Tuia pitică ”Stolwijk” de 15-25cm

18,70 lei23,00 lei (-19%)

Stoc epuizat

Tuia pitică occidentalis ”Stolwijk” de 15-25cm la ghiveci P9. Aceast este un conifer ce ajunge la maturitate la înălțimea de 1,2 metri, cu formă conică foarte densă ce poate deveni asimetrică până la vârsta de 8-10 ani. Aspectul său este unul aparte și anume cetina este solzoasă de culoare verde la bază și aurie spre vârfuri.

 

Mod și timp pentru plantat. Tuia pitică Stolwijk nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Tuia pitică Stolwijk se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

 

SKU: 166 Categorii: , ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

20-30cm

Distanță de plantare pe rând

0,3-0,5 m

Înălțime la maturitate

1,2 m

Metodă de ambalare

Ghiveci de 0.5L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Perioadă de plantare

Fiind la ghiveci, se poate planta oricând cu rata de prindere 100%

Rezistență la îngheț

Până la -35 grade

Fii primul care își spune părerea “Tuia pitică ”Stolwijk” de 15-25cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal