• Puiet Dracila târătoare rosie de 25-30 cm la ghiveci

  01

   

  Puiet de Dracila târâtoare Red Carpet (Berberis thunbergii ‘Red Carpet) la ghiveci P9. Acesta este un arbust cu tufă bogată de talie mică ce ajunge până la 70-80 cm în înălțime, dar cu o creștere mare în lățime ajungând până la diametrul de 2 metri. Frunzele au culoarea vișinie pe care o mențin tot parcursul anului, in afara de perioada de iarna. Distanta minima de plantare pe același rând este de 120 cm.

  Mod și timp pentru plantat. Dracila târâtoare Red Carpet nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Dracila târâtoare Red Carpet se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  15,60 lei
 • Dracila purpurie pitica ”Berberis Concorde” de 10-20 cm

  Dracila purpurie pitica ”Berberis Concorde” de 10-20cm la ghiveci P9. Acest soi de dracila este unul dintre cele mai mici ca înălțime ajungând la maturitate la maxim 60-70cm în înălțime și 70-90 cm în lățime. Pentru a forma gard viu se plantează la 70-80 cm pe același rând. Forma sa este rotundă, compactă iar frunzele au culoarea mov închis. Perioada de înflorire este în Mai-Iunie,  iar frunzele cad la finalul toamnei. Nu necesită tundere la început de primavară.

   

  Mod și timp pentru plantat. Dracila Concorde nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, dracila Concorde se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  16,70 lei
 • Dracila Coronita de 15cm la ghiveci

  Dracila Coronita (Berberis thunbergii “ Coronita”) de 15cm la ghiveci P9. Aceasta cunoscută și sub numele de Dracila japoneză este un arbust ornamental de dimensiuni medii care ajunge la maturitate la 1-1,2 metri înălțime și 60-80cm lățime. Dracila Coronita se remarcă prin frunzișul deosebit de culoare roșie cu margini galben deschis. Florile apar la începutul lui Martie și țin până în Septembrie. Toamna face fructe în forma de bobițe mici și roșii care pot fi consumate.

  De asemenea, Dracila Coronită este perfectă și pentru formarea de gard viu daca se plantează la 60cm una față de cealaltă. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Smaragd… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

   

  Mod și timp pentru plantat. Dracila Coronita nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Dracila Coronita se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  15,60 lei
 • Dracila taratoare verde- Green Carpet de 15-20cm

  Dracila taratoare verde (Berberis Green Carpet) de 15-20cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust care formează tufe bogate extrem de decorative. Frunzele au formă ovală de culoare verde strălucitor, iar toamna capătă o nuanță de portocaliu aprins la vârfuri. Dracila Green Carpet ajunge la maturitate la înalțimea de 1 metru și la diametrul de 1,5 metri fiind astfel perfectă pentru formarea de garduri vii și amenajarea bordurilor și trotuarelor. Distanța minimă de plantare este de 1.1 metri pe același rând.  Dracila taratoare verde înflorește abundent din Aprilie până în Iulie, iar florile au culoarea galben deschis . ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Smaragd… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

   

  Mod și timp pentru plantat. Dracila taratoare verde nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Dracila taratoare verde se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  13,40 lei
 • Dracila japoneza verde Erecta de 20 cm

  Dracila verde Erecta (Berberis thunbergii “ Erecta”) la ghiveci P9. Acesta este un arbust foios ce are o creștere verticală. Dracila verde Erecta junge până la 2-3 metri în înălțime și la 0,9 metri în lățime. Distanța minimă de plantare este de 80 cm.  Frunzele își păstrează culoarea verde strălucitor pe tot parcursul anului, dar este posibil ca iarna să capete o mică nuanță roșiatică la vârfuri si o parte din frunze sa cada. Dracila Erecta are ramurile subțiri care se arcuiesc către exterior pe masură ce planta se maturizează. Florile sunt galbene, apar sub frunze din Aprilie până în Iunie.  Pentru o nuanță strălucitoare de verde a frunzelor se recomandă plantarea în zone cu mult soare.

   

  Mod și timp pentru plantat. Dracila verde Erecta nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Dacila verde Erecta se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  14,00 lei16,70 lei
 • Dracila verde cu alb ”Kelleris” de 25cm

  Dracila verde cu alb Berberis thunbergii Kelleris” de 25cm la ghiveci P9. Dracila Kelleris ajunge la maturitate la înălțimea de 1,5 metri și 1 m diametru având o creștere de 30 cm pe an. Frunzele sale au culoarea verde cu alb primăvara și vara, iar toamna capătă o tentă roșiatică la vârfuri.  Față de alte soiuri de dracila, aceasta nu prezintă niciun ghimpe.

   

  Mod și timp pentru plantat.  Dracila verde cu alb nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Dracila verde cu alb se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  12,70 lei17,00 lei
 • Dracila aurie ”Berberis Goldalita” de 15-25cm

  Dracilă Aurie ( Berberis Goldalita) de 15-25cm la ghiveci P3. Acesta este un arbore ce formează o tufă bogată, sferică usor turtită. Frunzele sunt mici, ovale de culuoare galben- verzui și extrem de luminoase. La maturitate ajunge la aproximativ 50-80 cm în înălțime și la 1,5 metri în lățime.

   

  Mod și timp pentru plantat.  Dracila aurie Goldalita nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Dracila aurie goldalita se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  17,30 lei18,20 lei

Meniu Principal