Zmeur roz Meeker de 30-40cm

17,30 lei

În stoc

Zmeur Remontant roz ”Meeker”de 30-40cm la ghiveci P9. Puietii de zmeur roz Meeker au o crestere rapidă si produc zmeura din Iunie pana in Noiembrie.  Zmeurul roz Meeker are crestere vigurosa cu lastari de lungime 1,5 – 1,8 m, cu tulpina rigidă, puternică, groasă dar au nevoie de sustinere datorită încărcăturii mari de fructe.

Pentru o productie ridicata drajonii de zmeur roz Meeker , au nevoie de soluri bogate, bine drenate cu expozitie insorita si apa suficiena mai ales in timpul infloritului si productiei de fructe deoarece suporta destul de greu seceta. Zmeurul roz Meeker are o rezistenţă ridicată la îngheţ şi destul de rezistent la boli.

Fructul:Este de dimesiuni deosebit de mari cu grutate medie de peste 6,6 grame. Are forma conică uşor alungită fiind de culoare mov aprins cu luciu deosebit si aspect comercial foarte atrăgător. Are o aromă specială gust dulce excelent şi este folosit atât în stare proaspătă cât şi congelate sau preparate în diverse moduri. Este ferm rezistent la manipulare şi transport dacă este ambalat corespunzător.

Epoca de maturare:Recoltarea zmeurei din soiul Meeker începe la mijlocul lunii Iunie cu un vârf de producţie la mjlocul lunii august şi continuă să producă pană în octombrie- noiembrie la venirea îngeţului. Zmeura roz Meeker are un randament deosebit de ridicat cu o productie mare pe planta, poate avea peste 2,5 kg pe plantă şi foarte ridicată pe unitatea de suprafaţă.

Mod si timp pentru plantat. Zmeur-ul roz Meeker nu este deloc o planta pretentioasa. Se poate planta oricand, in afara de perioadele cu zapada sau cand solul este inghetat; se poate planta atat la soare cat si la umbra. Se dezvolta fara problema in orice tip de sol: stancos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 20-25 cm adancime si 15 cm diametru si se pun plantele. Apoi se uda din abundenta, pana cand “ balteste apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania va livreaza plante fresh, cu pamant la radacina in sac de rafie. Plantele sunt udate cu o seara inainte si pot rezista si 5-7 zile pana la urmatoare udare. Fiind cu pamant la radacina, zmeur-ul roz Meeker se poate planta oricand avand o rata de prindere 100%. Asa cum ajung la dvs puteti sa le tineti si 10-14 zile pana le plantati cu conditia sa le fie pusa apa macar o data la 10 zile.

 

 

 

 

 

 

 

SKU: 247 Categorii: , ,

Informații suplimentare

Dimensiuni 9 × 9 × 39 cm
Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

20-25cm

Înălțime la maturitate

1,5 – 1,8 m

Lățime la maturitate

0,5-0,8 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă coacere

Iunie-Septembrie

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Productie fructe pe an

6-8 kg

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Zmeur roz Meeker de 30-40cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal