• Deutzia alb cu roz ”Kalmiflora” de 20-25cm

  Deutzia alb cu roz Deutzia purourascens’Kalmiflora” de 20-25cm la ghiveci P9. Deutzia Kalmiflora ajunge până la 1-1,5 metri înălțime și are un frunziș compact și foarte elegant. Florile sunt prezente din luna Aprilie până toamna și au culoarea roz la periferie și alb către centru. Frunzele sunt verzi cu marginea dințată.

   

  Mod și timp pentru plantat. Deutzia alb cu roz nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Deutzia alb cu roz se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

  20,00 lei23,00 lei
 • Deutzia roz ”Deutzia rosea Plena” de 15-20 cm

  Deutzia roz Deutzia rosea Plena” de 15-20 cm al ghiveci P9. Deutzia roz este una dintre cele mai spectaculoase soiuri de Deutzia care ajunge la maturitate până la înălțimea de 1,5 metri și o lățime similară. Frunzele verzi deschis apar la începutul lui Aprilie. Florile sunt grupate în bulbi de culoarea roz deschis și au o formă stelată.  Perioada de înflorire este din Mai până în Septembrie. La începutul primăverii se poate tunde.

   

  Mod și timp pentru plantat. Deutzia roz nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Deutzia roz se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  21,90 lei25,50 lei
 • Deutzia pitică albă ” Deutzia gracilis Nikko” de 15-20 cm

  02

  Deutzia pitică albă ” Deutzia gracilis Nikko” de 15-20 cm la ghiveci P9. Deutzia pitică este o plantă ce ajunge până la 0.8 m la maturitate și o lățime de 1-1,5 m. Înforește din luna Mai până în Septembrie, iar florile sunt albe cu stamine galbene-aurii în centru. La finalul lui Septembrie trebuie tunsă la 40 cm deasupra pământului pentru a ușura apariția de noi flori anul viitor. Frunzele sunt înguste și lungi de culoare verde închis, iar toamna capătă o nuanță de portocaliu-roșiatic.

   

  Mod și timp pentru plantat. Deutzia pitică albă nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Deutzia pitică albă se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  18,60 lei

Meniu Principal