Viță cățărătoare sălbatică ” Celastrus orbiculatus” de 25-30 cm

20,80 lei25,00 lei (-17%)

În stoc

Viță cățărătoare sălbatică ” Celastrus orbiculatus” de 25-30 cm la ghiveci P9. Vița cătăratoare este o plantă excelentă pentru a acoperi gardurile inestetice, clădirile,etc. Acest soi ajunge pânî la  2-3 metri pe an în înălțime și 1-2 în lățime. Se deosebește de alte soiuri prin frunzișul deosebit de colorat care pe  timp de vară este verde, iar toamna capătă o nuanță strălucitoare de galben. Tot toamna apar fructe galbene, dar care nu sunt comestibile.

 

Mod și timp pentru plantat. Viță cățărătoare sălbatică nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Viță cățărătoare sălbatică se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 124 Categorii: ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

Galben cu verde

Dimensiune la livrare

20-25cm

Înălțime la maturitate

12-14 metri

Lățime la maturitate

1-2 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -35 grade

Fii primul care își spune părerea “Viță cățărătoare sălbatică ” Celastrus orbiculatus” de 25-30 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal