• Viţă sălbatică canadiană( Parthenocissus quinquefolia ) de 10-15cm

  02

  Vita canadiana salbatica (Parthenocissus quinquefolia) de 10-15cm la ghiveci P9. Aceasta este o plantă agațătoare care are o creștere foarte rapidă. Vița canadiană poate ajunge până la 12-14 metri înălțime făra a avea nevoie de sprijin, deoarece se poate agăța cu usurință pe suprafețe precum cărămida, piatra, lemnul sau gardul. Distanța de plantare 100 – 150 cm. Frunzele sunt de culoare verde deschis primăvara si vara, iar toamna devin roșu aprins. Florile sunt albe cu tentă de verde , iar fructele apar in Mai si Iunie și sunt comestibile.

   

  Mod și timp pentru plantat. Vita canadiana nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Viata canadiana se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  21,00 lei23,00 lei
 • Viță cățărătoare sălbatică ” Celastrus orbiculatus” de 25-30 cm

  Viță cățărătoare sălbatică ” Celastrus orbiculatus” de 25-30 cm la ghiveci P9. Vița cătăratoare este o plantă excelentă pentru a acoperi gardurile inestetice, clădirile,etc. Acest soi ajunge pânî la  2-3 metri pe an în înălțime și 1-2 în lățime. Se deosebește de alte soiuri prin frunzișul deosebit de colorat care pe  timp de vară este verde, iar toamna capătă o nuanță strălucitoare de galben. Tot toamna apar fructe galbene, dar care nu sunt comestibile.

   

  Mod și timp pentru plantat. Viță cățărătoare sălbatică nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Viță cățărătoare sălbatică se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  20,80 lei25,00 lei

Meniu Principal