Afin boabă de miere uriaș ”Wojtek” de 15-20 cm

22,60 lei33,00 lei (-32%)

În stoc

Afin boabă de miere uriaș ( Lonicera caerulea ‘Wojtek’) de 15-20 cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust fructifer ce ajunge la înălțimea de 1.5 metri și care formează o tufă bogată. Afinul Wojtek este renumit pentru fructele sale uriase ce ajung până la 3 cm lungime, iar un arbust poate produce 3-4 kg de fructe pe an. Perioada de coagere este din Mai până in Iulie. Afinele au formă de pară. Afinul Wojtek este o plantă autofertilă, deci poate fructifica fără polenizatori și intră pe rod din anul 2.

 

Mod și timp pentru plantat. Afinul boaba de miere nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, afinul boaba de miere se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile

SKU: 180 Categorii: , ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

15-20cm

Înălțime la maturitate

1-1,5 m

Metodă de ambalare

Ghiveci de 0.5L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă coacere

Mai-Iulie

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Productie fructe pe an

3-4 kg

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Afin boabă de miere uriaș ”Wojtek” de 15-20 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal