• Lemn cainesc ”Aureum” de 20-30 cm

  Lemn cainesc Aureum (Ligustrum vulgare ”Aureum”) de 20-30 cm  la ghiveci P9. Acesta este un arbust ce crește până la 2.5-4 metri înălțime și 1 metru lațime, fiind foarte căutat pentru formarea de gard viu. Pentru a forma gard viu se planteaza la 20-30cm. Frunzele sale sunt bicolore, verde închis în interior și galben spre margini. Lemnul cainesc Aureum își păstreză frunzele și culoarea pe tot parcursul anului. Florile apar începând cu luna Mai, sunt de culoare albă și amană parfum caracteristic.

   

  Mod și timp pentru plantat. Lemnul cainesc Aureum nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Lemnulul cainesc Aureum se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  16,70 lei20,00 lei
 • Ligustrum verde ” vulgare Lodense” de 20-25 cm

  Ligustrum verde ” vulgare Lodense” de 20-25 cm la ghiveci P9. Lemn-ul câinesc este o plantă special pentru gard viu care crește până la 2 metri înălțime într-un an. Se plantează la 20-30cm unul față de celălalt, iar din anul 3 se vor uni complet. Frunzele sunt ovale, veșnic verzi cu dimensiuni de 3-5cm și formează un tufiș foarte stufos. Din luna Iunie îi apar flori albe care persistă până în Octombrie

   

  Mod și timp pentru plantat. Ligustrum verde nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Ligustrum verde se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să îi țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  15,60 lei18,20 lei

Meniu Principal