornesc către dvs.

  Mod de plantare:

  • Se tund rădăcinile 1-2 cm și apoi se pun în pămâ Gropa ar fi bine să aiba 15-20cm adâncime. În primele 2 săptămâni după plantare este indicat sa fie udate de 2 ori pe săptămână.

   

   

  11,00 lei
 • Tuia 80-90 cm

  07

  *în pozele 1 și 2 este tuia Biota pe care o trimitem

  *în poza 3  este tuia Biota matură

    Tuia orientala Biota de 80-90 cm cu pământ la rădăcină. Acesta este un conifer veșnic verde, cu formă piramidală ce are capacitate de adaptare pentru orice sol.  Tuia este cel mai cumpărat confier din Romania datorită creșterii sale compacte și rapida de 40-50 cm în înălțime și de 10- 15 cm în lățime pe an. Tuia  ajunge pînă la 4-6metri înălțime și este o plantă care se adaptează oricărui sol.

   

  Mod și timp pentru plantat. Tuia nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zapadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cat și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 20-25 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se uda din abundentă, până când “ baltește apa”.  În primele 2 săptămâni este indicat sa fie udate de 2-3 ori pe săptămână.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania va livrează plante fresh cu pământ la rădăcina apoi puse într-un sac de rafie. Plantele sunt udate cu o seară inainte și pot rezista și 5-7 zile până la urmatoare udare. Fiind cu pământ la radacină, tuia se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le tineți și 25-30 zile cu condiția să le fie pusă apă în balotul de pământ măcar o dată la 7 zile.

   

  14,50 lei17,00 lei

  Tuia 80-90 cm

  14,50 lei17,00 lei Adaugă în coș
 • Tuia Danica de 15-20cm la ghiveci

  14

  Tuia globuara Danica ( Thuja occidentalis Danica) de 15-20cm la ghiveci P9. Acesta este unul dintre cele mai cunoscute și folosite soiuri de tuia. Acesta are forma unui glob foarte dens ce ajunge la maturitate la înalțimea de 150 cm maxim și la diametrul de 100 cm. Are un ritm de creștere destul de lent, in jur de 20 cm în înalșime și 15-20 cm în diametru pe an. O caracteristică importantă este ca forma globulară se formează fară a fi nevoie de tundere. Culoarea frunzelor este verde pe tot parcusul anului, iar iarna devine un verde închis. Frunzele au un miros deosebit atunci cand sunt strivite, comparabil cu cel de ananas.

   

  Mod și timp pentru plantat. Tuia Danica nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Tuia Danica se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

  17,30 lei21,00 lei
 • Tuia Columnara de 40-50cm

  10

  Tuia Occidentala Columnara (Thuja occidentalis ‘Columna’) de 40-50cm la ghiveci P9. Acesta este unul dintre cele mai vândute soiuri de tuia din lume. Tuia Columnara este un conifer de talie medie cu coroană bogată, cu formă piramidală și cu creștere de 40-50 cm pe an care ajunge la 5-7 metri la maturitate și lațime 1m . Pentru a forma gard viu veșnic verde se plantează la  60 cm pe același rând. Culoarea este verde smarald și rămâne neschimbată pe timp de iarnă. De asemenea, tuia columnara nu trebuie tunsă.

  Tuia Columna este ideală pentru formarea de gard viu unindu-se complet din anul 3.Pentru a forma gard viu se plantează la 60 cm unul față de celalalt. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Smaragd… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

   

  Mod și timp pentru plantat. Tuia columnara nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Tuia columnara se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  17,00 lei
 • Ienupar Blue Arrow de 20-30cm la ghiveci

  12

   Ienupar Blue Arrow (Juniperus scopulorum ‘Blue Arrow’) de 40-50cm la ghiveci P9. Acesta este originar din America de Nord și este denumit și “ Sageata Albastra” sau “ Arcul albastru”. Frunzele sale sunt de culoare albastră și își mențin culoarea pe tot parcursul anului. Acesta crește până la 4 metri înalțime, iar în lațime până la 1-1,5metri!.  În cursul unui an crește în jur de 15-25 cm înalțime și 10-15 lașime. De asemenea, dezvoltă o radacină puternică ce merge adânc și rezistă perfect secetei.

  Se poate folosi pentru a forma gard viu daca se plantează la 100 cm unul față de celalalt. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Brabant… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

   

  Mod și timp pentru plantat. Ienuparul Blue Arrow nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Ienuparul Blue Arrow se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

  19,80 lei
 • Tuia Smaragd 30-35cm la ghiveci P9

  08

   

  Tuia Smaragd (Tuia occidentalis Smaragd) de 30-35 cm la ghiveci P9.. Acesta este un conifer veșnic verde, cu forma piramidală ce are capacitate de adaptare pentru orice sol.  Tuia Smaragd este cel mai cumparat confier din Romania datorită cresterii sale complacte și rapide de 40-50 cm în înălțime și 15-20 cm în lățime pe an. Tuia Smaragd ajunge până la 4-6 metri înălțime, 1.5 metri în lățime și este o plantă care se adaptează oricărui sol.

  Pentru a forma gard viu se plantează la 60-80 cm unul față de celălalt. Este o plantă rezistentă la umbra si îngheturi. Raspunde pozitiv la tăiere și tundere. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Brabant… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

   

  Mod și timp pentru plantat. Tuia Smaragd nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Tuia Smaragd se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  16,30 lei20,00 lei
 • Scorus negru( Aronia) de 25-30 cm la ghiveci

  08

   

  Puiet de Scoruş negru( Aronia melanocarpa Amit) de 25-30cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust multianual cu numeroase ramuri ce este apreciat atât ca plantă ornamentală cât și medicinală. Fructele se coc in Iunie-Iulie ( Aceasta este diferența față de soiul Aronia Hugin ale căror fructe se coc la finalul lui August- început de Septembrie). Aronia melanocarpa Amit este rezistentă atât la frig( rezista până la -40 grade) cât și la secetă, zone nisipoase. Durata de viață este de 20 ani. La maturitate ajunge pana la 3 metri inaltime și 70cm în lățime. Distanta minima de plantare intre plante pe acelasi rand este de: 70cm. Aronia Amit nu are nevoie de polenizatori.

   

  Instrucțiuni de plantare:

  • plantele se pot planta în orice perioada a anului, deoarece sunt în ghiveci
  • Săpăm groapa mai mare decât mărimea ghiveciului și punem multă apă în ea
  • Planta se pune cu tot cu pămânul din ghiveci și apoi se udă bine
  • Se planteaza la 70 cm unul față de celălalt

  Fructele de Aronia ajută la:

  • Curele de detoxifiere, deoarece conțin multă catehina, luteina și caroten
  • Îmbunătățirea sistemului imunitar
  • Susținerea funcției cognitive
  • Ajută vederea
  • Efect antibacterian

   

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livreaza plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 5-7 zile până la urmatoare udare. Fiind în ghiveci, Scoruşul negru( Aronia melanocarpa Amit) se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  17,20 lei21,30 lei
 • Tuia Golden Globe de 15-20 cm la ghiveci

  01

   

   Tuia globulara Golden Globe( Thuja occidentalis Golden Globe) de 15-20cm la ghiveci P9. Acesta este unul dintre cele mai cunoscute și folosite soiuri de tuia. Acesta are forma unui glob foarte dens ce ajunge la maturitate la înaltimea de 150 cm maxim și la diametrul de 100 cm. Are un ritm de creștere destul de lent, în jur de 20 cm în înalțime și 15-20 cm în diametru pe an. O caracteristică importantă este ca forma globulară se formează fără a fi nevoie de tundere. Culoarea frunzelor este verde deschis cu galben pe tot parcusul anului, iar iarna devine un galben mai închis spre roșiatic. Frunzele au un miros deosebit atunci când sunt strivite, comparabil cu cel de ananas.

  Mod și timp pentru plantat. Tuia Golden Globe nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Tuia Golden Globe se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

   

   

  17,30 lei19,30 lei
 • Ghiveci Buxus Sempervirens ( Cismir)

  07

  Buxus Semprivens ( Cimisir) de 15-25 cm la ghiveci P10 ( diametrul de 10 cm). Este o planta de culoare verde care ramane asa pe tot parcursul anului, de talie mica ajungand la 1m latime si care necesita udari minime. Se poate tunde oricand pentru a-I oferi forma dorita. Pentru a forma gard viu trebuiesc plantate la 30-40 cm. La marutitate ajunge până la înălțimea de 3-4 metri. Pe același rand se plantează la minim 30 cm.

  Pentru a forma gard viu se plantează la 30-40 cm unul față de celălalt. Un alt avantaj considerabil este ca Buxusul semprivens crește pe orice sol, de la umede la uscate. Este o plantă rezistentă la umbra si îngheturi. Raspunde pozitiv la tăiere și tundere. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Brabant… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

  Mod și timp pentru plantat. Buxusul semprivens nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Buxusul semprivens se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

  17,10 lei
 • Lemn cainesc ”Aureum” de 20-30 cm

  Lemn cainesc Aureum (Ligustrum vulgare ”Aureum”) de 20-30 cm  la ghiveci P9. Acesta este un arbust ce crește până la 2.5-4 metri înălțime și 1 metru lațime, fiind foarte căutat pentru formarea de gard viu. Pentru a forma gard viu se planteaza la 20-30cm. Frunzele sale sunt bicolore, verde închis în interior și galben spre margini. Lemnul cainesc Aureum își păstreză frunzele și culoarea pe tot parcursul anului. Florile apar începând cu luna Mai, sunt de culoare albă și amană parfum caracteristic.

   

  Mod și timp pentru plantat. Lemnul cainesc Aureum nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Lemnulul cainesc Aureum se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  16,70 lei20,00 lei
 • Buxus rotund Faulkner de 20 cm

  01

   

  Buxus rotund Faulkner de 20 cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust compact, dens, de formă rotundă cu frunze mici de culoare verde intens cu suprafață lucioasă. Ritmul de creștere este de 20 cm pe an ajungând la 1.2 metri în înălțime și 90-100 cm în lățime la maturitate. Buxusul este o specie toleranta la ger și suportă seceta. Are cerințe moderate față de sol și umiditate, dar preferă solurie fertile și bine drenate. Buxusul este o specie care suportă tunderea, astfel se pot realiza exemplare din forme tunse, precum și garduri vii. Specia are un temperament de umbra-semiumbra, dar poate fi plantat fără probleme și în locuri însorite.

  Daca doriți formarea de gard viu se plantează la 80 cm unul față de cealalt. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Brabant… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

   

  Mod și timp pentru plantat. Buxus Faulkner nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Buxus Faulkner se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  17,20 lei21,00 lei
 • Puiet Dracila târătoare rosie de 25-30 cm la ghiveci

  01

   

  Puiet de Dracila târâtoare Red Carpet (Berberis thunbergii ‘Red Carpet) la ghiveci P9. Acesta este un arbust cu tufă bogată de talie mică ce ajunge până la 70-80 cm în înălțime, dar cu o creștere mare în lățime ajungând până la diametrul de 2 metri. Frunzele au culoarea vișinie pe care o mențin tot parcursul anului, in afara de perioada de iarna. Distanta minima de plantare pe același rând este de 120 cm.

  Mod și timp pentru plantat. Dracila târâtoare Red Carpet nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Dracila târâtoare Red Carpet se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  18,60 lei
 • Ienupar tarator verde „Andorra Compacta” de 20-30cm

  03

  Ienuparul tarator verde (Juniperus Andorra Compacta) de 20-30cm la gbiveci P9. Acesta este un arbust cu foarte multe utilități, popular pentru valoarea sa peisagistică, crește fără probleme, este ușor de cultivat și nu necesită întreținere. Andorra Compact este o varietate cu ace moi, de un verde intens, care cresc până la maximum 0.5 metri înălțime și aproximativ 1,5 m lățime, cu o rată de creștere medie. Nu crește chiar la nivelul solului și vârfurile ramurilor noi se ridică puțin peste creșterile mai vechi, ceea ce îi da un farmec aparte. Aceasta este principala diferențiere de ienupărul târator verde Schlager care crește la nivelul solului.

   

  Mod și timp pentru plantat. Ienuparul tarator verde nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci,  Ienuparul tarator verde se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  18,30 lei21,00 lei
 • Taxus Baccata de 25 cm la ghiveci

  01

   

  Puiet de Tisa (Taxus baccata) de 25cm la ghiveci P9. Acesta este un arbore puțin înalt, circa 3-6m, putând ajunge la un diametru de până la 1 metri, în mod obișnuit generat prin concreșterea mai multor tulpini; deseori însă rămâne în stare de arbust. Pe teritoriul României, tisa era considerabil mai răspândită în trecut, acesteia fiindu-i acordat însă, în prezent, statutul de specie ocrotită, fiind declarată, de asemenea, un monument al naturii.

  Se aseamănă cu bradul, de care se deosebește prin frunzele de o culoare mai verde, iar pe fața inferioară verzi palide. Ele sunt dispuse pectinat pe ramurile laterale. Spre deosebire de celelalte conifere, tisa este o plantă dioică.

   

  Mod și timp pentru plantat. Taxus baccata nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Taxus baccata se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  18,90 lei20,90 lei
 • Iasomie cu flori duble ”Schneesturm” de 20-25 cm

  02

  Iasomie cu flori duble (Philadelphus SCHNEESTURM) de 20-25cm la ghiveci P9. Iasomie Schneestrum are creștere de 30-40 cm pe an și ajunge la 2 metri înălțime la maturitate și lățime de 1,5m . Se deosebește de alt soi de iasomie prin florile albe duble care formează un mănunchiuri dense. De asemenea, emană un parfum caracteristic pe tot parcursul anului. Perioada de înflorire este din Mai până în Septembrie.

   

  Mod și timp pentru plantat. Iasomie cu flori duble nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Iasomia cu flori duble se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile

  19,60 lei22,40 lei
 • Tuia Little Giant de 40-50cm

  01

  Tuia Little Giant (Thuja occidentalis ‘Little Giant’) de 40-50 cm la ghiveci P9. Aceasta este perfectă pentru decorarea gradinilor datorită formei globulare alungite și dimensiunii compacte. Se plantează pe langa borduri, trotuare, alei sau în combinație cu alți arbori și alte plante decorative. Tuia Little Giant ajunge la 1,5 metri și si o lațime similară la maturitate, iși păstrează forma globurală si alungita fară a fi tunsă, iar culoarea verde-aurie rămâne la fel și pe timp de iarnă. Pentru a forma gard viu se planteaza la 60 cm unu față de altu.

  Mod și timp pentru plantat. Tuia Little Giant nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Tuia Little Giant se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  20,30 lei23,00 lei
 • Scorus negru Hugin – Aronia de 20-25cm

  02

  Scorușul negru Hugin( Aronia melanocarpa Hugin) de 20-25cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust exotic decorativ prin flori, fructe, frunze a cărui înalțime ajunge la 1-1,5 metri iar diametrul la 1,5 metri. Distanța minimă de plantare este de 90 cm pe același rând. Fructele soiului Hugin ajung la coacere în Septembrie (Aceasta este o diferenta față de soiul Aronia Amit ale căror fructe se coc în Iunie-Iulie). Culoarea frunzelor este de un verde închis iar toamna devin de culoare roșie-maronie. Aronia Hugin nu are nevoie de polenizatori.

   

  Fructele de Aronia ajută la:

  • Curele de detoxifiere, deoarece contin multa catehina, luteina și carotene
  • Îmbunătațirea sistemului imunitar
  • Susținerea funcției cognitive
  • Ajută vederea
  • Efect antibacterian

   

  Mod și timp pentru plantat. Aronia Hugin nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Aronia Hugin se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  17,60 lei21,40 lei
 • Dracila japoneza galben-rosiatica de 25-35cm

  Dracila galben-rosiatica (Berberis Indian Summer) de 25-35cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust deosebit de frumos datorită frunzișului galben cu roșu închis ce își păstrează culoarea pe tot parcursul anului, in afara de perioada de iarna atunci cand frunzele vor cadea. La maturitate poate ajunge până la 1-2 metri înălțime (daca nu este tuns) și 1 metru lățime. Oriunde este pusa, dracila crează un contrast deosebit datorita culorii sale.

  De asemenea, poate forma gard viu daca este plantată la 80cm pe același rând ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Smaragd… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU ).

   

  Mod și timp pentru plantat. Dracila galben roșiatică nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Dracila galben roșiatică se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  16,90 lei20,00 lei
 • Tuia Brabant de 20-35cm la ghiveci

  01

   

  Tuia occidentalis Brabant de 20-35cm la ghiveci P9. Acesta este un arbore conifer cu o formă columnară  râmânâd veșnic verde. În fiecare an crește în jur de 40-50 cm înălțime și 20 cm lățime. Inaltimea maxima ce o pot atinge este de 5-6 metri, iar lățimea de 1-1,5 metri. Un alt avantaj considerabil este ca tuia Brabant crește pe orice sol, de la umede la uscate. Este o plantă rezistentă la umbră și înghețuri. Răspunde pozitiv la tăiere și tundere.

  Această planta este ideală pentru formarea de gard viu unindu-se complet din anul 3.Pentru a forma gard viu se plantează la 60-80 cm unul față de celalalt. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Smaragd… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

   

  Mod și timp pentru plantat. Tuia Brabant nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Tuia Brabant se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

  17,10 lei20,80 lei
 • Puiet Dracila rosie de 20-35 cm la ghiveci

  03

  Puiete Dracila rosie( Berberis Superba) de 25-35cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust deosebit de frumos datorită frunzișului roșiatic închis ce își păstrează culoarea pana toamna tarziu. Pe timp de iarna frunzele cad. La maturitate poate ajunge până la 2-3 metri înalțime (dacă nu este tuns), 0,7m lățime și poate forma gard viu dacă este plantat la 50cm pe același rând. Oriunde este pusă, dracila crează un contrast deosebit datorită culorii sale. Perioada de înflorire este in Mai-Iunie.

   

  Mod si timp pentru plantat. Dracila rosie nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Dracila rosie se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  18,60 lei
 • Ienupar Blue Alps de 20-25 cm la ghiveci

  01

   

  Puiet de Ienupar târârtor Blue Alps ( Juniperus chinensis Blue Alps) la ghiveci P9. Acesta este un conifer originar din China, Coreea si Japonia care are o creștere aproape verticală cu ace de culoarea albastru deschis și cu duritate “ de otel”. Acest arbust este foarte rezistent la ger, ușor de îngrijit și puțin pretențios.  Acest lucru reiese și din faptul că se poate dezvolta fără probleme și pe solurile pietroase. Poate atinge o înălțime de 3-4 metri, o lătime de 150cm si are o creștere de 25-30cm pe an în înălțime și 20-25 cm în lățime. Se poate planta pe același rand la o distană de minim 120cm.  Se poate planta și la semi umbră.

   

  Mod și timp pentru plantat. Ienuparl Blue Alps nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Ienuparul Blue Alps se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  17,50 lei19,70 lei
 • Tuia Smaragd de 30-40 cm la ghiveci

  *in pozele 1,2,4 este ghiveciul de tuia pe care il trimitem

  *in pozele 3 si 5 este tuia anul 3

   

   Tuia Smaragd ( Tuia occidentalis Smaragd ) de 30-40 cm la ghiveci. Acesta este un conifer vesnic verde, cu forma piramidala ce are capacitate de adaptare pentru orice sol.  Tuia Smaragd este cel mai cumparat confier din Romania datorita cresterii sale complacte si rapida de 40-50 cm in inaltime si 10- 15 cm in latime pe an. Tuia Smaragd ajunge pana la 4-6m inaltime si este o planta care se adaptează oricărui sol.

  Mod si timp pentru plantat. Tuia Smaragd se poate planta oricand, in afara de perioadele cu zapada sau cand solul este inghetat. Se fac gropi la 20-25 cm adancime si 15 cm diametru si se pun plantele. Apoi se uda din abundenta, pana cand “ balteste apa”. Daca doriti sa formati gard viu trebuie plantate la 60 cm una fata de cealalta pe acelasi rand, iar din anul 3 se vor uni.

   

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania va livreaza plante fresh, in ghiveci si puse in cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seara inainte si pot rezista si 5-7 zile pana la urmatoare udare. Fiind in ghiveci Tuia Smaragd se poate planta oricand avand o rata de prindere 100%. Asa cum ajung la dvs puteti sa le tineti si in ghiveci cu conditia sa le fie pusa apa in ghiveci macar o data la 10 zile.

   

  18,10 lei19,00 lei
 • Ploaie de aur ” Forsythia viridissima ‘Kumson” de 15-20cm

  Ploaia de aur ” Forsythia viridissima ‘Kumson” de 15-20cm la ghiveci P9. Ploaia de aur este un arbust cunoscut pentru frunzele și coloritul său ce ajunge la 1,5 metri înălțime la maturitate și o lățime de 2 m .  Acesta are formă de tufă și poate forma gard viu dacă sunt plantate la 40-50cm. Florile au culoarea galbenă, apar în luna Aprilie și persistă până în Noiembrie. Frunzele au culoarea verde-argintiu, iar pe  timp de toamnă capătă o nuanță de  violet.

   

  Mod și timp pentru plantat. Ploaia de aur nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Ploaia de aur se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  19,70 lei23,00 lei
 • Salba aurie de 15-20 cm la ghiveci

  01

   

  Puiet de Salba Euonymus Sunshine de 15-20cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust decorativ cu frunze de culoare verde deschis cu nuanțe de galben ce își menține culoarea pe tot parcursul anului. Aceasta formează tufișuri bogate și dense ce se pot uni daca sunt plantate la 60 cm una față de cealaltă. Frunzele au forma ovală cu maringi ușor ondulate. Înalțimea la care ajunge la maturitate este de 60-80 cm. și 60 cm în lățime.

   

  Mod și timp pentru plantat. Salba aurie Sunshine nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Salba aurie Sunshine se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  17,40 lei19,70 lei
 • Dracila purpurie pitica ”Berberis Concorde” de 10-20 cm

  Dracila purpurie pitica ”Berberis Concorde” de 10-20cm la ghiveci P9. Acest soi de dracila este unul dintre cele mai mici ca înălțime ajungând la maturitate la maxim 60-70cm în înălțime și 70-90 cm în lățime. Pentru a forma gard viu se plantează la 70-80 cm pe același rând. Forma sa este rotundă, compactă iar frunzele au culoarea mov închis. Perioada de înflorire este în Mai-Iunie,  iar frunzele cad la finalul toamnei. Nu necesită tundere la început de primavară.

   

  Mod și timp pentru plantat. Dracila Concorde nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, dracila Concorde se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  19,70 lei
 • Tuia Rheingold de 20-35cm la ghiveci

  Tuia  Rheingold ( Thuja occidentalis Rheingold) de 20-35cm la ghiveci P9. Acesta este unul dintre cele mai cunoscute și folosite soiuri de tuia. Acesta are forma unui glob ,dar nu la fel de compacta ca forma unei tuia Golden Globe.  Tuia Rheingold ajunge la maturitate la înălțimea de 150 cm maxim și la diametrul de 100 cm. Are un ritm de creștere destul de lent, în jur de 20 cm în înălțime și 15-20 cm în diametru pe an. O caracteristică important este că forma globulara se formează fără a fi nevoie de tundere. Culoarea frunzelor este verde deschis cu galben pe tot parcusul anului, iar iarna devine un galben mai închis spre roșiatic.  Frunzele au un miros deosebit atunci cand sunt strivite, comparabil cu cel de ananas. Distanța minimă de plantare una fată de cealaltă este de 70cm.

   

  Mod și timp pentru plantat. Tuia Rheingold nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Tuia Rheingold se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

   

   

   

  16,70 lei18,80 lei
 • Deutzia gracilis de 15-25 cm la ghiveci

  03

  Puiet de Deutzia gracilis de 15-25cm la ghiveci P9. Acesta este o specie originară din Japonia, crește ca arbust mic până la 1 metru înaltime și formează lujeri drepți și subțiri. Frunzele au formă lanceolată și culoare verde-deschis. Înflorește în Mai-Augsut iar inflorescențele sunt de tip panicul, mici și cresc orientate în sus. Florile au formă stelată și sunt albe. Distanța minimă de plantare este de 60cm.

   

  Mod și timp pentru plantat. Deutzia Gracilis  nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Deutzia Gracilis se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  17,50 lei17,80 lei
 • Dracila Coronita de 15cm la ghiveci

  Dracila Coronita (Berberis thunbergii “ Coronita”) de 15cm la ghiveci P9. Aceasta cunoscută și sub numele de Dracila japoneză este un arbust ornamental de dimensiuni medii care ajunge la maturitate la 1-1,2 metri înălțime și 60-80cm lățime. Dracila Coronita se remarcă prin frunzișul deosebit de culoare roșie cu margini galben deschis. Florile apar la începutul lui Martie și țin până în Septembrie. Toamna face fructe în forma de bobițe mici și roșii care pot fi consumate.

  De asemenea, Dracila Coronită este perfectă și pentru formarea de gard viu daca se plantează la 60cm una față de cealaltă. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Smaragd… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

   

  Mod și timp pentru plantat. Dracila Coronita nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Dracila Coronita se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  18,60 lei19,60 lei

Meniu Principal