Weigela roz aprins ”Evita” de 20-25cm

21,30 lei25,00 lei (-15%)

În stoc

Weigela roz aprins ”Evita” de 20-25 cm la ghiveci P9.  Weigela Evita este o plantă perena pitică, compactă, cu forma rotundă ce ajunge până la 70-80 cm la maturitate. Florile sunt de culoare roz aprins, au formă de trompetă și se deschid incontinuu pe timpul verii.  Perioada de înflorire este din Iunie până în August. Frunzele au o culoare verde deschis si se mențin și pe timpul iernii.

 

Mod și timp pentru plantat. Weigela roz aprins nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Weigela roz aprins se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

 

 

SKU: 138 Categorii: ,

Informații suplimentare

Culoare flori

Roz

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

20-25cm

Înălțime la maturitate

70-80 cm

Metodă de ambalare

Ghiveci de 0.5L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Perioadă înflorire

Iunie-August

Fii primul care își spune părerea “Weigela roz aprins ”Evita” de 20-25cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal