Tuia galbenă ”Yellow Ribbon” de 20-30 cm

19,20 lei

În stoc

Tuia galbenă (Thuja occidentalis ‘Yellow Ribbon’) de 20-30 cm la ghiveci P9. Acesta este un conifer cu ritm de creștere moderat ce ajunge la maturitate la înălțimea de 2 metri și diametrul de 70-80cm. Are formă conică, iar frunzele formă solziformă. Pe timp de primavară-vară are culoarea galben strălucitor, iar toamna galben cu tentă de portocaliu.

 

Mod și timp pentru plantat. Tuia galbena Ribbon nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Tuia galbena Ribbon se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung la dvs puteți să o țineți și în ghiveci cu condiția să îi fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

SKU: 167 Categorii: , ,

Informații suplimentare

Culoare frunze

Galben-auriu

Dimensiune la livrare

20-30cm

Distanță de plantare pe rând

60cm

Înălțime la maturitate

2 m

Lățime la maturitate

70-80 cm

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Tuia galbenă ”Yellow Ribbon” de 20-30 cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal