Afin Siberian ”Sinoglaska” pe rod de 15-30cm

19,80 lei30,00 lei (-34%)

În stoc

Afin Siberian (Lonicera kamtschatica ‘Sinoglaska’) de 15-30cm la ghiveci P9. Acesta ajunge la 1.5 metri înălțime și și 1 metru lățime formează o tufă bogată. Perioada de coacere este din Iunie până în Septembrie, iar afinele au forma caracteristică de bob de strugure alungit. Afinele au gust dulce și sunt bogate în vitamine. Frunzele au culoarea verde, apar primăvara, iar pe timpul iernii cad. Afinul Siberian este o plantă autofertilă, deci poate fructifica fără polenizatori și intră pe rod din anul 2.

 

Mod și timp pentru plantat. Lemnul cainesc Aureum nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Lemnulul cainesc Aureum se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 179 Categorii: , ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

20-30 cm

Înălțime la maturitate

1,5 m

Lățime la maturitate

1 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă coacere

Iunie-Septembrie

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Productie fructe pe an

3-5 kg

Rezistență la îngheț

Până la -35 grade

Fii primul care își spune părerea “Afin Siberian ”Sinoglaska” pe rod de 15-30cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal