Weigela ”florida Bristol Ruby” la 20-30cm

17,80 lei20,00 lei (-11%)

În stoc

Weigela ” florida Bristol Ruby” la 20-30cm la ghiveci P9.  Aceasta este o plantă impresionantă prin tufa sa bogată și compactă ce ajunge la maturitate la 2 metri în înălțime și 80-90 cm în diametru. Florile au culoarea roz aprins primăvara, iar spre toamnă capătă nuanță roșiatică.   Perioada de înflorire este din Mai până în Noiembrie. Se poate planta solitar, dar poate forma și gard viu dacă se plantează la 60 cm una față de cealaltă.

 

Mod și timp pentru plantat. Weigela Bristol Ruby nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Weigela Bristol Ruby se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 174 Categorii: ,

Informații suplimentare

Culoare flori

Roșu

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

20-30cm

Înălțime la maturitate

2 m

Metodă de ambalare

Ghiveci de 0.5L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Parfumată

Da

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Perioadă înflorire

mai-noiembrie

Fii primul care își spune părerea “Weigela ”florida Bristol Ruby” la 20-30cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal