• Pin pitic verde ” Pino Pumilio”de 10-15cm

  Pin pitic verde ” Pino Pumilio”de 10-15cm de ghiveci P9. Pinul pitic este un conifer care inițial are formă rotundă, dar la maturitate capătă forma piramidală caracteristică. Conurile sale au culoare maronie, iar acele culoare verde închis. La maturitate ajunge la înălțimea de 1-1,5 metri și are o creștere lentă de 20-30 cm pe an. Florile apr in luna Mai-Iunie și acestea au culoarea galben-roșiatice.

   

  Mod și timp pentru plantat. Pinul verde nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Pinul verde se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

  21,70 lei26,00 lei
 • Pin negru ”pinus nigra” de 15-30cm

  Pin negru ”pinus nigra”  la ghiveci p9. Acesta este unul dintre cele mai cautate soiuri de pin. Pinul negru se numeste asa datorita scoartei sale negre. Frunzele au culoarea verde care se mentine si pe timp de iarna. La maturitate ajunge la inaltimea de 4-7 metri si diametrul de 2 metri. Forma sa este conica, iar ramificarea incepe de la bază. Dinstanța minimă de plantare este de 2,5 metri pe același rând.

   

  Mod și timp pentru plantat. Pinul negru nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Pinul negru se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să îl țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  18,70 lei22,00 lei

Meniu Principal