• Hortensie roșie ”Wim’s red” de 25-35cm

  16

  Hortensie roșie ”Wim’s red” de 25-35cm la ghiveci P9. Aceasta este o plantă perenă ce ajunge până la 2-3 metri înălțime, crește sub forma unui arbust mare și rezistent. Florile au culoarea roșu închis, sunt mari, catifelate și emană un miros plăcut de miere de primăvara până toamna. Florile sunt dispuse în panicule piramidale lungi de 20-25cm. Perioada de înflorire este din Iulie până în Septembrie. Primăvara, hortensia roșie se poate tunde.

   

  Mod și timp pentru plantat. Hortensia roșie ”Wim’s red” nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Hortensia roșie ”Wim’s red” se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  26,10 lei30,00 lei
 • Hortensie albă de pădure Annabelle de 15-30cm

  01

  Hortensie albă de pădure Annabelle de 15-30cm la ghiveci P9. Acesta este un arbust ce ajunge la maturitate la 1-1.5 metri în înălțime și 1 metru lățime. Caracteristica sa cea mai importantă este ca florile formează buchete imense de 25-30 cm în diametru care au culoarea alb imaculat. Perioada de înflorire este din Iunie până în August. Este recomandat ca primăvara sau toamna să fie tunsă 15-20 cm.

   

  Mod și timp pentru plantat. Hortensia albă Annabelle nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Hortensia albă Annabelle se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  21,70 lei26,00 lei
 • Hortensie Roz ”Pink Lady” de 10-15cm

  01

  Hortensie Roz ”Pink Lady” de 10-15cm la ghiveci P9. Aceasta este o plantă perenă ce ajunge la înălțimea de 1.2-1.5 metri care crește sub forma unui tufiș mare, ramificat și puternic. Culoarea florilor este roz închis, iar spre toamnă capătă o tentă de roșu, au dimensiuni mari și formă de glob. Perioada de înflorire este din Mai până în Septembrie. Primăvara și toamna pot fi tunse 10-15 cm.

   

   

  Mod și timp pentru plantat. Hortensia roz ”Pink Lady” nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Hortensia roz ”Pink Lady” se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  19,90 lei20,90 lei
 • Hortensie alb cu roz ”Phantom” de 30-40cm

  01

  Hortensie alb cu roz ”Hortensia paniculata Phantom” de 30-40cm la ghiveci P9. Acesta este un arbore ce ajunge la 100-150 cm la maturitate, cu formă compactă și foarte spectaculos. Hortensia Phantom se deosebește de alte soiuri prin coloritul impresionant al florilor și anume o parte au culoarea ab-crem, cealaltă parte roz deschis și prin forma de bulgări mari ce o formează acestea. Perioada de înflorire este din Iunie până în August. Frunzele au culoare verde și pe timpul iernii cad.

   

  Mod și timp pentru plantat. Hortensia Phantom nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Hortensia Phantom se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  21,10 lei24,00 lei
 • Hortensie galbenă ”Little lime” de 20-25cm

  Hortensie galbenă ”Little lime” de 20-25cm la ghiveci P9. Aceasta este o plantă perenă ce ajunge la maturitate la înălțimea de 2.5 metri având o creștere rapidă de 30-40 cm pe an. Florile au culoarea galben deschis primăvara, iar spre toamnă își schimbă culoarea către galben-crem. Perioada de înflorire este din Mai până în Iulie. Poate avea o singură tulpină sau mai multe. Frunzele au culoarea verde și persistă o parte dintre ele și pe timp de iarnă. Este recomandat ca primăvara sau toamna să fie tunsă 15-20 cm.

   

   

  Mod și timp pentru plantat. Hortensia galbenă Little Lime nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Hortensia galbenă Little Lime se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  23,20 lei26,00 lei
 • Hortensie albastră (Hydrangea macrophylla Yola) de 20 cm

  Hortensie albastră (Hydrangea macrophylla Yola) de 20 cm la ghiveci P9. Hortensia albastra este un arbust ornamental care ajunge la maturitate la înălțimea de 1-1,5 metri. Acest soi produce flori mari de forma globulară care au o nunață intensă de albastru. Perioada de înflorire este din Iunie până în August.

   

   

  Mod și timp pentru plantat. Hortensia albastra Yola nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Hortensia albastra Yola se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

  21,40 lei
 • Hortensie alba de 10-20cm la ghiveci

  01

   

  Puiet de Hortensie alba ( Hydrangea paniculata ‘Unique’) de 10-20cm la ghiveci P9. Acesta se deosebește prin florile de dimensiuni mari cu forme dantelate. Este un arbust de înălțime medie, produce flori grupate în panicule conice, flori alb-verzui fertile în centru și flori sterile foarte mari, albe la periferie, care virează spre roz la maturitate. Preferă locurile însorite sau semiumbrite, solurile umede și bine drenate. Rezistă bine la ger și la poluarea urbană. Se recomandă tăierea tulpinilor la sfârșitul iernii. La maturitate poate ajunge la înălțimea de 1-2 metri și lățimea de 1-1,5 metri. Distanța minimă de plantare trebuie sa fie de 1 metru

   

  Mod și timp pentru plantat. Hortensia albă nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Hortensia albă se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

  19,50 lei22,60 lei
 • Hortensie roz-rosiatica ”Early Sensation” de 15-20cm

  Hortensie roz-rosiatica ”Hydrangea paniculata Early Sensation” de 15-20 cm la ghiveci P9. Aceasta este o plantă perenă spectaculoasă care formeaza un tufiș de 1.5-2 metri înălțiea și 2-2.5 metri lățime. Frunzele au culoarea verde deschis, iar florile roz-roșiatice cu nuanțe de alb pal. Perioada de înflorire este de la finalul lui Iunie până în Septembrie.  Distanța minimă de plantare între plante este de 2-3 metri.

   

   

  Mod și timp pentru plantat. Hortensia roz-rosiatica nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Hortensia roz-rosiatica se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10zile.

   

   

   

  19,90 lei
 • Hortensie macrophyllya de 25-30 cm la ghiveci P9

  Hydrangea macrophylla mix white  Schloss Wackerbarth la ghiveci P9.  Aceasta este o planta extrem de atractiva datorita frumusetii florilor sale care au o nuanta puternica de roz pana la violet dar si datorita frunzelor mari, lucioase de un verde inchis care decoreaza gradinile sau terasele dumneavoastra si in lipsa florilor. Intensitatea culorii sale nu se estompeaza nici macar la soare puternic. Este foarte potrivita pentru cresterea in gradina sau in ghivece mari pe terasa. Planta este de asemenea foarte usor de ingrijit si necesita udarea ocazionala. La maturitate poate ajunge la 1m inaltime și 0.7 m lățime.

  14,80 lei

Meniu Principal