• Cornus stolonifera ‘Flaviramea’ de 40-50cm

  Cornus stolonifera ‘Flaviramea’ de 40-50cm  la ghiveci P9. Acesta este un arbust ce ajunge la înălțimea de 2 metri și 1,5 m lățime la maturitate și ce are foarte multe tulpini verticale care își păstreză culoarea galbenă și pe timpul iernii. Frunzele sunt verzi, apar din luna Mai, iși schimbă culoarea în portocaliu toamna și cad la venirea iernii. Florile apar de asemenea la finalul primaverii și sunt foarte parfumate. Este recomandat ca în fiecare an sa fie tuns la 30-40cm deasupra pământului pentru a se dezvolta frumos.

   

  Mod și timp pentru plantat. Cornus Flaviramea nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Cornus Flaviramea se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

  20,60 lei26,00 lei
 • Cornus alba Aurea de 20-30cm

  Cornus alba Aurea de 20-30cm la ghiveci P9. Cornul Aurea este un arbust ce formeză tufe mari și dense ce ajung până la 2-3 metri înălțime și 1,5 metri diametru la maturitate. Acesta este perfect pentru formarea gardului viu și se poate tunde la început de primavară pentru a-i da forma dorită. Frunzele au culoare galbenă ce se menține pe tot parcursul anului. În lunile de Mai și Iunie înflorește, iar infloreșcențele au culoarea albă.

   

  Mod și timp pentru plantat. Cornus alba Aurea nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Cornus alba Aurea se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  19,30 lei23,00 lei

Meniu Principal