• Magnolia soulangeana de 30-40 cm

  02

  Magnolia Soulangeana de 30-40 cm la ghiveci P9. Acesta este un arbore decorativ care formează o coroană imensă și densă. Frunzele sunt de mărime mijlocie, cresc sub formă ovală în nuanțe de verde închis. Florile mari, parfumate sunt formate din petale rozalii cu interiorul alb și au aspect de cupă. Florile încep să se deschidă în luna aprilie și mai. Magnolia soulangeana este un arbore de talie mică cu o creștere moderată. Crește și se dezvoltă până la o înălțime de 3-5 metri. Dintre toate soiurile de Magnolii acesta este cel mai des plantat. Magnolia se plantează în aranjamente decorative în gradini și parcuri.

   

  Mod și timp pentru plantat. Magnolia Soulangena nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Magnolia Soulangena se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  28,50 lei
 • Magnolia Ann de 20-40 cm

  Magnolia Ann se evidențiază prin frumusețea sa unică, oferind o explozie de culori și parfum îmbătător. Această magnolie adaugă un element de rafinament și eleganță în peisajele grădinilor, fiind preferată pentru florile sale mari și frumusețea sa aparte.

  Atribute distinctive:

  1. Flori Parfumate și Colorate: Magnolia Ann impresionează cu petalele sale ample, într-o varietate de nuanțe violet și purpuriu, creând un tablou vibrant și plin de viață în sezonul primăvăratic. Parfumul delicat completează experiența senzorială.
  2. Înflorire Abundentă: Această magnolie oferă un spectacol impresionant în timpul primăverii, când se umple de flori înainte de apariția frunzișului. În acest mod, aduce o bucurie vizuală intensă încă de la începutul sezonului.
  3. Frunziș Decorativ: Cu un frunziș verde închis, magnolia Ann rămâne atrăgătoare și în afara perioadei de înflorire, adăugând un element decorativ continuu în grădină.
  4. Formă Compactă și Ușor de Întreținut: Cu o formă compactă, această magnolie este nu doar ușor de integrat în spațiile mai mici, ci și de întreținut. O alegere excelentă pentru cei care doresc o plantă elegantă și practică.

  Specificații Tehnice:

  • Înălțimea la maturitate: 3 – 4 metri
  • Lățimea la maturitate: 2 – 3 metri
  • Perioada de înflorire: începutul primăverii
  • Tip sol: Sol bine drenat, ușor acid sau neutru

  Mod și timp pentru plantat. Magnolia Ann nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Magnolia Ann se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

  30,50 lei34,00 lei
 • Magnolia Susan de 20-40 cm

  Magnolia Susan este o magnolie apreciată pentru frumusețea sa unică, oferind flori viu colorate și un parfum îmbătător. Această magnolie aduce o notă elegantă și sofisticată în grădini și peisaje, fiind alegerea perfectă pentru cei care doresc să se bucure de o înflorire impresionantă.

  Caracteristici remarcabile:

  1. Flori Colorate și Aromate: Magnolia Susan se remarcă prin flori de dimensiuni generoase, în culori vibrante de roz și purpuriu, aducând un spectacol vizual deosebit în primăvară. Aroma subtilă a florilor completează frumusețea acestui exemplar.
  2. Înflorire Timpurie: Un aspect distinctiv al Magnoliei Susan este capacitatea sa de a înflori în primele etape ale primăverii, aducând o explozie timpurie de culoare și vitalitate în peisaj.
  3. Adaptabilitate la Soluri Variate: Această varietate de magnolie se potrivește bine într-o varietate de tipuri de sol, cu condiția ca acesta să fie bine drenat. Această adaptabilitate o face potrivită pentru diferite medii de grădinărit.
  4. Formă Compactă și Echilibrată: Magnolia Susan se caracterizează printr-o formă compactă și echilibrată, ceea ce o face potrivită pentru grădinile de dimensiuni mai mici sau pentru a completa cu eleganță spațiile limitate.

  Specificații tehnice:

  • Înălțimea la maturitate: 3 – 4 metri
  • Lățimea la maturitate: 2 – 3 metri
  • Perioada de înflorire: începutul primăverii
  • Tip sol: Sol bine drenat, ușor acid sau neutru

  Mod și timp pentru plantat. Magnolia Susan nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Magnolia Susan se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

  28,50 lei29,90 lei
 • Magnolia Soulangeana Alba Superba de 20-40 cm

  Magnolia Soulangeana Alba Superba este o magnolie deosebită, recunoscută pentru florile sale elegante și pure, cu o înflorire spectaculoasă. Această varietate adaugă un element distinctiv și rafinat în orice grădină sau peisaj, oferind un adevărat regal vizual în perioada primăverii.

  Caracteristici distinctive:

  1. Flori Albă Pură: Magnolia Alba Superba atrage privirile cu florile sale mari, distincte prin nuanța albă pură. Această caracteristică adaugă un aspect proaspăt și luminoasă grădinii sau peisajului.
  2. Parfum Dulce și Îmbătător: În timpul înfloririi, magnolia emană un parfum dulce și îmbătător, creând o atmosferă plăcută și relaxantă în jur.
  3. Frunziș Decorativ: Frunzele verzi închis ale magnoliei contribuie la aspectul decorativ, oferind un cadru verde care completează frumusețea florilor.
  4. Formă Compactă și Echilibrată: Magnolia Soulangeana Alba Superba impresionează prin forma sa compactă și echilibrată, adaptată pentru a servi ca punct focal sau pentru a îmbogăți arhitectura peisajului.

  Specificații tehnice:

  • Înălțimea plantei mature: 3 – 5 metri
  • Lățimea plantei mature: 2 – 4 metri
  • Perioada de înflorire: primăvara
  • Tip sol: Sol bine drenat, ușor acid sau neutru

  Mod și timp pentru plantat. Magnolia Alba Superbanu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Magnolia Alba Superba se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

  30,00 lei

Meniu Principal