• Rhododendron Doloroso (Azalee japoneza) de 20-25cm

  Rhododendron Doloroso (Azalee japoneza) de 20-25cm la ghiveci P9. Aceasta este o specie de planta foarte atrăgătoare ce ajunge la înălțimea de 0.7-1.4 metri si lățimea de 50cm la maturitate. Este o planta ce își menține culoarea frunzelor verde pe tot parcursul anului, inclusiv iarna. Florile sunt mici, rotunde, de culoare roz-roșiatică și înfloresc din Martie până în Iunie.

   

  Mod și timp pentru plantat. Rhododendron Doloroso nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Rhododendron Doloroso se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  18,30 lei

Meniu Principal