Tuia Brabant de 90-100cm la ghiveci mare

35,00 lei39,00 lei (-10%)

Stoc epuizat

Tuia occidentalis Brabant de 90-100cm la ghiveci C3. Acesta este un arbore conifer cu o formă columnara rămânând veșnic verde. În fiecare an crește în jur de 40-50 cm înălșime și 20 cm lățime. Înălțimea maximă ce o pot atinge este de 5-6 metri.

Aceasta plantă este ideală pentru formarea de gard viu unindu-se complet din anul 3. Se poate folosi pentru a forma gard viu daca se plantează la 60 cm unul față de celalalt. ( Pentru a crea un gard viu stufos puteți să folosiți și tuia Biota, Columna, Brabant… TOATE PLANTELE SE GĂSESC LA SECȚIUNEA GARD VIU )

 

Mod și timp pentru plantat. Tuia Brabant nu este deloc o plantă pretențioasă. Se poate planta oricând, în afară de perioadele cu zăpadă sau când solul este înghețat; se poate planta atât la soare cât și la umbră. Se dezvoltă fără probleme în orice tip de sol: stâncos, nisipos, secetos.  Se fac gropi la 10-15 cm adâncime și 15 cm diametru și se pun plantele. Apoi se udă din abundență, până când “ baltește apa”.

Mod de livrare: Echipa Butasi de Romania vă livrează plante fresh, în ghiveci și puse în cutie de carton. Plantele sunt udate cu o seară înainte și pot rezista și 7-10 zile până la urmatoarea udare. Fiind în ghiveci, Tuia Brabant se poate planta oricând având o rată de prindere 100%. Așa cum ajung plantele la dvs puteți să le țineți și în ghiveci cu condiția să le fie pusă apă în ghiveci măcar o dată la 10 zile.

 

 

Informații suplimentare

Culoare frunze

Verde

Dimensiune la livrare

90-100cm

Distanță de plantare pe rând

60cm

Înălțime la maturitate

5-6 m

Lățime la maturitate

0,9-1,1 m

Metodă de ambalare

Ghiveci p9 de 0,7L

Metodă de trimitere

Prin curier cu verificare la livrare

Rezistență la îngheț

Până la -30 grade

Fii primul care își spune părerea “Tuia Brabant de 90-100cm la ghiveci mare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal