• Agriș verde ”Invicta” de 20-30cm

  03

  Agriș verde ”Invicta” de 20-30cm la ghiveci P9. Agrișul Invicta crește până la 80-100 cm în înăltime și 60-80 în lățime. Deoarece este un soi altoit, produce fructe foarte mari, gustoase și rezistente. Timpul de coacere este din luna Iunie până în Septembrie, iar fructele se coc constant. Agrișele au formă ovală, culoare verde-gălbui și sunt pline de vitamine, fiind printre cele mai bogate fructe în antioxidanți, cu un conținut ridicat de vitamina C, minerale și flavonoide. Agrișul este o plantă autofertilă, deci poate fructifica fără polenizatori.

   

  Mod și timp pentru plantat. Agrișul Invicta nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Agrișul Invicta se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să îl țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pus apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  18,70 lei22,00 lei

Meniu Principal