Vineriță „Ajuga Reptans” de 10-15cm

18,00 lei

În stoc

Vineriță „Ajuga Reptans” de 10-15cm la ghiveci P9. Aceasta este o plantă perenă foarte spectaculoasa datorită coloritului frunzelor care iși schimbă culoarea de la verde, la roșu, la mov, la auriu. Frunzele rezistă la îngheș iși păstrează culoarea și pe timp de iarnă. Florile au culoare albastră și mov, iar perioada de înflorire este din Aprilie până în Septembrie. La maturitate are înălțimea de 50-60 cm și lățimea de 40-50cm. Distanța minimă de plantat este de 40 cm. Este o plantă târâtoare.

 

Mod și timp pentru plantat. Veneriță „Ajuga Reptans” nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos. Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Veneriță „Ajuga Reptans” se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10zile.

Informații suplimentare

Dimensiune la livrare

10-15cm

Distanță de plantare pe rând

40 cm

Înălțime la maturitate

50-60 cm

Lățime la maturitate

40-50cm

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Perioadă înflorire

Aprilie-Septembrie

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Vineriță „Ajuga Reptans” de 10-15cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal