• Molid albastru-argintiu „Majestic Blue” de 25 cm

   

  Molid albastru-argintiu ( Picea pugens Royal Majestic Blue) de 25-30 cm la ghiveci P9. Acesta este un conifer vesnic albastru-argintiu cu acele stralucitoare ce isi pastreaza culoarea pe timpul iernii. La maturate molidul poate ajunge pana la 4-6 metri inaltime și 2 metri în lățime. Forma sa este piramidala, rafinata, iar culoarea albastra se intensifica pe masura ce molidul imbatraneste iesind in evidenta tot mai mult.

   

  Mod si timp pentru plantat. Molidul albastru-argintiu Royal nu este deloc o planta pretentioasa. Se poate planta oricand, in afara de perioadele cu zapada sau cand solul este inghetat; se poate planta atat la soare cat si la umbra. Se dezvolta fara problema in orice tip de sol: stancos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 20-25 cm adancime si 15 cm diametru si se pun plantele. Apoi se uda din abundenta, pana cand “ balteste apa”.

   

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania va livreaza plante fresh, in ghiveci si puse in cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seara inainte si pot rezista si 5-7 zile pana la urmatoare udare. Fiind in ghiveci, molidul albastru argintiu Royal  se poate planta oricand avand o rata de prindere 100%. Asa cum ajung plantele la dvs puteti sa le tineti si in ghiveci cu conditia sa le fie pusa apa in ghiveci macar o data la 10 zile.

   

   

   

  22,00 lei23,80 lei
 • Molid pitic (Picea ‘Nidiformis’) de 15-20 cm

  01

  Molid pitic (Picea abies ‘Nidiformis’) de 15-20 cm la ghiveci P9. Acesta este un conifer ce are talie mica, poate ajunge la maturitate la înălțiea de 1.3-1.7 metri și diametrul de 2-3 metri.  Culoarea este verde închis, iar către exterior are nuanțe de auriu. Molidul Nidiformis își păstreză culoarea cerde pe tot parcursul anului.

   

   

  Mod și timp pentru plantat. Molidul Nidiformis  nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

  Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Molidul NIdiformis se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung  plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

   

  21,50 lei30,00 lei

Meniu Principal