Mini Kiwi verzi ”Lucy” de 20 cm

20,20 lei24,00 lei (-16%)

În stoc

Mini Kiwi verzi Lucy ”Actinidia arguta Lucy” de 20 cm la ghiveci P9.  Kiwi Lucy este un arbore fructifer ce poate ajunge până la 5-8metri înălțime la maturitate. Crește în jur de 30-50 cm în înălțime pe an. Fructele de kiwi sunt mici în comparație cu kiwi obișnuit, dar gustul considerăm ca este mult mai intens. Fructele de kiwi Lucy se coc în Septembrie- Octombrie. Frunzele sunt verzi, rotunde, iar florile alb- verzui și foarte parfumate. De asemenea, Actinidia arguta Lucy este un soi feminin, este necesar să plantați un kiwi masculin, cum ar fi Actinidia arguta „Weikii”, în apropiere pentru a-l poleniza ( Îl puteți găsi la noi pe site la secțiunea ”KIWI”. Avem si soiuri de Kiwi auto-fertile cum este Kiwi verde ”Issai”.)

 

Mod și timp pentru plantat. Kiwi Lucy nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Kiwi Lucy se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

 

SKU: 121 Categorii: , ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

Galben cu verde

Dimensiune la livrare

20-25cm

Distanță de plantare pe rând

60cm

Înălțime la maturitate

5-8 m

Lățime la maturitate

0,5-0,8 m

Metodă de ambalare

Ghiveci de 0.5L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă coacere

Septembrie-Octombrie

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Productie fructe pe an

8-12 kg

Rezistență la îngheț

Până la -20 grade

Rata medie

5.00

01
( 1 Recenzie )
5 Stea
100%
4 Stea
0%
3 Stea
0%
2 Stea
0%
1 Stea
0%
Adaugă Recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 Recenzii Pentru Acest Produs

  1. 01

    de Pintea sorin

    As dori să duc in Grecia si să plantez kiwi lângă o viță de vie „pe ducă” ce mă sfătuiți ce specie ar trebui să duc și cam câte bucăți?

    • de butasideromania.ro

      Buna ziua! Cele mai cautate soiuri sunt kiwi verde si rosu. Kiwi se planteaza la aproximativ 2 metri unul de celalalt.

Meniu Principal