• Kiwi verde Issai de 15-20cm

  05

  Kiwi Actinidia “Issai” de 15-20cm la ghiveci P9. Acesta este unul dintre cele mai rezistente soiuri de kiwi la ger și dăunatori. Kiwi Issai produce o mulțime de fructe de mărimea unei prune ce nu trebuiesc curățate pentru a fi consumate. Fructele au o culoare verde deschis, formă ovală, gust dulce-aromat  și conțin multe vitamine.  Fructele sunt gata pentru a fi culese la finalul lui august- început de septembrie. Frunzele apar în luna Mai si sunt foarte numeroase cu o culoare verde închis. La maturitate ajunge la înălțimea de 3 metri și lățimea de 2 metri.

  De asemenea, acest soi de Kiwi este foarte bun ca plantă decorativă deoarece poate forma o boltă stufoasă sau acoperi un gard sau un perete. Alt mare avantaj al soiului de Kiwi Issai ar fi că o singură planta are și flori femele și mascule, astfel se autopolenizează.

   

  Mod și timp pentru plantat. Kiwi Issai nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Kiwi Issai se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

  .

   

  24,90 lei25,90 lei
 • Kiwi rosu Kenʿs Red de 25-35cm

  06

  Kiwi rosu arguta Ken`s Red de 25-35cm la ghiveci P9. Acesta este o specie cu creștere rapidă și vigururoasă care la maturitate ajunge până la 6 metri înalțime.  Kiwi rosu produce o mulțime de fructe de mărimea unei prune ce nu trebuiesc curățate pentru a fi consumate.  Fructele au o culoare roșie-violet, dimensiunea de 4-5 cm în lungime și 3-4cm în diametru.  Fructele se coc începand de la jumatatea lunii septembrie până la jumatatea lunii octombrie . Având o aroma puternică și durabilă când se coc , acestea nu se înmoaie excesiv, ceea ce le face potrivite pentru transport. Florile sunt de culoare albă, foarte parfumate și apar în luna Iunie.  Kiwi Ken’s Red are nevoie de polenizator, spre exemplu kiwi mascul Weiki.

   

  Mod și timp pentru plantat. Kiwi Ken`s Red nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Kiwi Ken`s Red se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

  23,90 lei27,00 lei
 • Kiwi polenizator ”Weiki” de 20 cm

  04

  Kiwi polenizator ”Actinidia arguta’Weiki” de 20 cm la ghiveci P9. Kiwi Weiki ajută la polenizarea soiului de mini Wiki ”Lucy” și la creșterea producției soiurilor de Kiwi verde ”Issai” și  Kiwi roșu ”Kenʿs Red”. Fiind o plantă cățăratoare acoperă perfect gardul, pergola, etc și este foarte ornamental datorită frunzelor mari de culoare verde închis.Înflorește in Aprilie – Iunie, ajunge pana la 6 m înalțime la maturitate.

   

  Mod și timp pentru plantat. Kiwi polenizator Weiki nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Kiwi polenizator Weiki se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

  23,80 lei
 • Kiwi purpuriu ”Purpurna Sadowa” de 25-40cm

  02

  Kiwi purpuriu ”Purpurna Sadowa” de 25-40cm la ghiveci P9. Acest soi de kiwi este cunoscut pentru fructele sale mici, de 5-7cm, de culoare roșiatică foarte gustoase și dulci.  Kiwi Sadowa are nevoie de polenizator, spre exemplu kiwi mascul Weiki. La maturitate are înălțimea de 5-6 metri și lățimea de 1,5 metri. Perioada de coacere a fructelor este de la jumatatea lui August până în Octombrie. O plantă matură de kiwi Sadowa produce în jur de 12-13kg de kiwi pe an. Soiul de Kiwi Sadowa are nevoie de polenizator cum ar fi kiwi Weiki.

   

  Mod și timp pentru plantat. Kiwiul Purpurna Sadowa nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, kiwiul Purpurna Sadowa se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

   

  23,90 lei
 • Kiwi dulce ”Geneva” de 20-35cm

  Kiwi dulce ”Geneva” de 20-35cm la ghiveci P9. Acest soi de kiwi este cunoscut pentru fructele sale mici, de 5-7cm, de culoare verde roșiatică și care sunt dulci ca mierea. Kiwi Geneva are nevoie de polenizator, spre exemplu kiwi mascul Weiki. La maturitate are înălțimea de 4-6 metri și lățimea de 1-1,5 metri. Distanta minimă de plantare este de 1 metru. Perioada de coacere a fructelor este de la jumatatea lui August până în Octombrie. O plantă matură de kiwi Geneva produce în jur de 13-15kg de kiwi pe an. Kiwi geneva are nevoie de polenizator mascul, un exemplu ar fi kiwi Weiki.

   

  Mod și timp pentru plantat. Kiwiul Geneva nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, kiwiul Geneva se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

  23,30 lei30,00 lei
 • Mini Kiwi verzi ”Lucy” de 20 cm

  02

  Mini Kiwi verzi Lucy ”Actinidia arguta Lucy” de 20 cm la ghiveci P9.  Kiwi Lucy este un arbore fructifer ce poate ajunge până la 5-8metri înălțime la maturitate. Crește în jur de 30-50 cm în înălțime pe an. Fructele de kiwi sunt mici în comparație cu kiwi obișnuit, dar gustul considerăm ca este mult mai intens. Fructele de kiwi Lucy se coc în Septembrie- Octombrie. Frunzele sunt verzi, rotunde, iar florile alb- verzui și foarte parfumate. De asemenea, Actinidia arguta Lucy este un soi feminin, este necesar să plantați un kiwi masculin, cum ar fi Actinidia arguta „Weikii”, în apropiere pentru a-l poleniza ( Îl puteți găsi la noi pe site la secțiunea ”KIWI”. Avem si soiuri de Kiwi auto-fertile cum este Kiwi verde ”Issai”.)

   

  Mod și timp pentru plantat. Kiwi Lucy nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Kiwi Lucy se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

   

  23,20 lei27,00 lei

Meniu Principal