Kiwi dulce ”Geneva” de 20-35cm

23,30 lei30,00 lei (-22%)

În stoc

Kiwi dulce ”Geneva” de 20-35cm la ghiveci P9. Acest soi de kiwi este cunoscut pentru fructele sale mici, de 5-7cm, de culoare verde roșiatică și care sunt dulci ca mierea. Kiwi Geneva are nevoie de polenizator, spre exemplu kiwi mascul Weiki. La maturitate are înălțimea de 4-6 metri și lățimea de 1-1,5 metri. Distanta minimă de plantare este de 1 metru. Perioada de coacere a fructelor este de la jumatatea lui August până în Octombrie. O plantă matură de kiwi Geneva produce în jur de 13-15kg de kiwi pe an. Kiwi geneva are nevoie de polenizator mascul, un exemplu ar fi kiwi Weiki.

 

Mod și timp pentru plantat. Kiwiul Geneva nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, kiwiul Geneva se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

 

SKU: 208 Categorii: , ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

25-30cm

Înălțime la maturitate

4-6 m

Lățime la maturitate

1-1,5 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Productie fructe pe an

13-15kg

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Kiwi dulce ”Geneva” de 20-35cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal