Mur fara spini” Rubus Black Satin”

18,20 lei20,50 lei (-11%)

În stoc

 

Mur fara spini” Rubus Black Satin” de 20-25cm la ghiveci P9. Aceasta este un soi de mure foarte productiv. La maturitate ajunge la 2 metri înălțime si 1,5 lățime. Distanța minimă de plantare este de 1,5 metri.  Înflorește în perioada Iunie – Iulie. Florile sunt albe sau roz pal. Se recoltează în perioada Iulie – Septembrie. Mur-ul Black Satin  produce fructe mari, negre– extrem de suculente și gustoase. Inițial culoarea este verde, apoi devin roșii și în final capătă culoarea neagră. Pe an produceȘ 6-8 kg/ mure. Murele pot fi consumate crude sau prelucrate în gemuri, jeleuri și conserve.

Soiul Black Satin preferă o poziție însorită, care este la adăpost de vânt. Plantarea se face în sol bogat în substanțe nutritive, luminat și moderat umed. PH-ul optim trebuie sa fie în jur de 6,5. Planta matură are nevoie de sprijin. În primul an de la plantare, se lasă să crească în mod liber. Numai atunci când lăstarii ajung la o lungime de aproximativ 2 metri ar trebui sa fie tunse vârfurile – acest lucru va stimula creșterea de muguri laterali, iar în anul următor va produce fructe. Toamna, dupa recoltare, taiați întreaga tulpinp de doi ani, din care fructul a fost recoltat – motivul pentru acest lucru, este de a realiza o recoltă bună în anul următor.

Mod și timp pentru plantat. Murul Black Satin nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zapadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cat și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 20-25 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se uda din abundentă, până când “ baltește apa”.  În primele 2 săptămâni este indicat sa fie udate de 2-3 ori pe săptămână.

 

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania va livrează plante fresh cu pământ la rădăcina apoi puse într-un sac de rafie. Plantele sunt udate cu o seară inainte și pot rezista și 5-7 zile până la urmatoare udare. Fiind cu pământ la radacină, murul Black Satin se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le tineți și 25-30 zile cu condiția să le fie pusă apă în balotul de pământ măcar o dată la 7 zile.

 

 

 

 

 

SKU: 251 Categorii: , ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

20-25cm

Înălțime la maturitate

2 m

Lățime la maturitate

1,5 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă coacere

Iunie-Iulie

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Productie fructe pe an

6-8 kg

Rezistență la îngheț

Până la -35 grade

Fii primul care își spune părerea “Mur fara spini” Rubus Black Satin””

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal