• Monarda roz ”Bee-True”

  Monarda roz ”Monarda Bee-True” de 15-20 cm la ghivei P9. Aceasta este o plantă perenă parfumată ce formează o tufă impresionantâ ce ajunge la maturitate ajunge la înălțimea de 50-70cm și lățimea de 40-50cm. Distanța minimă de plantare este de 40 cm pe același rând. Frunzele au culoarea verde deschis,  iar florile culoarea roz intens. Perioada de înflorire este de la finalul lui Iunie până în Octombrie.

   

  Mod și timp pentru plantat. Monarda roz ”Monarda Bee-True” nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Monarda roz ”Monarda Bee True” se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10zile.

   

   

   

  21,00 lei

Meniu Principal