Weigela aurie cu flori roșii ”Rubidol” de 20 cm

21,10 lei

În stoc

Weigela aurie cu flori roșii ”Rubidol” de 20 cm la ghiveci P9. Weigela Rubidol este o plantă perenă ce ajunge la maturitate la înălțimea de 1,4 metri și o lățime de 80-100 cm . Frunzele sunt mari, de  culoare verde deschis spre auriu, acestea apar în Martie și dispar la finalul toamnei. Florile au culoarea roșu aprins, sunt formă de  trompetă care apar continuu din iunie până în Septembrie. Se poate tunde prinvara înainte de a intra în vegetație.

 

Mod și timp pentru plantat. Weigela roz aprins nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Weigela roz aprins se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 139 Categorii: ,

Informații suplimentare

Culoare flori

Roșu intens

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

25-30cm

Înălțime la maturitate

1,4 m

Metodă de ambalare

Ghiveci de 0.5L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Lățime la maturitate

80-100 cm

Perioadă înflorire

Iunie-Sepembrie

Fii primul care își spune părerea “Weigela aurie cu flori roșii ”Rubidol” de 20 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal