Weigela ”Florida Variegata” de 20-30 cm

21,30 lei29,00 lei (-27%)

Stoc epuizat

Weigela ”Florida Variegata” de 20-30 cm la ghiveci P9.Aceasta formează o tufă compactă și densă care ajunge la maturitate la înălțimea de 1.5 metri 1 m lațime.Se diferențiază de alte soiuri de Weigela prin coloritul specific al frunzelor, și anume sunt verzi cu margini galbene.Florile sunt alb-rozali, au formă de trompetă și au perioada de înflorire din Aprilie până în August.

 

 

Mod și timp pentru plantat. Weigela Variegata nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Weigela Variegata se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 175 Categorii: ,

Informații suplimentare

Culoare flori

Roz

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

20-30cm

Înălțime la maturitate

1-1,5 m

Lățime la maturitate

1 m

Metodă de ambalare

Ghiveci de 0.5L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Parfumată

Da

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Perioadă înflorire

Aprilie-August

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Weigela ”Florida Variegata” de 20-30 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal