Zmeur remontant galben Golden Queen de 40-50cm

7,50 lei10,00 lei (-25%)

Stoc epuizat

Puiet Zmeur Remontant galben Golden Queen de 40-50cm cu pamant la radacina. Puietii de zmeur galben Golden Queen au o crestere rapidă si produc zmeura din Iunie pana in Noiembrie.  Zmeurul galben Golden Queen are crestere vigurosa cu lastari de lungime 1,5 – 1,8 m, cu tulpina rigidă, puternică, groasă dar au nevoie de sustinere datorită încărcăturii mari de fructe.

Pentru o productie ridicata drajonii de galben Golden Queen , au nevoie de soluri bogate, bine drenate cu expozitie insorita si apa suficiena mai ales in timpul infloritului si productiei de fructe deoarece suporta destul de greu seceta. Zmeurul Golden Queen are o rezistenţă ridicată la îngheţ şi destul de rezistent la boli.

Fructul: Este de dimesiuni deosebit de mari cu grutate medie de peste 6,6 grame. Are forma conică uşor alungită fiind de culoare mov aprins cu luciu deosebit si aspect comercial foarte atrăgător. Are o aromă specială gust dulce excelent şi este folosit atât în stare proaspătă cât şi congelate sau preparate în diverse moduri. Este ferm rezistent la manipulare şi transport dacă este ambalat corespunzător.

Recoltarea zmeurei din soiul Golden Queen începe la mijlocul lunii Iunie cu un vârf de producţie la mjlocul lunii august şi continuă să producă pană în octombrie- noiembrie la venirea îngeţului. Zmeura Golden Queen un randament deosebit de ridicat cu o productie mare pe planta, poate avea peste 2,5 kg pe plantă şi foarte ridicată pe unitatea de suprafaţă.

Epoca de maturare:

Mod si timp pentru plantat. Zmeur-ul Golden Queen nu este deloc o planta pretentioasa. Se poate planta oricand, in afara de perioadele cu zapada sau cand solul este inghetat; se poate planta atat la soare cat si la umbra. Se dezvolta fara problema in orice tip de sol: stancos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 20-25 cm adancime si 15 cm diametru si se pun plantele. Apoi se uda din abundenta, pana cand “ balteste apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania va livreaza plante fresh, cu pamant la radacina in sac de rafie. Plantele sunt udate cu o seara inainte si pot rezista si 5-7 zile pana la urmatoare udare. Fiind cu pamant la radacina, zmeur-ul galben Golden Queen se poate planta oricand avand o rata de prindere 100%. Asa cum ajung la dvs puteti sa le tineti si 10-14 zile pana le plantati cu conditia sa le fie pusa apa macar o data la 10 zile.

 

 

 

 

 

SKU: 84 Categorii: , ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

40-50cm

Distanță de plantare pe rând

0,4-0,6 m

Înălțime la maturitate

1,5-1,8m

Lățime la maturitate

0,4-0,6 m

Metodă de ambalare

Infoliat cu pământ la rădăcină

Perioadă coacere

Iunie-Noiembrie

Perioadă de plantare

Fiind cu pământ la rădăcină se pot planta oricând

Productie fructe pe an

13-15kg

Rezistență la îngheț

Până la -25 grade

Caracteristici

Plante fructifere

Fii primul care își spune părerea “Zmeur remontant galben Golden Queen de 40-50cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal