• Afin albastru ”Duke” pe rod de 25-35cm

  10

  Afin albastru închis ” Vaccinium Duke” de 25-35cm la ghiveci P9. Acesta este unul dintre cele mai căutate soiuri de afin. Deoarece este altoit, soiul Duke produce afine mari, rezistente și gustoase. Perioada de coacere este din Iulie până în Septembrie, iar afinele se coc continuu. Afinul Chandler ajunge la maturitate la 1,6 metri înălțime și 60-70 lățime formând o tufă viguroasă. Afinul Duke este o plantă autofertilă, deci poate fructifica fără polenizatori și intră pe rod din anul 2.

   

  Mod și timp pentru plantat. Afinul Duke nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Afinul Duke se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să îl țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

   

   

  23,00 lei
 • Afin Spartan pe rod de 25-35cm

  10

  Afin Spartan ” Vaccinium corymbosum ‘Spartan’) de 25-35cm la ghiveci P9. Acesta crește până la 1.8 metri în înălțime și un diametru de 1 m formând o tufă viguroasă. Fructele sunt mari, de culoare albastru deschis, foarte aromate și dulci. Perioada de coacere este din Iulie până în Septembrie. Afinul Spartan este o plantă autofertilă, deci poate fructifica fără polenizatori și intră pe rod din anul 2.

  Afinele sunt bogate in vitamine si minerale, precum: vitamina A, vitamina C, vitamina K, vitamina PP, dar si in magneziu, etc. Afinele contin in concentratie mare si cel mai puternic antioxidant din natura – resveratrolul, o substanta mult mai activa decat vitamina C, cu efecte antitumorale, anticancerigene si de crestere a imunitatii. Resveratrolul combate stresul oxidativ si protejeaza ADN-ul celular.

   

  Mod și timp pentru plantat. Afinul Spartan nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Afinul Spartan se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

   

   

  22,90 lei28,00 lei
 • Afin dulce Bluegold de 25-30cm

  02

  Afinul dulce Bluegold (Vaccinium corymbosum ‘Bluegold’) de 25-30cm la ghiveci P9. Acesta este unul dintre cele mai căutate și vândute soiuri de afin din lume, deoarece este considerat unul dintre cele mai productive soiuri. Afinele se coc din Iulie până în Septembrie, iar dacă sunt depozitate corespunzător rezistă timp îndelungat. Afinul ajunge la 1,5-2 metri la maturitate și crește sub formă de tufă. Afinul Bluegold este o plantă autofertilă, deci poate fructifica fără polenizatori și intră pe rod din anul 2.

   

  Mod și timp pentru plantat. Afinul Bluegold nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Afinul Bluegold se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  21,20 lei26,00 lei
 • Afin Siberian ”Sinoglaska” pe rod de 25-30cm

  03

  Afin Siberian (Lonicera kamtschatica ‘Sinoglaska’) de 25-30cm la ghiveci P9. Acesta ajunge la 1.5 metri înălțime și și 1 metru lățime formează o tufă bogată. Perioada de coacere este din Iunie până în Septembrie, iar afinele au forma caracteristică de bob de strugure alungit. Afinele au gust dulce și sunt bogate în vitamine. Frunzele au culoarea verde, apar primăvara, iar pe timpul iernii cad. Afinul Siberian este o plantă autofertilă, deci poate fructifica fără polenizatori și intră pe rod din anul 2.

   

  Mod și timp pentru plantat. Lemnul cainesc Aureum nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Lemnulul cainesc Aureum se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  22,80 lei33,00 lei
 • Afin boabă de miere uriaș ”Wojtek” de 25-35cm

  02

  Afin boabă de miere uriaș ( Lonicera caerulea ‘Wojtek’) de 25-35cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust fructifer ce ajunge la înălțimea de 1.5 metri și care formează o tufă bogată. Afinul Wojtek este renumit pentru fructele sale uriase ce ajung până la 3 cm lungime, iar un arbust poate produce 3-4 kg de fructe pe an. Perioada de coacere este din Mai până in Iulie. Afinele au formă de pară. Afinul Wojtek este o plantă autofertilă, deci poate fructifica fără polenizatori și intră pe rod din anul 2.

   

  Mod și timp pentru plantat. Afinul boaba de miere nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, afinul boaba de miere se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile

  25,60 lei36,00 lei
 • Merisor ”Vaccinium McFarlin” de 25-30cm

  02

  Merisor ”Vaccinium McFarlin” de 25-30cm la ghiveci P9.  Merișorul este un arbust ce este din ce în ce mai cautat la noi în țară. Ajunge la maturitate la înălțimea de 35-40 cm, lățimea de 40-50 cm și produce merișoarele. Acestea sunt fructe rotude de culoarea roșu închis care conțin o multitudine de vitaminte. Perioada de coacere este în lunile Septembrie-Octombrie. Se plantează pe același rand la 40-50cm. Un arbust de merișor produce în jur de 1-1.3 kg de fructe pe an. Pe același rând se planteaza la distață de 50 cm.

   

   

  Mod și timp pentru plantat. Merisorul nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Merisorul se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să îl țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  23,30 lei
 • Afin Elizabeth pe rod de 10-25cm

  Afin Elizabeth de 10-25cm la ghiveci P9. Acest soi de afin formează tufe bogate și compacte care ajung la maturitate la 1.5-1.7 metri înălțime, 1-1,2 metri lățime.  Afinele sunt grupate în ciorchini uriași și au gust dulce, aromat. Perioada de coacere este în Iulie-August.  În afara conținutului de substanțe nutritive benefice organismului, fructele sunt apreciate și pentru aspectul ornamental al arbustului. Acest soi este foarte productive, oferind circa 6-7 kg de afine pe tufă. Nu ii trebuie polenizator.

  Mod și timp pentru plantat. Afinul Elizabeth nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Afinul  Elizabeth se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  21,90 lei
 • Afin Sierra pe rod de 10-25cm

  01

  Afin Sierra de 10-25cm la ghiveci P9. Acest soi de afin este cunoscut prin faptul ca produce afine cu boabe mari și că are o coacere mijlocie. Înălțimea la maturitate este de 2 metri, lățimea de 1,2 metri. Distanța minimă de plantare este de 80cm pe același rând.  Perioada de coacere începe în August și dureaza 3-4 săptămâni. Recolta este potrivită pentru înghețarea îndelungată și păstrarea proaspătă. Fructele durează câteva săptămâni. Randamentul este de 6-8 kg pentru fiecare pom. Perioada cu cea mai mare productivitate se încadrează în 5-6 an de dezvoltare. Niciunul din afinii ce îi comercializam nu are nevoie de polenizatori.

   

   

  Mod și timp pentru plantat. Afin Sierra nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Afin Sierra se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  21,70 lei30,00 lei
 • Afin roz-galbui ”Pink Lemonade” de 25-35cm

  01

  Afinul roz-galbui (Vaccinium ‘Pink Lemonade’) de 25-35cm la ghiveci P9. Acesta este unul dintre cele mai căutate și vândute soiuri de afin din lume, deoarece este considerat unul dintre cele mai productive soiuri. Afinele se coc din Iulie până în Septembrie, iar dacă sunt depozitate corespunzător rezistă timp îndelungat. Afinul ajunge la 1,5-2 metri la maturitate și crește sub formă de tufă. Afinul Pink Lemonade este o plantă autofertilă, deci poate fructifica fără polenizatori și intră pe rod din anul 2.

   

  Mod și timp pentru plantat. Afinul roz-galbui nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Afinul roz-galbui se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să îl țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

  24,20 lei31,00 lei
 • Afin dulce-acrisor Herbert de 25-35cm

  01

  Afin Herbert (Vaccinium Herbert) de 25-35cm la ghiveci P9. Acesta este unul dintre cele mai aromate soiuri de afin care se poate mândri și cu faptul ca mărimea afinelor poate depăși 2 cm. La maturitate ajunge la înălțimea de 1.5 metri, lățimea de 1 metru. Distanța minimă de plantare este de 0.8 metri pe același rând.  Afinele au culoarea albastru deschis și sunt dulci-acrisoare. Coacerea începe la mijlocul lunii Iulie și ține până în Septembrie. Niciun soi de afin nu necesita polenizator.

   

  Mod și timp pentru plantat. Afinul Herbert nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Afinul Herbert se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  19,60 lei27,00 lei
 • Afin Meader de 25-35cm

  Afin Meader de 25-35cm la ghiveci P9. Acest soi de afin este cunoscut pentru coacerea sa târzie, care începe la finalul lui August și durează până în Noiembrie.  Afinul Meader produce fructe mari, ferme, rezistente care au gust dulce-acrisor și puțin aromat. Afinele resistă 3-4 săptămâni, dar pentru o păstrare mai îndelungată se pot ingheta. La maturitate ajunge la 2 metri înălțime, 1,2 metri lățime. Distanta minimă de plantare este de 0.8 metri. O tufă produce 3-5 kg de afine într-un sezon. Niciun soi de afin ce il comercializam nu are nevoie de polenizatori.

  Mod și timp pentru plantat. Afinul Meader nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Afinul Meader se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  20,20 lei
 • Afin aromat Hannah’s Choice de 20-30 cm

  Afin aromat Hannah’s Choice de 20-30cm la ghiveci P9. Acest soi de afin este cunoscut pentru coacerea sa târzie, care începe la finalul lui August și durează până în Noiembrie.  Afinul Hannah Choice produce fructe mari, ferme, rezistente care au gust dulce-acrisor și puțin aromat. Afinele resistă 3-4 săptămâni, dar pentru o păstrare mai îndelungată se pot ingheta. La maturitate ajunge la 2 metri înălțime. O tufă produce 7-9 kg de afine într-un sezon.

  Mod și timp pentru plantat. Afinul Hannah’s Choice nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Afinul Hannah’s Choice se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

  20,50 lei

Meniu Principal