Mur Thornfree fara ghimpi anul 1 de 30-35cm

6,50 lei12,00 lei (-46%)

Stoc epuizat

 

*în poza 1 este puietul de mur Thornfree așa cum îl trimitem

Puiet Mur fara ghimpi anul 1 soiul Thornfree de 30-35cm. Aceasta este un soi de mure foarte productiv. Înflorește în perioada Iunie – Iulie. Florile sunt albe sau roz pal. Se recoltează în perioada Iulie – Septembrie. Mur-ul Thornfree produce fructe mari, negre de formă conică – extrem de suculente și gustoase. Murele pot fi consumate crude sau prelucrate în gemuri, jeleuri și conserve.

Soiul Thornfree preferă o poziție însorită, care este la adăpost de vânt. Plantarea se face în sol bogat în substanțe nutritive, luminat și moderat umed. PH-ul optim trebuie sa fie în jur de 6,5. Planta matură are nevoie de sprijin. În primul an de la plantare, se lasă să crească în mod liber. Numai atunci când lăstarii ajung la o lungime de aproximativ 2metri ar trebui sa fie tunse vârfurile – acest lucru va stimula creșterea de muguri laterali, iar în anul următor va produce fructe. Toamna, dupa recoltare, taiați întreaga tulpinp de doi ani, din care fructul a fost recoltat – motivul pentru acest lucru, este de a realiza o recoltă bună în anul următor.

 

Mod și timp pentru plantat. Murul Thornfree nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zapadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cat și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 20-25 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se uda din abundentă, până când “ baltește apa”.  În primele 2 săptămâni este indicat sa fie udate de 2-3 ori pe săptămână.

 

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania va livrează plante fresh cu pământ la rădăcina apoi puse într-un sac de rafie. Plantele sunt udate cu o seară inainte și pot rezista și 5-7 zile până la urmatoare udare. Fiind cu pământ la radacină, murul Thornfree se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le tineți și 25-30 zile cu condiția să le fie pusă apă în balotul de pământ măcar o dată la 7 zile.

 

 

 

SKU: 74 Categorii: , ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

30-35cm

Distanță de plantare pe rând

1-1,1 m

Înălțime la maturitate

4-5 m

Metodă de ambalare

Infoliat cu pământ la rădăcină

Perioadă coacere

Iulie-Septembrie

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Mur Thornfree fara ghimpi anul 1 de 30-35cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal